Dnevni horoskop za 10. avgust: Rakovima je teško da kontrolišu narav

by | 9 avgusta, 2022
dnevni horoskop za 10. avgust

Rakovi su na ivici, a Strelčevi kreativni. Šta vas čeka?

Dnevni horoskop za 10. avgust

OVAN

Ne ljutite se na druge i ne optužujte ih da su zatajili – možda je zaista previd. To što niste imali sve informacije ne znači da niste mogli da primetite i otklonite problem, da se ste bili pažljivi.  Prolazite kroz fazu oscilacija, skloni ste čestim promenama u ponašanju ili raspoloženju, ne dajte da to oseti partner.

BIK

Na poslu je dinamično, ima puno promena i vi ste zbog njih zabrinuti. Opravdano, reklo bi se. Ipak, uz malo dodatnog angažmana i upornosti, isplivaćete iz svega što se događa kao pobednik. Ako čujete da se o vama šire glasine, reagujte. Ovoga puta neće vam se isplatiti da budete iznad situacije.BLIZANCI

Pravi je dan da razmislite o svim odnosima i uslovima koji vladaju u radnom okruženju. Razmislite o promeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa saranicima kako biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Slobodno možete da insistirate na svojim idejama, jer imate vrlo pouzdane pokazatelje o uspehu.

Dnevni horoskop za 10. avgust – RAK

Trudite se da kontrolišete narav i da izbegnete bilo kakve konfrontacije na poslu. Ne precenjujte svoje mogućnosti, već rešavajte situaciju jednu po jednu. Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite u odnosu sa svojim partnerom.

LAV

Ako pristanete na kompromis i dogovo rešićete neke probleme na poslu koji se vuku već duže vreme. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i udruživanje sa različitim stručnjacima. U odnosu sa ljubavnim partnerom prolazite kroz promenljivu fazu, ali ne treba da se predajete, ovaj će period brzo proći.

DEVICA

Puni ste ideja i stalo vam je da nadređeni to primete i prihvate. Odličan je period za samoisticanje, samo nemojte kolegama da stanete na žulj – ne precenjujte svoj uticaj na njih. Ako vam neko uputi kritiku, nemojte se uzrujavati – dobronamerna je. Na polju ljubavi i dalje promenjiva situacija.

VAGA

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekino isktičete sa posebnim rezultatima i da uvek ostavljate neki veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno vam prija porodična harmonija.

Dnevni horoskop za 10. avgust: ŠKORPIJA

Obratite pažnju na reakciju bliže okoline, jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku. U odnosu sa ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instiktivno umete da prepoznate pravi momenat i dobar ritam.

STRELAC

Prihvatite ideju jednog iskusnog kolege ili koleginice. Možda vam deluje kao da se kosi sa vašim načinom rada, ali će rezultat biti odličan.  Ako vam je stalo da promenite ili poboljšate svoj odnos sa voljenom osobom, onda pokažite više razumevanja za primedbe koje iznosi vaš partner.

JARAC

Stalno se očekuje da se istaknete i to je prilično stresno za vas. Očekuju vas određene komplikacije, nemojte tome pridavati važnosti, sve ćete ih uspešno prevazići. Posebno vam prija porodična harmonija i nečije prisustvo, jer na takav način možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu.

VODOLIJA

Potrudite se da potisnete svoju profesionalnu sujetu, naročito ako ste frilenser. Sada je vreme za više malih projekata koji će postići neočekivan uspeh, čak i finansijski. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja. Čas ste zaljubljeni do ušiju, a čas hladni kao led. Pripazite na odnos sa partnerom.

RIBE

Danas ćete poslovne ciljeve ostvarivati koristeći plan B i zaobilazne načine, a ne direktnim pristupom. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati skoro sve što ste i zamislili, ali danas jednostavno nije vreme za to. Velike su šanse da doživite jedno intenzivno i strasno poznanstvo.

 

Tom Merton/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.