Dnevni horoskop za 17. avgust: Škorpije, ne nadmudrujte se sa partnerom

by | 16 avgusta, 2022
dnevni horoskop za 17. avgust

Vaga postaje ambiciozna, a Strelac je na pragu uspeha.

Dnevni horoskop za 17. avgust

Ovan

Ponekad morate da preuzmete odgovarajući rizik u skladu sa zadatom situacijom u kojoj se nalazite ili sa novim poslovnim izazovima. Ukoliko ste u dužoj vezi osećate tenziju i strah – bojite se da bi partner mogao da donese nepromišljenju odluku o vašoj vezi. Preduzmite prvi korak i pokažite partneru da vam je stalo.Bik

Nailazite na neke nove ideje za koje ste veoma zainteresovani, jer nagoveštavaju dugoročniji uspeh. Ipak, situacija na poslu je i dalje vrlo zategnuta i teškoće vas tek očekuju u periodu do novembra. Novo partnerstvo vam pruža satisfakciju za sve nedaće na poslu. Za mnoge Bikove sada je vreme da donesu ozbiljne odluke o zajedničkom životu.

Dnevn horoskop za 17. avgust: Blizanci

U odnosu sa partnerom zračite pozitivnom energijom i emotivnim zanosom. Bilo je krajnje vreme, jer odnosi na ovom polju bili su prilično zategnuti poslednjeg nedelja. Uglavom zahvaljujući tome što ste bili preopterećeni nekim drugim stvarima. Zastoj u karijeri, ali ne brinite, to je samo zatišje pred buru.

Rak

Ideje na kojima insistirate imaju dobro pokriće, tako da niko od saradnika ne sumnja u vaše planove i praktične sposobnosti. Očekuju vas uspešni rezultati. Osoba koja vas obasipa emotivnom pažnjom ume da vas inspiriše i navede na aktivnu ulogu u zajedničkom odnosu. Zato, ne riskirajte ovaj odnos zbog prolazne zanesenosti nekim novim.

Lav

Delujete zadovoljno zbog novih dešavanja koja vas prate u privatnom životu. Dinamičan odnos koji postoji sa partnerom, više odgovara vašem ljubavnom ritmu i ispunjava vaša očekivanja. Sada je vreme da pokrenete i polje karijere, jer zvezde su apsolutno na vašoj strani. Prihvatite rukovodeću poziciju i pokažite šta znate.

Dnevni horoskop za 17. avgust: Devica

Na vase stvaralačko raspoloženje pozitivno utiču brojni susreti koje imate u krugu saradnika ili neke interesantne ideje. Ali, dodatno vas zamaraju neke rutinske situacije u kojima ne postoji mogućnost kreativnog izražavanja ili poslovnog eksperimentisanja. Ne pristajete lako na kompromisna rešenja.

Vaga

Nije vaš običaj da budete toliko ambiciozni, ali osećate neki čudan nalet energije. Pazite samo da ne reagujete suviše naredbodavno i grubo, jer uspeh zavisi i od vaših timskih saradnika. Sve što ste unapred detaljno pipremili i ugovorili pokazaće se kao dobitna kombinacija.  Stalo vam je da ponovo osetite partnerovu emotivnu naklonost i uzajamno poverenje.

Škorpija

Važno je da birate poslove u kojima možete u potpunosti da potvrdite svoje praktične sposobnosti i kreativne ideje. U odnosu sa svojim partnerom izbegavajte igru nadmudrivanja kako ne biste upali u nove emotivne zamke. Mnogo je bolje da u nekim posebnim situacijama upotrebite svoje skrivene adute.

Strelac

Delujete vrlo aktivno na različitim stranama i imate dovoljno samopouzdanja, što predstavlja dobar preduslov za dalji ukupni napredak. Umete da prepoznate pravi trenutak i vešto da iskombinujete praktična rešenja. Ne krijete svoja emotivna očekivanja, zajedno sa partnerom želite da ostvarite svoje tajne ili velike snove.

Dnevni horoskop za 17. avgust : Jarac

Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti ili u nečiju dobru volju. Samim tim,  nije vreme ni da se premišljate oko svog položaja u firmi. Nedostaju vam veći izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Razmislite na koji način treba da animirate svog partnera na romantično raspoloženje.

Vodolija

Interesantne ideje koje imate potvrđuju vašu originalnost u razmišljajnju i potvrđuju vašu spremnost da prihvatite zajedničke ciljeve u dogovoru sa saradnicima. Potrebno je da uskladite različitosti koje postoje u vašem okruženju na način da svi oko vas budu zadovoljniji. Moguće je objediniti neke poslovne i privatne interese u dobitnu kombinaciju.

Ribe

Delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu i stalo vam je da oko sebe objedinite poseban tim koji će ostvariti najbolje poslovne rezultate. Uskoro vas očekuju novi uspeh i dobitak. U ljubavnom životu priželjkujete nove i veselije događaje. Smišljeno birate pravi trenutak, da ostvarite sve svoje namere u odnosu sa bliskom osobom.

bernardbodo/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.