Dnevni horoskop za 23. jun: Vreme je da uspostavite ravnotežu!

by | 22 juna, 2022
Dnevni horoskop za 23. jun

Dnevni horoskop za 23. jun Devicama savetuje da budu otvorenije za kompromise, a Vodolijama da ne odustaju od svojih ciljeva.

Dnevni horoskop za 23. jun

OVAN

Gubite kontrolu ovih dana. Najvažnije je da se u ovom trenutku osvrnete ka finansijama. Imate osećaj da vam novac odlazi iz ruku. Platite račune, proverite investicije, vratite dugove. Napravite finansijski plan za budućnost.

 

 

BIK

Iako vam je humor odbrambeni mehanizam, a u isto vreme ste veoma tvrdoglavi, danas dva puta razmislite pre nego što bilo šta kažete. Naime, Sunce se nalazi u vašoj kući komunikacije. Stoga je savet da razgovarate smireno i otvorenog uma. Preskočite bespotrebne komentare i vodite iskrenu komunikaciju, kako na poslu, tako i sa voljenim osobama.

 

BLIZANCI

Ukoliko je nekome u vašoj blizini teško, bićete u iskušenju da ih spašavae. Ali možda je toj osobi potrebno da se sama bori. Stoga, danas je potrebno da postavite granice. Podržavajte voljene osobe i prijatelje, ali im dozvolite da pokažu i sebi i drugima da su sposobni da sami rešavaju probleme.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUN- RAK

Vi savršeno razumete kolika je snaga u porodici. Danas ćete pak biti fokusirani na karijeru. Sunce u vašem znaku vam signalizira da je vreme da se više socijalizujete. Izaberite nekoliko kolega u koje imate najviše poverenja i podelite sa njima svoje planove. Oni će vam biti podrška, a možda i ozbiljna pomoć u daljim ciljevima i idejama.

lav

LAV

Sunce je u vašoj zoni mašte i imaginacije, a u isto vreme, uparilo se s Mesecom i desetoj kući karijere i muževnosti. Ipak, čak i ako se osećate nepobedivo, imajte na umu da nije sramota tražiti pomoć, čak i kada mislite da možete sami. Ne ustručavajte se da priznate da vam je teško. Zapamtite, dobro se dobrim vraća.

DEVICA

Ukoliko želite da pobedite, imajte na umu da grublja igra i agresivnost mogu da vam se obiju o leđa. Slušajte i šta drugi imaju da kažu, pokušajte da pronađete zajednički jezik i da budete više okrenuti kompromisima. Danas nije dan za kontroverze i grubosti.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUN-VAGA

Danas ćete se naći u dilemi. S jedne strane, uživaćete u novim ljudima u vašem životu, ali ćete shvatiti da neki pojedinci iskorišćavaju vašu dobrotu i uzimaju vas zdravo za gotovo. Stoga, za ovaj četvrtak, savet je da uspostavite zdraviji balans u vašim odnosima, što prijateljskim, što ljubavnim i poslovnim. Idite polako i neka drugi zasluže vaše poverenje.

 

ŠKORPIJA

Vreme je da neke stvari isplivaju na videlo. Ukoliko niste bili iskreni, naći ćete se u situaciji da drugi za to saznaju. Danas je savršen dan za istinu, kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Istina je da ne možete da kontrolišete kako će drugi reagovati, ali će, na kraju dana, svakome prijati što ste konačno bili iskreni.

 

STRELAC

Ovih dana ste nekako zamišljeni i bavite se mislima i željama. Danas je dan da se više pozabavite svojim telom, nego umom. Prijaće vam fizička aktivnost, pa se potrudite da budete što aktivniji. Tako ćete se i bolje osećati, a izbacićete i frustracije koje se nagomilavaju u vašoj glavi.

JARAC

Možda mislite da ste bili jasni i očigledni, ali bez obzira koliko se dobro poznajete, vaša voljena osoba, prijatelj ili kolega ne znaju šta je u vašoj glavi. Danas, Sunce se nalazi u vašem polju odnosa, pa je pravo vreme da rešite sve probleme. Otvoreno pričajte o svojim osećanjima, ma koliko vam to teško pada.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. JUN- VODOLIJA

Sitnim, ali sigurnim koracima stižete do svojih ciljeva, a sve zavisi od vašeg fokusa i snage volje. Danas, Sunce je u vašoj osmoj kući što vas motiviše da nastavite napred. Iako morate da podnesete određene žrtve, sve je to za veće dobro. Stoga, samo hrabro idite napred.

 

RIBE

Danas, prati vas strast, ali i mnogo drame. Ipak, moći ćete da komunicirate bez mnogo oscilacija, bićete dosta smireni. Samim tim, savet je da upravo danas pričate o svemu onome što vas je mučilo u prethodnom periodu. Ukoliko niste sigurni na čemu ste, pitajte.

lepotaizdravlje.rsAntonioGuillem/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.