Dnevni horoskop za 14. jul: Odolite iskušenjima!

Venera i Neptun nas mame da troškarimo i izbegavamo obaveze

by | 13 jula, 2022
dnevni horoskop za 13. jul

Bikovi bi trebalo da ostave kreditnu karticu kod kuće, dok će Vage morati da nađu snage da se odupru iskušenju

Dnevni horoskop za 14. jul

 

OVANOvnovi, spremite se na probleme u komunikaciji. Danas, kada diplomatična Venera sretne čudaka Neptuna, možete se naći u vrtlogu pomešanih poruka! Vaše vreme je dragoceni resurs i da biste izbegli kasnije nesporazume i razjašnjavanja, sve dogovore pravite napismeno. Ništa ne ostavljajte nedorečeno i svu komunikaciju vodite imejlom ili preko poruka. Ako vam neko od saradnika odbije ovaj način rada, znajte da su nevolje na pomolu.

BIK

Ponovo posežete za svojom kreditnom karticom? Polako, Bikovi, sa troškarenjem. Danas, kada Venera koja je sklona troškarenju susretne Neptuna koji nosi ružičaste naočari, novac bi lako mogao da vam isklizne iz ruku, a kasnije ćete se kajati. Naročito budite pažljivi ukoliko ste se odvažili na neki velikodušan gest – vaša ljubaznost neće biti uzvraćena. Sa druge strane, danas je pravi dan da osobama koje su darežljive prema vama, uzvratite jednakom merom.

 

BLIZANCI

Koliko često glumite Blizanci? Da li ste, zarad dobrog prvog utiska, potisnuli svoju autentičnost? Ovo jeste uobičajeno za Blizance, ali danas se nemojte podređivati uticaju većine, vaše pravo ja je sve što je svetu potrebno. Takođe, nemojte odbijati pomoć i glumiti da ste sve savladali i da svo znanje imate u malom prstu. Da li to IKO može? Zato, prihvatite mentorstvo bez sujete, isplatiće vam se u budućnosti.

Dnevni horoskop za 14. jul – RAK

Rakovi su skloni žrtvovanju i to je pohvalno, ali… Da li biste mogli da usporite malo? Sasvim je u redu da budete požrtvovani i da pomognete nekome, ali nemojte to činiti na svoju štetu. Nije vam cilj da pogurate sebe do linije iza koje sledi sagorevanje. Zato, kada vam neko sledeći put zatraži malu uslugu, slobodno recite da ste preopterećeni i da zaista nemate vremena. U krajnjoj liniji, čak i ako niste zatrpani, imate pravo na nešto vremena za sebe.

 

LAV

Najbolji prijatelji na prvi pogled! Od kada vam se nije dogodilo da sa nekim kliknete iz prve? Sve su šanse da će vam se upravo to dogoditi danas sa jednom grupom ljudi. Prosto će vam se činiti da se poznajete od vajkada. Ipak, budite oprezni, Lavovi, i ne žurite. Spoj Venere i Neptuna uvek nosi za sobom pravu scenu za zakulisne radnje, tako da bi svi trebalo da čuvamo leđa. Ako poželite da podelite neke informacije i ideje, ipak se držite proverenih saradnika i prijatelja.

 

DEVICA

Ako vam se ne dopada kojom brzinom napreduje vaša veza, vreme je da sednete sa partnerom i usaglasite se. Ovo ne znači prekid, ali je pravo vreme da raščistite šta je to što vas čini nespokojnim. Možda vam se čini da dajete više ili da su neka važna pitanja ostala neodgovorena. Šta god da je u pitanju, pravo je vreme da otvorite vrata za neka kreativna rešenja koja će vas oboje učiniti zadovoljnim.

 

VAGA

Kao i poznata Vaga Oskar Vajld, u stanju ste da odolite svemu, osim iskušenju. Ali, ako danas sebi date oduška, kao što ste inače navikli, to bi moglo da vas košta nedelja i nedelja napornog rada. Za sve je kriv ovaj klizavi kvadrat Venere i Neptuna. Umesto da okrenete leđa obavezama, doživite ovo iskušenje kao vežbu sopstvenog karaktera. Šta god da je vaš današnji greh, pa makar to bilo i kršenje dijete jednim slatkišem, samo se preusmerite u suprotnom pravcu.

Dnevni horoskop za 14. jul – ŠKORPIJA

Danas vas stižu zaista kontradiktorni signali. Venera i Neptun napravili su pravi haos na vašem polju ljubavi, pa možete očekivati da se događaju zaista čudne stvari. Recimo, osećate da je privlačnost nikad jača, a ni vi ni druga strana ne preduzimate ništa konkretno. Za to postoji razlog. Nepobitno je da ovde hemije ima, ali vas brine da li ste materijal za duge staze. Umesto da odmah trčite ka „zauvek srećni“, počnite sa ispitivanjem koliko je jaka varnica među vama. Za početak, ovo će biti sasvim dovoljno.

 

STRELAC

Kod vas se sve može postići laskanjem, Strelci. Da li stvarno tako lako padate na zavodljive reči? Ovakvi verbalni izlivi romantike i strasti zaista mogu da budu privlačni, bar kratkotrajno. Ipak, morate se zapitati da li su dovoljni da vas uvedu u pravu vezu. Uživajte u svemu lepom što pred vas danas stavljaju Venera i Neptun, ali nemojte spuštati gard i puštati laskavce preblizu. Vreme će pokazati kakve su njihove prave namere.

 

JARAC

Pravilo za danas: ne mešajte se u tuđa posla. U suprotnom, može vam se dogoditi da završite do grla upetljani u nečiji konflikt koji ima dugu i napornu istoriju. Na primer, može se dogoditi da vam prijatelj zatraži savet, a da u stvari samo traži način da opanjka zajedničkog poznanika. Biće vam teško da ne zauzimate strane, ali morate biti jaki. Ako se već umešate u nešto, potrudite se da odvojite vreme za obe strane i budete objektivni.

 

VODOLIJA

Ne idite danas u terapijski šoping! Pod uticajem Venere i Neptuna, vi ćete potpuno ostati bez snage volje i to će stvoriti debeo minus na vašem računu. I inače, pazite ovih dana sa finansijama. Venera koja je sklona troškarenju i dekadenciji u vašoj je petoj kući, kući glamura, dok je Neptun (koji uvek sve gleda pozitivno) zadužen za kontrolu vaših finansija. Ovo je situacija koja garantuje loše procene. Zato, pažljivo kad idete u kupovinu.

 

RIBE

Danas ćete morati da kontrolišete svoju potrebu da udovoljavate svima. Sasvim je u redu to što volite da udovoljavate i što ste najsrećniji kada sve oko vas besprekorno funkcioniše, ali nemojte da podredite svoju viziju miru u timu. Ponekad je ljudima potrebno nešto više vremena da shvate vaše ideje, ali ne odustajte. Imate pravo da kažete ljudima da greše onda kada tako mislite. Samo se potrudite da im objasnite zbog čega i sve će biti u redu.

Peera_Sathawirawong/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.