Bikovi ne vole promene, Vodolije ne mogu bez modernih gadžeta

by | 23 septembra, 2014

Neki horoskopski znaci prate trendove, drže korak sa vremenom pokušavaju da budu uvek u toku. Da li ste vi među njima ili ste od onih koje vreme gazi?

gadzeti

OVANRado prihvatate sve promene i volite sve što je novo i što vam omogućava prodor u neku novu oblast života. Televizor, plazma, tablet, skajp, mobilni telefon, govorna pošta, laptop, ajpod, ajfon, sve su to uređaji koje vi jednostavno obožavate. Ali, kada se neki od njih pokvari ili zablokira nemate previše strpljenja da jurite majstore, a još manje da probate da ih sami popravite. Najradije biste kupili neki novi, bolji i savremeniji, jer vas užasava bilo kakvo čekanje.

BIK

Vi uopšte niste ljubitelj promena. Naprotiv, ceo život biste mogli da presedite pored istog televizora i da godinama telefonirate sa istog mobilnog telefona, naročito ako se radi o nekom modelu interesantnog dizajna koji vam je prirastao uz srce. Ukoliko vam se pokvari vaš stari fiksni telefon, lako ćete pronaći majstora koji će ga vratiti u život, a ako ne uspe zadržaćete ga kao ukras u stanu. Kako dosta vremena provodite u kući, televizor vam je omiljena kućna zabava.

BLIZANCI

Veerovatno spavate sa mobilnim telefonom ispod ili pored jastuka, kako slučajno nešto ne biste propustili. Na vašem radnom stolu nalazi se i kompjuter i telefon, a u vašim džepovima ili tašni barem dva mobilna telefona koji se svaki čas oglašavaju „pištanjem“ podsetnika za neki sastanak ili drugu obavezu, kao i porukama koje stalno pristižu. Onaj ko je u vašoj blizini vrlo brzo dobija želju da se i sam pretvori u neku tehničku spravicu kako biste i na njega obratili više pažnje.

RAK

Većina predstavnika vašeg znaka uopšte ne robuje savremenim sredstvima komunikacije i njihovu upotrebu svodi na razumnu, a to u vašem slučaju znači – na najmanju moguću meru. Televizor vam služi da se informišete o događajima u zemlji i svetu i da eventualno pogledate neku romantičnu komediju, dok slobodno vreme najradije provodite u prirodi sa porodicom ili sa nekim koga volite i u čijem društvu uživate. Kada ste zaljubljeni, volite romantične noćne razgovore, uz tihu i nežnu muziku.

LAV

Volite novine i uspešno baratate tim malim čudima tehnike, jer zbog vašeg imidža i efikasnosti u poslu želite da u svemu budete najbolji. Kako bi to izgledalo kada vi ne biste bili u toku sa najnovijim tehnološkim dostignućima? Dok sedite sa društvom, stiže vam važan mejl na koji odmah morate da odgovorite, što naravno ne biste mogli bez vašeg novog ajfona. Osim aparata za ceđenje voća, kućni aparati vas previše ne interesuju, jer više vremena provodite napolju nego u kući.

DEVICA

Predstavnici vašeg znaka pod uticajem su merkura, planete informacija i komunikacije, pa smatrate da vaš rad i doprinos poslu ne bi bio dovoljno značajan bez upotrebe što savremenijih i što savršenijih modela raznih uređaja i aparata. Na poslu ste tačni i precizni, važni su vam i vrednost i tačnost informacija, zbog čega su sve novine kod vas uvek dobrodošle. Ali, kada stignete kući, sve zaboravljate i ne volite da robujete sredstvima komuniciranja.

VAGA

Rado prihvatate novine, a savremena sredstva komunikacije mogu samo da vam olakšaju i ulepšaju život. Volite da foto aparatom ili kamerom zabeležite sve lepe prizore, mesta, prirodu i razne događaje na kojima ste uživali. Ukoliko ste dama, verovatno biste voleli da boja vašeg mobilnog telefona, ako već nije, bude neka nežna, pastelna, na primer, nežno roze. A, ukoliko ste gospodin, uživate da komunicirate preko tableta ili mini kompjutera u kolima, dok vas vaša šarmantna partnerka zadivljeno gleda sa sedišta pored vas.

ŠKORPIJA

Oduševljavate se neobičnim uređajima, odnosno spravicama koje služe za špijuniranje drugih, raznih malih mikrofona koji mogu da posluže za prisluškivanje… Interesuju vas najnoviji modeli kamera za podvodno snimanje tajanstvenog morskog sveta, a mobilni telefon je vaš stalni pratilac. Kada ste u kući ne volite da se javljate na telefonske pozive, to prepuštate telefonskoj sekretarici, dok u mraku sobe slušate ko vas zove i razmišljate da li da mu odgovorite ili ne.

STRELAC

Iako ne možete bez mobilnog telefona, niste uvek oduševljeni kada vas zahvaljujući njemu i pronađu. Onaj kome ste potrebni naći će vas pre na nekom sportskom terenu ili tribini, putovanju ili bilo gde, osim kod kuće. Ne volite da duže vreme boravite na jednom mestu, pa su savremena sredstva komunikacije kao stvorena za vas, a tu je i vaš verni pratilac, fotoaparat ili kamera. Ukoliko nekome treba da se javite ili prenesete neku važnu poruku, šaljete SMS ili mejl, jer volite da ostavite pisani trag.

JARAC

Iako pod uticajem Saturna sporo prihvatate promene, onaj deo vas kojim upravlja vaš drugi vladalac Uran, odlično se snalazi sa svim „čudima“ novih tehnologija. Najviše koristite elektronsku poštu koja vam omogućava jednostavnije i brže dopisivanje. Slobodno vreme najradije provodite u kući, uz televizor, a verovatno još uvek imate i neki stri video rekorder. Iako uživate u pucketavom zvuku romantičnih pesama sa starog gramofona, muziku i filmove „skidate“ i sa Interneta.

VODOLIJA

Komunikacija je suština vašeg života, jer vam pruža bezbroj mogućnosti za druženje, nova prijateljstva i susrete sa zanimljivim ljudima. Bez telefona i najnovijih dostignuća savremene tehnologije, život vam verovatno ne bi bio tako zanimljiv. U prirodi, u kojoj inače provodite najveći deo slobodnog vremena, volite da slušate dobru muziku i družite se sa prijateljima. Naravno, sve zanimljive trenutke zabeležićete fotoaparatom ili kamerom od kojih se ne odvajate, naročito na putovanjima.

RIBA

Savremena današnja sredstva komunikacija i razni tehnički uređaji uopšte vam nisu strani, ali ih prihvatate sporo, dozirano, i to prvenstveno ono što volite i u čemu potpuno uživate.
Na primer, prija vam jasan zvuk muzike koja se prostire sa nekog moćnog nosača zvuka, prelepe slike mora i podvodnog sveta koje ste napravili na odmoru, a gledate ih na svom laptopu. Pored telefona, neophodan vam je i skajp za tajanstvene noćne razgovore koji mogu da traju beskrajno dugo.

Izvor: conopljanews

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.