Ovi horoskopski znakovi imaju najduži životni vek

by | 19 juna, 2016

Od ljubavi do stvari koje zaista volimo ili ne, horoskop je tu da nam otkrije tajne zvezda koje upravljaju našim znakovima pod kojima smo rođeni.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Verovali ili ne, horoskop može otkriti i dužinu životnog veka koji živimo, a koji su i naučno dokazani.

Pročitajte i… Ko ima najveće komplekse: Od čega strahuje koji horoskopski znak

Iako način na koji živimo, od stresa do ishrane i posla, ima veliki uticaj na naš životni vek, moglo bi se reći da je i horoskop usko povezan sa tim.

Na sledećoj strani saznajte koji horoskopski znakovi imaju najduži životni vek…

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Naime, ispostavilo se da tri horoskopska znaka imaju duži život, nego ljudi koji su rođeni pod drugim horoskopskim znakovima. U pitanju su Ovan, Devica i Rak. Za ljude pod znakom Ovna važi da znaju šta hoće, da su odgovorni i da vole život, što može predstaviti njihovu „tajnu“ za dug i lep život.

Pročitajte i… Loša kombinacija: Ovo su najgori parovi Zodijaka

Device su poznate kao velike čistunice koje stalno brinu o svom zdravlju, vode računa o tome šta jedu i koliko, da li je to zdravo ili ne i redovno idu kod lekara na kontrole. Sve ove rutine mogu ukazivati da Device zaista mogu dugo da žive, jer se toliko brinu o sebi. One ne mogu bez vežbi, pogotovo bez joge koja ih čini smirenijim i staloženijim. Život bez stresa je drugim rečima dug i srećan život.

Kao i Device, Rakovi takođe vode dosta računa o načinu života, jer dobro znaju da uravnotežena ishrana, kao i zdrav duh produžuju život. Kako se Rakovi smatraju jednim od najemotivnijih znakova, oni svoj dug život posvećuju najmilijima – porodici, a naročito svojoj deci bez kojih ne mogu.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.