#astrotalks: Svi znamo za retrogradni Merkur a kakve događaje nam donosi retrogradni Jupiter?

by | 10 septembra, 2019

Retrogradnost planeta je često  suviše ozloglašena…

Medjutim, kada je retrogradni Jupiter dobro aspektovan nagoveštava dobre mogućnosti za postizanje većeg uspeha i većeg zadovoljstva finansijskim stanjem i poslovnim uspesima.  U nekim slučajevima čak može u velikoj meri olakšati sticanje većeg bogatstva ili drugih ličnih želja i životnih planova čije ostvarenje zaista može usrećiti osobu. Uz povoljne aspekte neretko ukazuje i na puno prijatnih uzbuđenja u životu kao i na moguća brojna putovanja na daleke, zanimljive ili egzotične lokacije.

Ukoliko je, međutim, retrogradni Jupiter loše aspektovan u natalnoj karti to može olakšati javljanje brojnih problema na poslovno-finansijskom planu pa u tom slučaju postoji izraženija opasnost od nekih neadekvatnih postupaka koji bi mogli lako doneti probleme, štetu i neprijatnosti.

Šta znači retrogradan Jupiter pronašli smo na sjajnom YouTube kanalu o astrologiji, numerologiji i spiritualnosti astrologhelenacupac Mesečne astro- prognoze, popularne i talentovane astrološkinje Helene Cupać, pročita dnevno i do milion ljudi.

Njen mesečni horoskop možete pročitati OVDE a svakodnevne astro-savete o trenutnim događanjima na nebu možete pratiti na njenom Instagram profilu @astrologhelenacupac

 

@astrologhelenacupac „Mesec je u Vagi ali zaboravite na diplomatiju. Poslednji stepenovi Vage i nisu baš jako miroljubivi, uz to, u pitanju je „spaljen put“ koji se proteže do 15° Škorpiona. Mada, Mesec je bez aspekata, bez događaja… uskoro ulazi u Škorpiju pa će biti i paranoisanja i kontrole emocija. To je ono kad nekoga gledate i mislite: šta mi misli? Tako da, šta god imate da raspravljate, učinite to kada Mesec uđe u Strelca, 5.9.“

 Najnovije na portalu Marie Claire

Tagovi:

top

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.