Veliki i detaljni ljubavni horoskop za 2017. godinu: Dva znaka čeka posebno fatalna ljubavna priča

by | 23 novembra, 2016

Kakve će vam prilike i izazove doneti godina koja nam sledi? Da li ćete „oživeti“ staru ljubav, zaljubiti se kao nikada u životu ili vas možda očekuje bolan raskid?

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

OVAN

Ovo je godina ljubavi za vas! Ako ste zadovoljni u vezi u kojoj jeste, tada će vaša veza postati snažnija i uzbudljivija. Bićete osećajniji nego inače što će vam pomoći da lakše izrazite svoja osećanja prema partneru. Komunikacija će biti prijatnija, ali nećete samo razgovarati! Ovo je vrlo strastvena godina. Na ovaj ili onaj način vaš ljubavni život biće veoma začinjen. Ako ste sami, ove godine upoznaćete novu osobu. Izlazite na nova mesta i uživajte u druženjima i novim poznanstvima. Ako želite prinovu u porodici, ove godine vaša želja može da se ostvari. Ako to ipak ne želite za sada, preduzmite potrebne mere. Više ćete se kretati i više prilika ćete imati da „kliknete“ s nekim. Ako imate onaj dobar osećaj, ne oklevajte i krenite u akciju. Uopšteno, ove godine ćete upoznati puno novih ljudi i sklopiti puno prijateljstava a možda ćete biti spremni i za stupanje u bračne vode.

Ovan je spreman na brak ili snažnu ljubavnu vezu u julu i avgustu.

BIK

Ako tražite ljubav, onda je ovo vaša srećna godina! Ljubav će biti glavna tema veći deo vremena tokom 2017. godine. Ako ste u vezi, situacija postaje ozbiljnija. Povezanost s partnerom biće jača ili ćete isprobati nove stvari. Odlična je godina za trudnoću. Ako želite uspešniju vezu, tada morate više izražavati osećaje. Jedino tako snažnije ćete se povezati s partnerom. Ako niste u vezi, onda je ovo prava godina da započnete novu vezu. Savetujemo da posetite mjesta koja vas privlače i zanimaju, jer ćete tako upoznati osobu sličnih interesa. Možda ćete naći i novi hobi.

Vaša privlačnost i ljubavna energija biće najmoćniji tokom jula.

Pročitajte i… Žena u ovom znaku ima divlje srce i retka je kao najvredniji dragulj, ali ju je tako teško voleti

Kliknite na sledeću stranicu… 

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

BLIZANCI

Tokom 2017. godine možete očekivati poboljšanja na polju odnosa s drugima. Ovo je povoljan period za ljubav, posebno ako niste u vezi. Ne tražite novu ljubav među prijateljima. Pre će se dogoditi ljubav s nekime koga sada ne poznajete. Nemojte se bojati da iskoračite iz svoje komforne zone. Izlazite na što više novih mesta. Ljubav na prvi pogled je ono što bi se moglo dogoditi. Ovo će biti strastvena veza. Vreme je za nove i uzbudljive stvari. Pozdravite se s rutinom. Ako ste u vezi, očekujte neočekivano! Možda ćete dobiti prinovu. Možda ćete biti nervozni ubog svih promena u vezi, ali sve te promene vode prema boljem. Isto tako, u 2017. godini ostvarićete nova prijateljstva.

Bićete spremni na ozbiljne ljubavne odluke već na početku marta.

RAK

Tokom 2017. godine, uz povećanu intelektualnu i fizičku snagu bićete i strastveniji u ljubavi. Ako ste u vezi, tada se pripremite za najbolje! U vezama će se probuditi vatra strasti i volećete jedno drugo više nego pre. Stvari se mogu brzo odvijati, poput trudnoće, ali ne brinite se! Za vas su predviđanja udvoje odlična, uživaćete s partnerom ako jednostavno pustite da bude što bude. Ako niste u vezi, tada ćete naći novu ljubav u 2017. godini. Vrlo lako je moguće da ćete pristati na više susreta nego što bi to inače pristali. Pred vama je niz mogućnosti. Sve to vodi nečem predivnom i nemojte se bojati da isprobate nove stvari ili nekog novog. Bićete društveniji i ako želite da sklopite nova prijateljstva, krećite se na novim mestima i onim mestima koja vas privuku. Upoznaćete osobe s kojima ćete naći zajedničke interese.

Najlepši meseci za ljubav i romansu biće maj, oktobar i decembar.

