Ljubavni horoskop: Bikove 13. oktobra čekaju posebni trenuci, a Ovnovi da izbegavaju Device

by | 8 oktobra, 2016

Šta vas očekuje na ljubavnom planu od 3. do 16. oktobra, pročitajte u našem horoskopu…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

OVAN

Stalo vam je da prevaziđete nemir ili „emotivnu krizu“, tako da se nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da vas podstakne na dobro rešenje. U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje vam je stalo. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao zamena za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 3, 5, 7, 9, 10, 11, 12. i 15. oktobar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama.

Budite oprezniji: 4, 6, 8, 13. i 14. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Vodolijom i Devicom.

BIK

Osećate emotivno previranje, tako da u zavisnosti od situacije menjate svoje raspoloženje ili odluke. Stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost u izražavanju osećanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture više deluju kratkoročno, kao zamena za neke neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je moguća i dostižna. Potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje vam je stalo.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 5, 6, 7, 9, 11. i 13. oktobar. Trinaesti za njih ipak nije baksuzan broj. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa Ovnom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Ribama.

Budite oprezniji: 2, 3, 8, 10, 12, 14. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa Rakom, Lavom, Bikom, Devicom, Blizancima, Škorpionom i Jarcem.

Pročitajte i… Devica je u svađi sa voljenom osobom, a Lav izbegava poslovnu zamku

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

BLIZANCI

Imate utisak da na vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju dobro isplanirane ili unapred izrežirane situacije. Stalo vam je da se ponašate promišljeno u ljubavnom životu ili u odnosu prema voljenoj osobi. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinićete ono što osećate srcem. Pre ili kasnije, emocije donose prevagu nad razumom. Ukoliko postoji dobra prilika prihvatite novu ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa u svakom pogledu. Korektno ispoštujte nečija osećanja, ne treba da se zanosite prolaznim strastima. Tek kada pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti osetićete novo zadovoljstvo koje vas približava zajedničkoj sreći.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 6, 7, 10, 11, 12. i 15. oktobar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. Budite oprezniji: 1, 4, 5, 8, 9, 13. i 14. oktobra.

Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom i Vodolijom.

RAK

U skladu sa inspiracijom koja vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se nametnete na očaravajući način. Ponekad u emotivnom zanosu čini vam se da je sve moguće ili lako. Vaš ljubavni stil ili sposobnost zavođenja deluju vrlo efikasno. Godi vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. Svesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare. Osobi koja vam se dopada jasno dajete do znanja da priželjkujete harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću i uticaj koji imate.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11, 12. i 14. oktobar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Ovnom, Bikom, Rakom, Lavom, Devicom, Škorpionom, Jarcem, Vodolijom i Ribama. B

udite oprezniji: 1, 5, 8, 13. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Strelcem i Vagom.

Pročitajte i… Horoskop otkriva koji je vaš doživotni partner! Primite ga u svoj život!

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

LAV

Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji vas prate u društvenom životu, delujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju. Međutim, povremeno ne možete da kontrolišete svoje strasti ili zanos koji osećate prema bliskoj osobi, a to može da se reflektuje u kontrastima. Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ljubav ili osećanja daju najjaču snagu, ako ih pravilno usmeravate. Nema razloga novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. oktobar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa Bikom, Rakom, Devicom, Škorpionom, Vagom, Jarcem i Ribama. Budite oprezniji: 3, 4, 10, 11. i 15. oktobra.

Izbegavajte konflikte sa: Lavom, Vodolijom, Strelcem, Blizancima i Ovnom.

DEVICA

Povremeno kao da vam nedostaje nečije emotivno razumevanje, imate utisak da se polako udaljavate od jedne drage osobe. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu« zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. Važno je da korigujete svoje propuste, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na svoja osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i vašu pažnju često privlače osobe različitih profila. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor. Na sreću vaši „ljubavni snovi“ i planovi mogu da se ostvare.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 5, 8, 9, 11, 13. i 14. oktobar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi Vas očekuju sa: Lavom, Vagom, Strelcem, Škorpionom, Vodolijom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 4, 6, 7, 10, 12. i 15. oktobra.

Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Blizancima, Rakom, Devicom, Jarcem, Vodolijom i Bikom.

Pročitajte i… Žene u ovom znaku silno i senzualno vole, ali privlače nedostupne i izgubljene muškarce

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

VAGA

Nalazite se u sjajnoj formi i stalo vam je da se predstavite u skoro savršenom svetlu pred osobom koja vam se dopada. Delujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i umete da šarmirate svoju okolinu. Ljubavnu sreću je moguće ostvariti uz odgovarajućeg ili očaravajućeg partnera. Atmosfera ljubavi, pozitivnih emocija i bliski kontakti, imaju posebnu čar koja vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u romantičnu sliku. Prijaće vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoje vam zanimljivi kontakti. Zablistaćete u ljubavnoj romansi, priželjkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidašnjom osobom.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 12, 13. i 14. oktobar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Devicom, Lavom, Škorpionom, Jarcem, Strelcem, Ribama i Blizancima.

Budite oprezniji: 1, 8, 9. i 15. oktobra. Izbegavajte konflikte sa: Vagom, Vodolijom i Ovnom.

