Dnevni horoskop za 21. septembar: Bikove očekuje emotivno zadovoljstvo

by | 20 septembra, 2022
dnevni horoskop za 21. septembar

Blizanci, partner vam je nepoverljiv. Škorpije, uzdržite se od uplitanja u tuđe stvari

Dnevni horoskop za 21. septembar

Ovan

Nemojte dozvoliti da Vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim saradnicima. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Bik

Očekuje Vas emotivno zadovoljstvo koje će Vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu. Ne dopadaju Vam se nečije ideje. Umete da smislite pametno rešenje i prigodno objašnjenje za saradnike. Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.Blizanci

U emotivnom smislu ono što Vama izgleda interesantno, partner posmatra sa određenom dozom nepoverenja i ima drugačiju teoriju. Ispitujete da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi poslovni nesporazum.  Kada imate dobru volju, ostavljate i dobar utisak na okolinu.

Rak

Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune zajednička očekivanja. Saradnici očekuju da delujete snalažljivo. Važno je da rangirate poslovne dogovore po stepenu važnosti i isplativosti.Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intiuciju.

Dnevni horoskop za 21. septembar – Lav

Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbežan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja predstavlja potencijalni dobitak.  Prijaće Vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Devica

Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Ne ustručavajte se da zatražite ono što Vam pripada. Važno je da ulepšate svoje raspoloženje.

Vaga

Ako dobijate loš signal, važno je da se sklonite u stranu i da sačekate neku bolju priliku. Izbegavajte emotivne izazove. Uporno pokušavate da nametnete svoj uticaj pred saradnicima, ali postoje situacije koje prevazilaze Vaše profesionalno iskustvo. Važno je da se psihološki rasteretite od suvišnih briga, opustite se.

Škorpija

Bolje je da se bavite svojim dilemama, nego da se uplićete u tuđe planove. Ostanite po strani, zna se gde je kome mesto. Polazite od pogrešnih informacija, tako da donosite pogrešan zaključak. Poslovni neuspeh predstavlja logičan sled događaja.  Obratite pažnju na zdrav i uredan život.

Dnevni horoskop za 21. septembar – Strelac

Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom, realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate stila. Neko iznenada remeti Vaše poslovne planove. Nema razloga da ulazite u rivalske odnose, a zatim da trpite loše posledice. Prijaće Vam zabavni sadržaji i relaksacija, kao podsticaj za dobro rasploženje.

Jarac

Neko ume snažno da ustalasa Vaše misli i osećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savet i zajedničku procenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Izbegavajte različite izazove koji Vas psihički opterećuju.

Vodolija

Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite empatiju i razumevanje u svakom pogledu. Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga Vas očekuju različiti komentari.  Potrebna Vam je dobra nega i psihološka podrška.

Ribe

Postoji granica zajedničkog uvažavanja u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju. Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

 

Nedeljni horoskop od 19. do 25. septembra: Trigon Sunca i Plutona nam menja živote

inside creative house/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.