Pročitajte i… Ona je prava alfa ženka! Dama u ovom horoskopskom znaku uvek dobije muškarca kog poželi!

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

LAV

Činiće vam se da se situacija odvija usporeno, ali ide na bolje. Ako ste u vezi, veza će postati ozbiljnija ili ćete vi ozbiljnije gledati na vaš odnos. Ako ste planirali trudnoću, odvojite više vremena da razmislite o tome. Ako izlazite s nekim iz zabave, mogli bi se odlučiti za zajednički život ili veridbu! Ako ste vereni, mogli bi se odlučiti za ulazak u brak. Ako ste u braku, mogli bi se odlučiti za prinovu ili selidbu. Na jedan ili drugi način, u 2017. godini produbićete vaše odnose, jer ćete kroz ovu godinu naučiti nešto više i težiti tome da bolje upoznate partnera, pa i sebe. Većinu vremena vaš ljubavni život biće u prvom planu. Ali, krajem godine više je verojatno da će vas privlačiti zabava, druženje s prijateljima i izlasci. Ko zna, možda će odnos s jednim prijateljem (ili prijateljicom) postati dublji i pretvoriti se u nešto zaista posebno ako niste u vezi.

Veliko otvaranje u maju – prostora, energije, života! Da, i emotivnog života!

DEVICA

Ove godine bićete spremniji za ulazak u novu vezu. Može se raditi o prijateljskoj vezi ili ljubavnoj vezi. To vam se može činiti neobičnim, ali to je svakako deo povećanja vaše energije. Mladi parovi mogu se suočiti s poteškoćama zbog želje da jedno drugo impresioniraju. Ako ste u vezi, stvari ćete vidjeti ozbiljnije i osećaji će biti intenzivniji. Uopšteno, sve vam se može činiti drugačije. Hoće li promene biti na bolje ili na gore, sve zavisi od toga kako ćete se nositi s promenama. Možda će prinova doneti velike promene u vašem odnosu. Stariji parovi će želeti da isprobaju nešto novo. Može se raditi o selidbi, pronalasku novog posla ili odlasku na odmor. Vreme je za ostvarenje promena u vašoj vezi. Tokom 2017. godine i prijateljstva će postati jača i ako niste u vezi, nije nemoguće da počnete da izlazite s prijateljem.

April 2017. godine biće vreme da konačno izgovorite ono pravo „volim te“!

Pročitajte i… Posle više meseci zatišja Neptun pravi čudesne prilike za stare ljubavi. Šta će vama tačno doneti?

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

VAGA

Ovo je godina novog početka. Ako ste sami, onda je ovo vaša godina u kojoj ćete pronaći pravu ljubav! Imaćete više samopouzdanja što će vam pomoći pri flertovima s nekim ko vas privlači. Ako ste prekinuli vezu, vreme je da krenete dalje. Ne možete da ući u novu vezu ako ste okupirani s nekime. Za one koji su u vezi savjetujemo da se potrude ostvariti ravnotežu u odnosu. Potrudite se probuditi strasti, budite romantični, ali isto tako morate prepoznati trenutak kada se morate smiriti i dati partneru prostora. Nemojte sumnjati u partnera, jer će i partner tada sumnjati u vas. U ovoj godini možete planirati trudnoću. Ako želite novog prijatelja ili prijateljicu ili novu ljubav, tada je vrijeme da se počnete više kretati i pristupite strancima.

Idealni meseci za ljubavni život biće jul, oktobar i decembar.

ŠKORPIJA

Ako niste u vezi, u 2017. godini naći ćete novu ljubav! Ali, moraćete izaći iz svoje komforne zone. Ako želite upoznati nove osobe, isprobajte nove stvari, obiđite nova mesta. Budite otvoreniji i manje tajanstveni, jer to će vam pomoći pri sklapanju novih prijateljstva i pronalasku partnera. Ako ste u vezi, pokušajte biti otvoreniji s partnerom. Tada su veći izgledi da se ostvare kompromisi. Potrudite se da partneru objasnite svoje potrebe i želje. Isto tako, slušajte partnera kada govori kako biste mogli da bolje razumjeti njegove ili njene potrebe i želje. Razgovarajte o svemu otvoreno. Sve će biti i više nego dobro ako ostvarite ravnotežu. Bez obzira na to da li se radi o staroj ili novoj vezi, biti će uzbudljivo i strastveno u krevetu! Ako želite nove prijatelje u svom životu, učlanite se u neki klub ili društvo, zavisno od vaših interesa. To je odličan način da se bavite stvarima koje volite i da upoznate nove osobe koje vole iste stvari.

