Horoskop otkriva koliko ste organizovani

by | 2 novembra, 2014

stress in ufficio

O V A N

Energični ste, preduzimljivi i svemu pristupate sa strašću. Uživate u izazovima, brzo donosite odluke, sa velikim entuzijazmom prihvatate se novih projekata, ostajući i po čitavu noć budni, ukoliko posao to zahteva. Ali, čim vaše obavveze počnu da se otežu, gubite volju. Da biste održali ritam, uvek morate da znate koji je vaš sledeći potez. Kada završite neku važnu etapu na svom putu nagradite sebe tako što ćete se prepustiti onome u čemu najviše uživate.B I K

Uporni ste, istrajni i odlučni. Sve što zamislite uglavnom i ostvarite, iako to ponekad može da potraje. Volite da sve držite pod kontrolom, ali ne volite promene, pa ste skloni da robujete navikama, zbog čega vas se događa da ostanete zaglavljeni u pogrešnoj vezi ili poslu koji vam, u suštini, ne odgovara. Po završetku posla ili određene etape u bilo čemu što radite, nagradite sebe nećim opipljivim što vam istovremeno pruža i zadovoljstvo i podstrek da nastavite dalje.

B L I Z A N C I

Radoznali ste, brzi i efikasni, a logički način razmišljanja jedna je od vaših najvećih vrlina. Sposobni ste da obavljate više poslova istovremeno, ali ipak ne možete biti na dva mesta u isto vreme. Iako obožavate promene, uspevate da se držite postavljenog cilja, sve dok vam nešto ne odvuče pažnju. Kada pravite dnevni raspored obaveza, ostavite slobodno vreme za neplanirane susrete, razgovore ili zabavu. Ne traćite vreme na telefonske razgovore ili uključite sekretaricu.

R A K

Osetljivi ste, intuitivni, odlično pamtite i veoma ste uporni, pa se često možete naći i na rukovodećim pozicijama. Ipak, jake emocije i sumnja u sopstvene vrednosti često vas usporavaju na putu ka uspehu. Uvek bi trebalo da imate rezervni plan za slučaj da vas je osećaj prevario ili da vreme nije bilo na vašoj strani. Kako ste pod uticajem svog vladaoca Meseca, ne zaboravite na njegove faze koje imaju veliki uticaj na vas. Mlad Mesec je kao stvoren za početak, a pun za završetak nekog posla.

L A V

Posedujete dar za bisznis i organizatorske sposobnosti, pa ste vrlo efikasni u poslu. Volite da vam se dive i da imate moć nad drugima. Ipak, zbog vaše lojalnosti i šarma, okolina vam dosta toga prašta. Hrabro ulazite u rizične situacije, ali vam se događa da previdite neke sitnice. Zato je dobro da imate pomoćnika, po mogućstvu neku Devicu. Neće vam pasti kruna sa glave, ako ponekad upitate i druge ljude za mišljenje. Vaši saveznici su sat, rokovnik i kalendar.

D E V I C A

Poznati ste kao neko ko uvek brine o detaljima i nema problema sa organizacijom svojih zadataka. Mnogo vremena provodite na poslu, a malo sa onima koje volite, zbog čega često osećate grižu savesti. Kada pravite listu svojih obaveza, potrudite se da odredite prioritete i da izdvojite važno od nevažnog. Pobedite svoj strah od zabave i provoda, kupite kartu za bioskop, pozorišnu predstavu ili rezervišite mesto u nekom restoranu. U suprotnom, postoji opasnost da vam poslovni rokovnik bude prepun, a privatni život prazan.

V A G A

Inteligencija i logika su vaše najjače oružje, a neodlučnost najveća mana. U poslu ste perfekcionista, a međuljudski odnosi važni su vam isto kao i prijatno okruženje. Iako vas izazovi privlače, pre nego što uđete u neki posao, volite sve da izvagate. Kada imate osećaj da ste blokirani, izađite i prošetajte. Važne obaveze planirajte za onaj deo dana kada ste puni energije. Kada treba da donesete neku odluku, bolje je da bacite novčić nego da se kolebate.

Š K O R P I J A

Kod vas nema sredine, pa kada se nečemu posvetite ne gledate na sat. Odlučni ste, istrajni i nikada ne odustajete. U svemu što radite rukovođeni ste strašću, a posedujete i zavidnu moć koncentracije. Volite da radite pod pritiskom, jer vam to stvara dodatno stvaralačko uzbuđenje. Kod vas je sve pitanje želje. Kada vam se nešto dopada, radićete dan i noć. Pokušajte da makar nedelju dana vodite dnevnik svojih obaveza kako biste utvrdili koje navike možete da izmenite u svoju korist.

S T R E L A C

Ne zadovoljavate se prosekom i težite velikim ciljevima, ali problem je u tome što oni nisu uvek ostvarivi. Kako su vaša interesovanja brojna i raznovrsna lako vam je skrenuti pažnju, zbog čega ste često suočeni sa rokovima koje ne možete da ispoštujete. Potrudite se da napravite plan rada, iako to mrzite. Na početku svakog posla odredite koliko vam je vremena potrebno za svaku etapu rada, a zatim udvostručite vreme koje ste predvideli, pogotovo ukoliko se radi o poslu kojim se ranije niste bavili.

J A R A C

Vredni ste, disciplinovani, efikasni i najčešće opsednuti poslom. Spremni ste da naporno radite kako biste ostvarili svoje ambicije koje nisu male. Posedujete ogromnu energiju i smisao za humor koji vam pomaže da prevaziđete eventualne probleme. Ne volite da gubite vreme na prazne razgovore. Probajte da isplanirate dve vrste odmora, jedan duži, daleko od kuće sa nekim koga volite i jednodnevni izlet posvećen zabavi i rekreaciji, po mogućstvu bez vašeg verno saputnika laptopa.

V O D O L I J A

Inventivni ste i puni originalnih ideja. Prijateljski ste nastrojeni i rado priskačete drugima u pomoć. Iako vas rad u grupi motiviše, sve radite na svoj način. Volite da skačete s posla na posao, jer se grozite monotonije. Prija vam da radite pod pritiskom i u naletima, što uglavnom zavisi od vaše inspiracije i ličnih interesovanja. Kako umete da budete nepouzdani, podelite svoje planove sa nekim od odanih prijatelja sa kojim možete da pratite realizaciju ciljeva koje ste sebi postavili.

R I B E

Osetljivi ste, senzibilni i skloni promenama raspoloženja. Vreme je za vas relativan pojam i često se izgubite u sanjarenjima i maštanjima. Umete da budete nesigurni i skloni ste da podcenjujete svoje sposobnosti. Postavite sebi neke ostvarive ciljeve. Svoje aktivnosti pokušajte da uskladite sa raspoloženjem, jer ćete tako biti mnogo efikasniji, nego ako se striktno pridržavate nekog plana i programa. Ili, uz pomoć muzike, aromaterapije i meditacije, promenite svoje raspoloženje prema potrebama posla.

Izvor: conopljanews

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.