Horoskop za 19. jul: Zalečite stare rane

Hironov retrogradni hod koji počinje danas tera nas da se suočimo sa potisnutim emocijama

by | 18 jula, 2022
dnevni horoskop za 19. jul

Vage počinju potragu za srodnom dušom, a Lavovi bi mogli razmišljati o preseljenju

Dnevni horoskop za 19. jul

OVAN 

Uvek ste više voleli akciju, nego da lamentirate nad onim što je već urađeno. Ali, od danas pa do 3. decembra, čeka vas mnogo preispitivanja. Dok Hiron bude u vašem znaku, činiće vam se da je svaki ulog velik i da bi o nekim odlukama trebalo dobro razmisliti. Počev od danas možete očekivati da se pred vama nađu neka nerešena pitanja iz prošlosti koja ste svojevremeno potisnuli. Nebojte se, nakon što ih rešite možete ići samo unapred.BIK

Dobre vesti – u narednim mesecima rešićete neka ključna pitanja i postati zadovoljniji. Ako ste razmišljali o bilo kakvoj terapiji ili isceljenju, sada je pravo vreme. Pogodan je period za instrospekciju, preispitivanje i donošenje pravih odluka.

BLIZANCI

Preispitivaćete sve saradnje, nepouzdane prijatelje, pa čak i iskrena prijateljstva, sada kada Hiron kreće u svoj redovni godišnji retrogradni hod i to kroz vašu kuću socijalnih veza. Obično, vi sve sebi drage ljude posmatrate u najboljem svetlu, ali sada ćete bez ružičastih naočara posmatrati kako ljudi utiču na vas i neće vam se dopasti baš sve što uočite. Ipak, dobro razmislite pre nego što načinite drastične promene.

RAK

Ne morate da smanjujete svoje profesionalne ambicije, ali, možete li ipak da pokažete malo više duše dok ostvarujete svoje ciljeve? U svakom slučaju – moraćete, Hiron će vas naterati. Narednih meseci osetićete kako vam više nije dovoljno da samo unovčite svoje aktivnosti, biće vam potrebno da ih i doživite, da vas ispune, da u njima uživate. Zato, iskoristite ovaj period za prave promene u karijeri.

LAV

Sam život i vaš pogled na njega mogli bi dramatično da počnu da se menjaju narednih dana. Akcenat je na vašoj kući učenja, putovanja i filozofije i vi ćete u svemu tražiti dublji smisao. Ključno pitanje biće: „čemu ovo?“. Ne slušamo često o malenoj kometi koja sada kreće unazad, ali kada ona donosi promene, one su drastične. U vašem slučaju čeka vas ili promena životne perspektive ili preseljenje.

DEVICA

Vama sledi razotkrivanje i u narednom periodu vi ćete biti sve, samo ne smireni. Sve vaše najdublje misli, osećanja i tajne, naći će se na površini narednih pet meseci dok Hiron bude špartao retrogradno po vašoj ezoteričnoj osmoj kući. Spremni ili ne, moraćete da se suočite sa nekim bolnim nerešenim temama. Na kraju, trud će se sigurno isplatiti i izaći ćete jači iz cele priče.

VAGA

Vi ćete se skroz preusmeriti ka ostvarenju vaše želje da razvijete jaku, balansiranu i plodonosnu vezu sa partnerom. Ako niste u vezi, sva vaša energija biće preusmerena na potragu za srodnom dušom. Ali, ova potraga će vas naterati i da upoznate sebe na jednom dubljem nivou, da osvestite svoje želje i nađete način da ih ostvarite.

ŠKORPIJA

Za vas, Škorpije, jako je bitno da osećate da imate situaciju pod kontrolom. Zato, ako ste izgubili kompas u svom privatnom životu ili uzde na polju karijere, sada je vreme da situaciju rešite u svoju korist. Hiron putuje kroz vašu šestu kuću, kuću  brige o sebi i lične dobrobiti i privući će pažnju na neka važna pitanja u vašem životu. Osluškujte se!

STRELAC

Strelčevi, vama Hiron prolazi kroz kuću drame, kreativnosti i strasti. Vi i inače volite autentičnost i težite joj, sada će vas ova malena kometa naterati da vaše preispitivanje i istinoljubivost dovedete na sasvim novi nivo. Otkrićete o sebi stvari koje će biti neočekivane, ali koje će vam pomoći da odredite novi, bolji put u životu.

JARAC

Za vas počinje proces suočavanja sa nekim davnim događajima i uspomenama iz detinjstva. Do izražaja će doći sva dobra iskustva koja ste stekli u prvim godinama života, ali i sve traume i rane koje niste u potpunosti zalečili. Povežite se sa tim detetom u sebi i pružite mu podršku i razumevanje. Ovo možda neće biti najlakši period, ali vam sledi emocionalno oslobođenje.

VODOLIJA

Ova malena, a značajna kometa Hiron uticaće na vaše veštine komunikacije, ali i na vašu ideju o sopstvenoj ličnosti. Nemojte se iznenaditi ako otkrijete da je izvor vašeg nezadovoljstva to što ste se odrekli nekih stvari koje su vas radovale ili se povukli u senku, da biste nekome u vašoj okolini prepustili prvenstvo i svetla pozornice. Zapitajte se zbog čega ste tako postupili, otkriće bi moglo da vas iznenadi.

RIBE

Vreme je da se posvetite pitanju finansija. Prava je prilika da sagledate vašu realnu situaciju i da zavedete red na ovom polju. Paralelno, Hiron vam otvara vrata da promenite pravac karijere u isplativijem smeru ili da počnete da radite posao koji vam zaista donosi zadovoljstvo. Sav trud koji ste uložili prethodnih godina sada stiže na naplatu.

Pročitajte i nedeljni horoskop

Tonktiti/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.