Direktna Venera 2022: Završio se retrogradni hod planete ljubavi a evo i šta to zapravo znači

by | 6 februara, 2022
Direktna Venera 2022

Direktna Venera 2022. krenula je 29. januara, a šta nam donosi, otkrivamo vam u nastavku.

Astrološki tranzit koji je definisao početak 2022. godine svakako je retrogradna Venera. U proteklih mesec i po dana, ova potentna, moćna i pomalo nestalna planeta naterala nas je da se suočimo s haosom iz prošle godine. A sada, konačno tome dolazi kraj.

Direktna Venera 2022.

Od 29. januara, Venerin retrogradni ples je zvanično gotov. I upravo nam ovaj položaj dozvoljava da prihvatimo surovu istinu svega onoga što smo naučili iz prethodnog perioda. To će nas i naterati da idemo napred. Retrogradna Venera nam je pomogla da otkrijemo šta želimo u ljubavnom životu. Ukoliko ste u prethodnom periodu stavili tačku na vezu ili ste dobili želju da se posvetite budžetu i karijeri, onda je retrogradni period uradio svoj posao. A sada je vreme da preduzmeno korake u vezi s svim onim što smo saznali i otkrili.

Ovaj tranzit je našu pažnju usmerio na dinamiku odnosa. Retrogradna Venera nam je pomogla da vidimo koje su nam promene neophodne kako bi naši odnosi bili iskreniji i autentičniji.

Pročitajte i… Mesečni horoskop za februar

Iako se Venera najčešće povezuje s ljubavlju, ona vlada i finansijskim aspektom našeg života. A kada je bila retrogradna bili smo posvećeni poslu više nego obično. Mislili smo o uspehu, promeni karijere i o načinima da zaradimo više novca.

Finansije su nam delovale zarobljeno i stagnirale su, ali novi položaj Venere donosi nam dinamičniji period. Venera u direktnom hodu, pa još i u znaku Jarca, doneće nam snagu potrebnu da učimo iz prethodnih lekcija i da počnemo da cenimo nas same. A samim tim, to raspoloženje prenećemo i na ljubav i na posao.

Naredni period nam donosi i sjajnu priliku za nove početke. Ovo je vreme da razmišljamo o tome šta smo naučili o sebi i našim vezama i odnosima. Isto tako, na poslovnom planu osećaćemo se ispunjenije.

U prethodnih mesec dana smo  mnogo vremena provodili analizirajući. Sada vreme je da preduzmemo realne korake ka promenama. Samo mi možemo da donesemo te odluke i da zapravo nešto i promenimo. Idite hrabro ka napred!

Pročitajte i… Mračne tajne horoskopskih znakova

lepotaizdravlje.rs LHG/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.