Dnevni horoskop za 15. jul: Vreme je za otvorene razgovore

Šta nam donosi konjukcija Saturna i Meseca?

by | 14 jula, 2022
dnevni horoskop za 15. jul

Device bi trebalo da igraju na kartu skromnosti, a Blizanci da idu na iskrenost

Dnevni horoskop za 15. jul

OVAN

Kada postanete anksiozni, vi automatski preuzmete rukovodeću ulogu ili se zatrpate poslovnim obavezama do iznemoglosti. Danas, kaže horoskop, moraćete da se opredelite za sasvim drugačiji pristup. Umesto da nešto činite, moraćete da se suočite sa tim da, jednostavno, budete. Proučite osećanja koja vas obuzmu. Šta vas muči: knedla u grlu, stezanje u grudima, ubrzani srčani ritam? Kada oslušnete svoje telo, uspećete da nađete i uzrok svog problema, a potom i rešenje.BIK

Osećate se tako moćno! Konjukcija Meseca i tog moćnog Saturna čine da se osećate kao prava VIP! Apsolutno sa razlogom, jer vaša kreativnost je u punom uzletu i spremni ste da preuzmete sve zadatke. Danas nemate problem ni da preuzmete inicijativu. Zato, ako već dugo čekate da vas nadređeni primete ili vam povere važnije zadatke, pravo je vreme da sami zatražite više odgovornosti. Ipak, budite stratezi i ne odajte sve kečeve iz rukava na samom startu.

BLIZANCI

Istina će vas osloboditi… i odvesti vas korak bliže kao osobi kojoj se divite. Današnji savez Meseca i Saturna poziva na iskrenost. Nemojte biti sitničavi i baviti se nevažnim stvarima. Umesto toga, budite otvoreni, pričajte o svojim dubokim emocijama i potrebama. To nije lako, ali ako i dalje budete gurali osećanja pod tepih to može negativno uticati na vašu vezu. Otvorite se svom partneru i izgradite još dublju konekciju.

Dnevni horoskop za 15. jul – RAK

Današnja neobična saradnja Meseca i Saturna vodi vas na mističnu stranu života. Da biste pobrali najbolje rezultate iz ovog perioda, primenite zakon privlačnosti. Vizualizujte svoje ciljeve, zamislite sebe u trenutku kada ih ostvarite. Kakav je osećaj? Sada razmislite šta vas sprečava da dosegnete ove ciljeve i svoje snove pretvorite u stvarnost i počnite da uklanjate prepreke jednu po jednu.

LAV

Lako se vezujete za ljude, ali to nije loša vest. Spustite gard, opustite se i uživajte u novim interakcijama i poznanstvima. Dozvolite svojoj sentimentalnoj strani ličnosti da izviri. Neka vas emocije danas obuzmu i posmatrajte kako će to uticati na vašu vezu. U krajnjoj liniji, to može samo da vas odvede ka vezi koja je puna nežnosti i razumevanja. Nemojte se angažovati oko ljudi koji vam nude manje od toga.

DEVICA

Laskanje vam danas nije od koristi. Zaboravite na svoj poslovični šarm i probajte sa skromnijim pristupom. Vi ste već, prirodno, svojim znanjem i mogućnostima, viđeni da budete deo tog kruga kome toliko želite da pripadate, sada je samo stvar pristupa. Nemojte se stalno pitati šta drugi mogu da učine za vas, umesto toga ponudite im neku volontersku uslugu. Negde mora da se počne i saradnja da se uspostavi i vreme je da prestanete da čekate na druge i da postanete proaktivni.

VAGA

Malo drame i nije tako loša stvar, zar ne, Vage? Danas je upotrebite u pozitivnom smislu: dodajte malo entuzijazma svom glasu, koristite plastičnije metafore i živahne anegdote, slobodno budite treatralniji. Danas, kada smo na sve strane okruženi distrakcijama, ovakvo ponašanje pomaže nam da privučemo i zadržimo pažnju ljudi. Kada je romansa u pitanju, ova mešavina Meseca i Saturna pomaže vam da svoju vezu sagledate kroz realističniju perspektivu.

Dnevni horoskop za 15. jul – ŠKORPIJA

Da li vam svakodnevne obaveze izvlače i poslednji atom energije, Škorpije? Danas je pravo vreme za rezove i neophodne promene. Umesto da odgovarate odmah na svaku poruku sa svog ekrana, odredite vreme u koje ćete biti oflajn. Ako ste ove nedelje jeli za radnim stolom, danas je vreme da priuštite sebi zdrav obrok, na miru. Ovakva sitna ugađanja povećaće vam produktivnost i rezultati će biti bolji.

STRELAC

Danas bi se u vašoj orbiti mogla pojaviti vrlo slična duša. Učinite prvi korak i vidite da li je partnerstvo između vas moguće, bilo da se radi o privlačnosti ili profesionalnoj kompatibilnosti. Udružite svoje snage sa nekim ko je verziran na poslovnom polju kojim se krežete i videćete koliko će brzo vaš projekat početi da napreduje. Jedino je važno da tačno odredite lične zadatke, kako ne bi bilo preklapanja i nesuglasica.

JARAC

Kako vas svrbe prstići danas, dragi Jarčevi. Mesec je sreo vašeg vlada, prilično opreznog Saturna i navodi ga na troškarenje i opuštanje. Nemojte se povesti za ovim impulsom, pogotovo ako je u pitanju nešto što se predstavlja kao poslednji trend. Kajaćete se. Ako već želite da trošite odaberite nešto što ima klasičnu i trajniju vrednost, što potajno priželjkujete već neko vreme.

VODOLIJA

Danas, kada Mesec sreće Saturna, za vas će se iznenada otvoriti neka vrata, Vodolije. Očekuje vas važan sastanak na koji ne bi trebalo da odete nepripremljeni, bolje je da imate neku prezentaciju ili bar uvežban govor. Važni ljudi, jednostavno, nemaju vremena za bacanje i očekuju konciznu prezentaciju ideja. Samo imajte samopouzdanja i sve će biti kako treba.

RIBE

Danas se Mesec i Saturn poravnavaju u vašoj dvanaestoj kući, kući mentorstva. Sva pomoć koja vam je potrebna danas vam je na dohvat ruke. Umesto da prikrivate svoje repove i traljavo odrađene zadatke, bolje zatražite savet iskusnih kolega i bićete prijatno iznenađeni rezultatima. Danas možete da očekujete i jedan manji novčani dobitak.

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL

evgenyatamanenko/GettyImagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.