Ljubavni izazovi dolaze u avgustu! Budite oprezni, upitajte sebe više puta – da li je to – ONO pravo?

Pročitajte i… Magična žena puna strasti, ljubavi i životne vedrine… Samo je jedna dama u horoskopu upravo takva!

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

STRELAC

Uz jaku mentalnu snagu dolaze i snažni osećaji. Dok će donošenje profesionalnih odluka biti teško, odluke vezane za ljubavni život donosićete puno lakše. Sledite svoje srce! Ako ste sami, tada je ovo vaše vrijeme za poduzimanje akcija. Budite spontani! Može se dogoditi da s bivšom ljubavi ponovno uđete u vezu. Ako ste u vezi, tada iznenadite partnera. Pokažite strast i biti će vam uzbudljivije. Ne razmišljajte o prošlosti, koncentrirajte se na sadašnji trenutak i dajte sve od sebe da vam bude bolje. Razmišljaćete i o prinovi. Kada je reč o prijateljskim odnosima, budite iskreni. Nemojte se truditi ostaviti snažan utisak na osobe do kojih vam nije stalo. Budite iskreni prema sebi i prema prijateljima i veći su izgledi da se prijateljski odnosi učvrste.

Budite oprezni – u martu se ispunjavaju vaše najdublje ljubavne želje – te pripazite šta želite!

JARAC

Ako ste u vezi, nadalje kroz 2017. godinu nastavit će se mirna atmosfera. Savetujemo da prihvatite pogreške koje ste napravili. Priznajte i to da imate manje energije od partnera i potrudite se ostvariti kompromis kako bi sve bilo dobro za oboje. Ljubav neće biti u prvom planu tokom 2017. godine. Ako niste u vezi, tada ćete se morati potruditi da uđete u novu vezu. Ali, to znači da ćete morati poraditi i na sebi. Morati ćete se više povezati sa svojim osjećajima i pokazati iskrene osjećaje ako želite naći partnera. Isto se odnosi i na sklapanje novih prijateljstva.

Jun i jul – to su meseci kad možete stati na „ludi kamen“!

Pročitajte i… Ako volite ljubavne avanture i kratke šeme, postoje astro znaci koji obećavaju pravo ludilo

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

VODOLIJA

Ako ste u prijateljskoj ili ljubavnoj vezi, vaši osećaji postaće snažniji prema prijatelju (prijateljici) ili prema partneru. Ako se radi o prijateljskom odnosu, to znači da ćete početi izlaziti s prijateljem ili prijateljicom i vaš odnos podići na novu razinu. Do sada ste bili spontani i opušteni, ali ove godine postat ćete ozbiljniji u vezi. Družite se s osobama koje vole iste stvari kao i vi. Porodica će vam biti jako važna ove godine. Članovi porodice mogu vam pomoći pri odabiru i proceniti da li je neko dobar za vas ili ne. Razmišljaćete i o prinovi. Sve dok znate šta tačno želite, uživaćete u društvenom i ljubavnom životu.

Mart će doneti prekretnicu – saznaćete da li su vaši romantični snovi zasnovani na mašti ili stvarnosti.

RIBE

Tokom 2017. godine bićete osetljiviji i otvoreno ćete pokazivati ono što osećate, čak i prema novim osobama u vašem životu. To će privući više osoba u vaš život ove godine. Ako ste slobodni, već početkom godine naći ćete novog partnera ili partnerku. Mogli biste imati više manjih, ali uzbudljivih avantura. Ako ste u vezi, vreme je za promene. Isprobajte s partnerom nove stvari kako biste probudili strasti. Romantično putovanje dobra je ideja. Nemojte ništa propustiti, potrudite se da uživate u svakom trenutku. Ovo je dobra godina i za planiranje trudnoće. Neki od vas će početi izlaziti s prijateljem ili prijateljicom i prijateljski odnos prerašće u ljubavni.

Vaše emocije biće na testu u februaru i septembru – čuvajte se prevelikih očekivanja.

Pročitajte i… Samo jedan horoskopski znak voli do smrti i baš nikada ne odustaje!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi:

Jedno reagovanje na “Veliki i detaljni ljubavni horoskop za 2017. godinu: Dva znaka čeka posebno fatalna ljubavna priča”

  1. Dragce86 kaže:

    Za strelca ste totalno u pravu – stize prinovaaaa u januaru 2017 <3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.