Najlepše žene Zodijaka: Ovih 5 znakova nose ovu laskavu titulu!

by | 25 septembra, 2022
Najlepše žene Zodijaka

Najlepše žene Zodijaka se ističu svojom zapanjujućom fizičkom lepotom.

Svaki znak Zodijaka ima svoje vrline i mane. I dok su neki poznati kao snažni, neki nose etiketu najinteligentnijih, a neki su najdugovečniji. Ovoga puta, bavimo se temom najlepših znakova, a u nastavku vam otkrivamo koje to poznate dame nose ovu laksavu titulu.

Najlepše žene Zodijaka

Vodolija

Iako je reč o fizičkoj lepoti, Vodolije su privlačne i spolja i iznutra. Njihov izvanredan spoljašnji šarm zasniva se na tome što uvek ostaju svoje, nezavisne su i rade ono što vole. Ove osobine čine da pripadnice nežnijeg pola bukvalno sijaju. Vodolije zrače toliko svetlosti da to može izgledati čak i nepravedno. Vodolije su retko mršave, ali imaju tako zavodljive forme da im muškarci rado opraštaju višak kilograma.

A imaju i lepu kožu, koju pažljivo neguju, ponose se njome i štite je od negativnih uticaja. Ove žene žele da ih muškarci dodirnu i osete. Ali one su veoma izbirljive, ponekad arogantne, pa ne dozvoljavaju nikome da im priđe baš blizu. I, kao što znate, što je lepota nepristupačnija, to je poželjnija.

Pod ovim znakom rođene su poznate lepotice poput Jennifer Aniston, Paris Hilton, Emme Roberts i Adele.

Najlepše žene Zodijaka- Vaga

Nedaleko od Vodolije na skali privlačnosti su zapanjujuće šarmantne Vage, koje su vešti manipulatori u vezama. Ima mnogo mana u karakteru Vage, ali spolja su divne zbog svoje opsednutosti lepotom i lepim predmetima, što ih tera da naporno rade da bi bile lepe i priuštile sebi lepe stvari. Preoblikovanje nosa, injekcija botoksa, liposukcija – nema toga što Vaga ne bi uradila u ime lepote. Devojke Vage su neverovatno privlačne. Imaju lik drevnih boginja, graciozne ruke, izražajno lice. A  veoma su umetnički nastrojene i imaju urođeni delikatan ukus. Pod ovim znakom rođene su poznate lepotice kao što su Catherine Zeta-Jones, Kate Vinslet te neponovljiva Monica Bellucci.

Znakovi Zodijaka i prvi sastanak: Bika odvedite u restoran, a Raku spremite večeru kod kuće

Devica

Osnova fizičke lepote Device je činjenica da je nevinost uvek lepa i iznutra i spolja. U isto vreme, Devica maksimalno oličava takvu lepotu i sija zahvaljujući njoj, poput Vodolije. Međutim, u Vodoliji je ovaj sjaj svetliji – zbog čega Device zauzimaju tek treće mestu u ovom rejtingu. Device umeju da se predstave na takav način da muškarci nemaju sumnje: srećni su što su pored tako privlačne i šarmantne osobe. Predstavnici ovog znaka pažljivo se brinu o sebi, paze na svoju figuru, posvećuju mnogo vremena kozmetičkim procedurama, imaju odličan ukus, tako da ih je uvek zadovoljstvo gledati. Device znaju ne samo kako  da privuku pažnju na sebe, već i da je zadrže ). Pripadnice ovog znaka, u svetu poznatih su Salma Hayek, Sophia Loren i Cameron Dias.

Blizanci

Kao i kod Vaga, i kod Blizanaca ih urođeni kvaliteti teraju da teže savršenstvu u svom izgledu. Istovremeno, nastoje da budu jedinstveni i veseli. Pošto su veoma površni, besprekoran izgled je najvažniji zadatak Blizanaca. Devojke Blizanci su višestruke. Oni se menjaju tako brzo da ih je nemoguće pratiti. Danas je pred vama vamp krvavocrvenih usana, oštrih noktiju i kobnog pogleda, a sutra – skromna prosta žena upletene kose. Sve zavisi od toga koju ulogu igra, odnosno od toga šta je u datom trenutku u skladu sa njenim pogledom na svet. Kada razgovaraju, to čine celim telom. I to je neverovatno atraktivno i erotično. Pod ovim znakom rođene su poznate lepotice kao što su Angelina Jolie, Nicole Kidman, Marilyn Monroe.

Najlepše žene Zodijaka- Bik

Ono što Bikove čini posebno privlačnim je to što su sujetni i istovremeno veoma romantični. Kada se život vrti oko vas, teško je ne učiniti sve što je u vašoj moći da spolja budete besprekorni. Prva stvar koja privlači kod devojke Bika je njena razmetljiva mekoća i veliki lični šarm. Muškarci se odmah zaljube u to i tek kasnije, pošto su se već zaljubili, otkrivaju da se iza prividne popustljivosti kriju gvozdena volja i čelični nervi. Ali iz nekog razloga i dalje svoju voljenu smatraju belom i krhkom, bespomoćnom i ranjivom, a takođe i najlepšim. I potpuno su u pravu, jer su dame Bikovi strpljive, nikada neće biti prve  započeti svađu. Bikovi pažljivo prate sebe, vešto koriste kozmetiku i imaju delikatan ukus u izboru odeće. Pod ovim znakom rođene su takve poznate lepotice kao što su Renee Zellweger, Uma Thurman, Penelope Cruz i Megan Fox.

Lepota i zdravljenatala krechetova/Istock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.