Samo jedan horoskopski znak voli do smrti i baš nikada ne odustaje!

by | 21 novembra, 2016

Bilo da ste Škorpija u horoskopu, pa ovih dana slavite rođendan, ili imate neku Škopriju u svom okruženju – morate da znate kako je ovo snažan i poseban znak. Najčešće ga vezuju samo za seksualnu energiju, ali Škorpija ima toliko toga da ponudi da je krajnje banalno da se zaustavimo samo na tome.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Škorpija je najsenzualniji znak zodijaka. Neverovatno strastvena, intimnost shvata veoma ozbiljno. Osobine koje traži u svakom partner su inteligencija i poštenje. Veći deo predigre se događa izvan spavaće sobe, u obliku razgovora i posmatranja. Kada se jednom zaljube, posvećeni su i odani do kraja. Ipak u vezu ulaze veoma oprezno, ponekad je potrebno dosta vremena da prođe kako bi se izgradilo poverenje i poštovanje partnera. Raskidi su sa škorpijom uvek jako bolni.

Škorpija – prijatelji i porodica

Iskrenost i pravičnost su osobine prijatelja škorpije. Ponekad je potrebno više vremena da se formiraju okviri saradnje, ali kada se to desi škorpija će ostati posvećena I lojalna. Dovitljiv i intelektualan bolje će se osećati u društvu duhovitih i lagodnih osoba. Puni su iznenadjenja, pripadnici ovog znaka daće Vam sve što treba, ali ako ih jednom izneverite nema povratka. Duboko osećajni, kada ih nešto boli, prosto je nemoguće učiniti da bude bolje. Posvećenost porodici je jaka i dosledna za ovaj znak. Izuzetno su korisni u upravljanju poslovima I odlični advokati kada je potrebno.

Škorpija – karijera i novac

“Ja želim” je ključni izraz za osobe rođene u znaku škorpije. Fantastični su u upravljanju, rešavanju i kreiranju. Kada škorpija postavi cilj, nema odustajanja. Zadatke koji zahtevaju naučni i prodoran pristup najbolje će rešiti škorpija iz razloga što duboko zalazi u materiju. Njihova sposobnost da se fokusiraju zajedno sa odlučnošću čini ih veoma sposobnim menadžerima. Nisu skloni sklapanju poslovnih prijateljstava, više vole da se posao dobro uradi.

Poslovi kao što su naučnik, lekar, istraživač, moreplovac, detektiv, policajac, biznis menadžer i psiholog su odgovarajući za moćnu škorpiju. Poštovanje je suštinski aspekt u poslu za ovaj znak, koji se odigrava u oba smera i kao poštovani radnik i kao neko ko poštuje druge.

Pročitajte i… Veliki nedeljni horoskop: Kome će se desiti dugo očekivani preokret, a ko će se potpuno razočarati?

Kliknite na sledeću stranicu…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Škorpije su dovoljno disciplinovane da se drže budžeta, takođe se ne plaše napornog posla kako bi doveli sebe u bolji finansijski položaj. Mnogi imaju sreće sa nasledstvom. U svakom slučaju i bez obzira na stanje odlično će raspodeliti novac, takođe nisu skloni da previše troše. Novac znači sigurnost i osećaj kontrole, što je veoma važno za škorpiju. Oni će čuvati novac i oprezno donositi odluke pre nego što ulože novac u nešto.

Škorpija – najbolje okruženje

Tamna, čulna mesta, svaku situaciju koja nudi vlast ili izaziva jaka osećanja.

Pročitajte i… Magična žena puna strasti, ljubavi i životne vedrine… Samo je jedna dama u horoskopu upravo takva!

Škorpija – osobine

Snaga

Strastven, tvrdoglav, snalažljiv, hrabar, pravi prijatelj.

Slabosti

Ljubomoran, nepoverljiv, tajnovit, nasilan, zajedljiv.

Harizmatične oznake

Intenzivan pogled u očima, mišićavost.

Voli

Istinu, činjenice, biti u pravu, zadirkivanje, dugogodišnje prijatelje, veliku strast, dostojnog protivnika.

Ne sviđa joj se

Neiskrenost, pasivne ljude, otkrivanje tajne.Najnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Samo jedan horoskopski znak voli do smrti i baš nikada ne odustaje!”

  1. Dragce86 kaže:

    Skorpije su opasnice, a tek kombinacija Strelac-Skorpija ( podznak ), sto naumimo to i ostvarimo 😀

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.