Dnevni horoskop za 20. jul: Vreme je za akciju

Ribe moraju da srede finansije, a Vage da obave neprijatan razgovor

by | 19 jula, 2022

sloyo

Dnevni horoskop za 20. jul

OVAN

Dragi Ovnovi, danas se nemojte plašiti da zaigrate na krupan ulog, zvezde su na vašoj strani. Privukli ste pažnju nekih značajnih osoba i sada vam treba neki veliki potez da tu pažnju i zadržite. Budite hrabri i nepotcenjujte se, vaše sposobnosti su dovoljno izražene da sa pravom zatražite to što zaslužujete.BIK

Vreme je da strgnete taj flaster! Nedeljama izbegavate tu obavezu koja vam tako teško pada, a danas, kada je mesec osvetli vašu natalnu kartu na pravi način, naći ćete hrabrost. Pokušajte da zadržite fokus na ono što ćete ovim potezom dobiti, umesto da stalno mislite na ono što gubite. Vreme je da krenete dalje.

BLIZANCI

Danas je još više nego obično u vašoj prirodi da se dvoumite. Da li da uradim ili ne? Verujte, lakše je kajati se zbog nečega što ste uradili, nego zbog onoga što niste ni pokušali. Postoji li ijedan valjani razlog da sebi ne date šansu? Ne. Zato, samo napred.

RAK

Bacite pogled na svoju karijeru, Rakovi. Da li su vam ciljevi izvodljivi? Da li stremite dovoljno daleko? Danas, zvezde su tako poravnate da ste u stanju da sagledate situaciju objektivno i da uvidite koji su potezi potrebni da biste stigli taman tamo gde želite. Oslonite se na svoje sposobnosti, nemojte se povesti za praznim obećanjima.

LAV

Za vas baš i nije karakteristično da događaje posmatrate sa strane, ne uključujući se. Saberite se, skupite hrabrost i krenite u akciju – sada je čas. Ništa nećete postići ako stalno iznova analizirate ideju, u jednom trenutku morate preći u realizaciju. Posmatrajte to kao jednu avanturu i izazov.

DEVICA

Ne morate uvek biti savršeni i totalno precizni. Ako biste se ovoga puta zadovoljili nečim što je dovoljno dobro, umesto da težite nedostižnom cilju, vrlo brzo biste našli dobre saradnike i rešili problem. Osvestite se i zatražite pomoć, jedino tako ćete uspeti da izađete na kraj sa svojim obavezama.

VAGA

Čeka vas napet razgovor, ali to jednostavno mora da se dogodi. Danas prosto nemate snage da puštate negativnim emocijama da se gomilaju i da čekate da viditi kuda to sve vodi vašu vezu. Vi ćete inicirati ovaj razgovor, ali na kraju – očekuje vas rasterećenje. Bićete zadovoljni razultatima.

ŠKORPIJA

Hajdemo nazad u teretanu. U poslednje vreme ste zanemarivali svoju dobrobit i zdravlje i sada vas mesec navodi da se vratite na pravi put. Sredićete svoju ishranu i dobiti volju i motivaciju da se vratite vežbanju i željenoj fitnes rutini. Korak po korak, samo tako ćete biti bliže svom cilju.

STRELAC

Opustite se, Strelčevi i dozvolite sebi malo zabave. Danas ste skroz usmereni na ljubav i flert i vreme je da sebi date oduška. Ako ste u vezi, učinite za svog partnera nešto slatko i neočekivano, obradujte ih i pokažite im koliko vam znače. Ako nikoga nema na radu, bez sekiracije – uskoro će se neko pojaviti.

JARAC

Pravo je vreme da date prednost svojoj porodici nad karijerom. Odradili ste mnoštvo posla, posvetili se karijeri, ostvarili ciljeve – sada napravite pauzu i opustite se u svom omiljenom okruženju. Na taj način napunićete baterije za buduće poduhvate, a ujedno svom partneru i bližnjima pokazati koliko su vam važni.

VODOLIJA

Danas je vreme za onaj neprijatni razgovor koji neko vreme odlažete. Planete vam pomažu da na pravi način saopštite loše vesti, suočite se sa posledicama i prevaziđete probleme. Znaćete tačno kako stvari treba saopštiti i na koji način treba pristupiti situaciji.

RIBE

Vaše finansije zahtevaju da im posvetite pažnju, problemi neće  nestati ako ih ignorišete. Naprotiv, samo će rasti dok potpuno ne izgubite kontrolu nad situacijom. Ne postoji magičan izlaz iz vaše situacije, ali ako smanjite troškove i počnete polako da otklanjate problem za problem, uskoro će biti bolje.

soloyova/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.