ŠKORPIJA

U skladu sa raspoloženjem delujete zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične emotivne kontakte. Ipak, vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije uvek i trajnog karaktera. Nema potrebe da igrate „pogrešnu ulogu“, jer loši potezi mogu da vam iskomplikuju ljubavni život. Ako priželjkujete strasnu avanturu, onda vas ništa neće sprečiti da ostvarite svoje tajne namere. Imponuje vam saznanje da pobođujete pažnju i da ostavljate veliki utisak na okolinu. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi susreti. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajuću taktiku i da zavedete određenu osobu. Važno je da osvojite nečije iskrene simpatije i da imate pravi podsticaj ili emotivnu inspiraciju.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 13. i 15. oktobar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Rakom, Bikom, Lavom, Vagom, Škorpionom, Jarcem i Vodolijom. Budite oprezniji: 2, 5, 6, 10, 11, 12. i 14. oktobra.

Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Devicom, Ribama, Ovnom i Strelcem.

Pročitajte i… Veliki nedeljni horoskop: Škorpije očekuju turbulencije, a jedan znak će biti u konfliktu sa partnerom

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

STRELAC

U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve. Čini vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za vaše potrebe, te neki učestali konflikti dodatno utiču na vaše mrzovoljno raspoloženje. Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje, na takav način pokušavate da se oslobodite od negativne tenzije. Ali impulsivna reakcija ili veliki izlivi emocija, mogu da vas zanesu na pogrešnu odluku. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite u nekim spoljašnjim zabavama ili u alternativnom društvu. Ako ste mladi ili slobodni, u periodu od 11. oktobra, očekuju vas novi susreti i različiti pozivi. Ipak, više ste zainteresovani za neformalne kontakte nego za emotivno vezivanje. Ljubavna romansa ponekad može biti i vrlo čudna, ali bez iskrene razmene osećanja ona gubi svoju pravu vrednost i smisao.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 4, 6, 7, 8, 9, 12, 13. i 14. oktobar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Ovnom, Blizancima, Lavom, Vagom, Strelcem, Vodolijom i Ribama. Budite oprezniji: 2, 3, 5, 10, 11. i 15. oktobra.

Izbegavajte konflikte sa: Bikom, Rakom, Devicom, Škorpionom i Jarcem.

JARAC

Povremeno kao da vam nedostaje optimizam, ali ne i potreba za romantikom ili avanturističkim doživljajima. Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. Izbegavajte konfliktne situacije sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu. Ljubavni nesporazumi koji uzburkavaju vaš partnerski odnos nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Godi vam interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. Imate predosećaj da vam predstoji nova ljubavna romansa ili zanimljivi emotivni susreti. U skladu sa svojim temperamentom, delujete vrlo izazovno i neodoljivo. Neko u vama podstiče emotivni zanos i inspiraciju, uživate u saznanju da vas drugi vide kao privlačnu ili šarmantnu osobu.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 4, 6, 7, 8, 12, 13. i 15. oktobar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Devicom, Vagom, Rakom, Strelcem i Ribama. Budite oprezniji: 1, 3, 5, 9, 10, 11. i 14. oktobra.

Izbegavajte konflikte sa: Ovnom, Bikom, Blizancima, Škorpionom, Vodolijom, Jarcem i Lavom.

Pročitajte i… Još uvek ste singl? Verovatno je upravo OVO razlog

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

VODOLIJA

Imate dobar predosećaj kroz emotivna previranja, tako da priželjkujete harmoničan odnos ili novu ljubavnu romansu. U naletu strasti i osećanja vašu pažnju privlače neobični susreti, umete da prepoznate emotivne signale na različitim stranama. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da odredite svoje prioritete u zajedničkom životu. Partner ne može da odoli pred vašom pojavom i šarmom. Delujete vrlo zavodljivo u situacijama kada jasno izražavate svoja iskrena osećanja. Ljubav ima najjaču snagu, ali nju treba pokrenuti razmenom osećanja. Pokažite voljenoj osobi lepšu i uzbudljiviju stranu svoje ličnosti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji vam nova ili iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti vaša očekivanja i raznovrsne aspiracije.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 12, 13. i 15. oktobar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Bikom, Ovnom, Rakom, Devicom, Vagom, Škorpionom, Strelcem, Jarcem i Ribama. Budite oprezniji: 1, 6, 9, 11. i 14. oktobra.

Izbegavajte konflikte sa: Blizancima, Lavom i Vodolijom.

Pročitajte i… Žena u ovom znaku je čista energija! Divlja je i neuhvatljiva, rođena da leti

RIBE

Dešava se da pod naletom snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ne želite da vas neko dovodi u podređenu poziciju ili da vrši psihološki pritisak, stoga odbijate pokornu ulogu. Ipak, voljena osoba vešto koristi zaobilazan način da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče vašu emotivnu nesigurnost. Nema potrebe da se zadržavate na hladnoj emotivnoj distanci, svoja osećanja ne možete dozirati. Dobra volja, nežnost ili emotivna pažnja, predstavljaju najbolji odgovor. Važno je da osećate emotivni fluid i zadovoljstvo u nečijoj blizini. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da vas inspiriše na novo zadovoljstvo. Ljubavna romansu treba pažljivo podsticati, bez iskrenosti ona gubi svoju pravu vrednost i značenje. Krajem meseca, očekuje vas novi uspon i ljubavni procvat.

SUGESTIJA: Vaši srećni dani za ljubavne susrete, kao i za neke prijatne događaje su: 1, 3, 4, 5, 7, 8, 10, 11, 13. i 14. oktobar. Prijatni susreti i skladni ljubavni odnosi vas očekuju sa: Rakom, Lavom, Vagom, Devicom, Škorpionom i Strelcem. Budite oprezniji: 2, 6, 9, 12. i 15. oktobra.

Izbegavajte konflikte sa: Jarcem, Bikom, Vodolijom, Ribama, Ovnom i Blizancima.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.