Najemotivniji horoskopski znak: Da li ste to vi?

by | 13 marta, 2023
najemotivniji horoskopski znak

Da li je ovaj horoskopski znak zaista najemotivniji?

Emotivnih znakova, naravno, ima dosta, ali ipak postoji jedan znak čiji predstavnici jednostavno ne znaju kako da obuzdaju emocije. Sve se vidi na njihovim licima. I ovo nije Škorpija, kao što mislite, pa čak ni Ribe. Astrolozi veruju da su emocionalno najnestabilniji Rakovi. Brinu se za sve i svakoga. Rakovi  svaku informaciju uzimaju k srcu, pokušavaju da pomognu ljudima u nevolji. Imaju veliko srce i često pate zbog ovoga.

Ova osetljivost je posledica toga što znakom Raka vlada Mesec. To znači da njihove emocije uvek idu ispred logike, za razliku od Devica, na primer. Oni doživljavaju široku paletu emocija, nedostupnu drugim zemljanim ili vazdušnim znacima.

Rakovi procenjuju ljude samo kroz prizmu sviđanja/nedopadanja, mogu da uvrede/ne mogu da uvrede, mogu da verujem/ne mogu da verujem.

Veoma su otvoreni pre poznantsvima, ali teško puštaju nove ljude u svoj uži krug. Pre nego što se sprijatelje sa vama, Rakovi se moraju uveriti da im nećete nauditi. Za njih je porodica najvrednija, oni će brinuti o svakome, pokušavajući da zaštite svoje bližnje od bilo kakvih nedaća. Ali važno je reći da ako ste ih jednom uvredili, Rakovi će uvek to pamtiti.

Najemotivniji horoskopski znak: Rak

Pored emotivnosti, vredi napomenuti i dva važna kvaliteta Rakova – empatiju i razvijenu intuiciju. Osećaju emocije drugih ljudi, pa često biraju uslužnu profesiju – vaspitača, kuvara, psihologa, menadžera. Međutim, pre ili kasnije se umore i pregore.

Intuicija Raka odlično funkcioniše u mirnom, uravnoteženom stanju – osećaju i dobro i loše, često znaju da predvide vremenske prilike ili ishod utakmice. Ali ako su u emocionalno nestabilnom stanju, onda osećaju približavanje loših događaja i često su to lažne senzacije. Ako nauče kako da upravljaju svojim emocijama, Rakovi mogu izuzetno da razviju svoju intuiciju.

SewCream/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.