Šta donosi Pun mesec u Vagi ovoga aprila

Mesec pun izazova

by | 8 aprila, 2020
pun mesec slika

Pun Mesec od svoje pojave 7. aprila je u znaku Vage i gradi aspekt sa Neptunom. To stvara jaku energiju, koju treba da razumemo kako bismo kontrolisali svoja osećanja i postupke i iz ovog perioda izašli bezbolno.

Pun Mesec je u Vagi i donosi mnogo izazova u aprilu sa kojima treba da se suočimo.

Pun Mesec u znaku Vage, a naročito u aspektu koji gradi sa Neptunom donosi veoma jak energetski uticaj. Neptun je planeta koju astrolozi vezuju za intuitivan doživljaj stvarnosti i intuitivno delovanje. Često se zbog uticaja Neptuna prikazuje iskrivljena slika stvarnosti, dolazi do pojačane osetljivosti kod ljudi. Pročitajte još: Horoskop do 13. aprila: Koga to partner podstiče a ko je stvaralački raspoložen?

Nalet energije koji Neptun šalje često ne razumemo na pravi način. Kod nas će to probuditi nemir, ali i buntovnost što će doprineti da ponekad sagledamo stvari iz pogrešnog ugla i da odreagujemo naglo.

Neptun je u mitologiji uzročnik razornih zemljotresa koje izaziva udaranjem svojim trozupcem. Kako izaziva zemljotrese, tako isto može i nas može da uzdrma gradeći aspekt sa Punim Mesecom u Vagi.

Pun Mesec i njegova snaga

Snaga Punog Meseca u aprilu proizilazi z dodatnog uticaja Neptuna, i nju ćemo osećati do 22. aprila kada nas očekuje pojava Mladog Meseca, koji donosi energetski preokret.

Loše će na nas uticati vesti i informacije koje ćemo dobijati u narednom periodu.  Važno je da se suzdržimo od naglih odluka, i da tri puta razmislimo pre nego što donesemo neku odluku. Potrudite se da izbegnete destruktivno ponašanje.

pun mesec

Osamite se tokom Punog Meseca

Pokušajte da se osamite kako biste izbegli konflikte i bili u dosluhu sami sa sobom. Pronađite sopstveni mir, kako biste odoleli ovom energetskom naboju koji Pun Mesec donosi.

Stručnjaci otkrivaju: Da li ste znali da vaš mesec rođenja donosi ove bolesti?

Emocije će biti uzburkane za vreme Punog Meseca

Veliki izazovi desiće se na polju emocija i partnerskih odnosa. Moguće su eskalacije negativnih emocija u odnosu sa partnerom, ali i u odnosu sa porodicom, pogotovo ako se ta negativna osećanja u vama gomilaju već neko vreme. Nemojte reagovati naglo, jer to neće doneti ništa dobro, jer ćete zbog Punog Mesca u askpektu sa Neptunom, samo pogoršati situaciju. Svaki put kada poželite da odreagujete prvo izbrojite do 10 i smirite taj buntovnički duh u vama.

pun mesec astro

Energija koja osvaja. Horoskopski znaci koji nikada ne staju

Usmerite energiju ka stvaralaštvu

Ono što bi za vas bilo najbolje jeste da u narednom periodu pokušate da taj naboj energije usmerite ka nekom stvaralaštvu. Posebno vam može prijati fizička aktivnost,  uzmite i pročitajte knjigu za koju niste imali vremena, i probajte da se izolujete neko vreme od negativnih informacija.

Krajem aprila i početkom maja nas svakako očekuje energetska promena kada je uticaj planeta na dešavanja u našem životu u pitanju.

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.