Horoskop za 3. avgust: Koga čeka životna prekretnica?

by | 2 avgusta, 2022
dnevni horoskop za 3. avgust

Dan ispunjen događanjima! Bikovi su na životnoj prekretnici, Lavovi postaju sumnjičavi, a Ribe bi trebalo da čuvaju svoje tajne. Šta čeka vas?

Dnevni horoskop za 3. avgust

OVAN

Čini se da se događanja u vašem životu intenziviraju. Ali ovo je dobra vest. Pre svega, sada je pravo vreme za rešavanje pravnih pitanja, ako ih ima nerešenih. Morate zastati i razmisliti na trenutak šta želite. U narednim danima imaćete značajniju priliku da razmotrite stvari u širem kontekstu. Nema žurbe, a što bolje planirate, to je bolji rezultat. Vaš društveni uspeh je zagarantovan, ali za sada ostanite oprezni prema novim ljudima u svom životu.

BIK

Do vas stižu baš raznovrsni podsticaji, a vi ste na potpunoj životnoj prekretnici. Ovih dana ćete uspeti da nađete način da ostvarite svoje najveće želje ili ambicije, već zavisno od toga na koje ste životno polje usmereni. Još uvek su vam zvezde naklonjene i ima vremena da usmerite svoj život u pravcu koji vam odgovara. Ipak, uverite se da imate alternativu ako stvari ne budu išle baš onako kako ste očekivali.

BLIZANCI

Možda postoji prilika da se povežete sa grupom ljudi, možda nekim osobama iz vaše prošlosti i to na nekom većem ili čak porodičnom okupljanju. Ovo je prelepo vreme da se družite, da proširite svoju mrežu prijatelja i uživate u životu. U nekim situacijama moraćete da zauzmete tvrđi stav, posebno ako imate osećaj da vas ljudi koriste. Nemojte dozvoliti da iko vaše prijateljstvo i dobru volju uzima zdravo za gotovo.

RAK

Vaš društveni život je naelektrisan, a nova poznanstva vas stimulišu. Verovatno ćete ostaviti snažan utisak na sve one sa kojima dolazite u kontakt. Međutim, obucite se prikladno za formalne angažmane. I pripazite: ako ne budete dobro upravljali svojim vremenom, to može imati loš uticaj na vašu karijeru. Pripremite se za lavinu dodatnih radnih zahteva sledeće nedelje.

LAV

Sumnjičavi ste prema određenim osobama u svojoj okolini, ali bez potrebe. Ključ je da podignete komunikaciju sa ovim ljudima na dublji nivo i tako spoznate tuđe motive. Kako ćete poboljšati stvari ako emocionalne probleme gurnete pod tepih? Trudite se da stvari ne shvatate lično. Sva rešenja tražite mirnim putem, kroz razgovor i pregovore.

DEVICA

Ko vam trenutno čuva leđa? Ovo je vreme da pažljivo ispitate koje prijatelje vredi zadržati u svom užem krugu. Ne zaboravite da su emotivni vampiri svuda. Možete ponovo zapaliti vezu sa nekim sa kim ste imali poteškoća u prošlosti. Ali, morate pažljivo da gazite i ne smete da žrtvujete svoje samopoštovanje. Ovo je odlično vreme da raširite krila, putujete i posetite različita mesta.

VAGA

Isprazniti svoj um je lakše nego što mislite. To je važno ako ste zabrinuti zbog nečega. Morate biti fokusirani na nešto što zaista volite da radite. Prestanite da se trudite. Pokušajte da eksperimentišete sa svakodnevnim zadacima i rasporedima. Ako postoji prostor za napredovanje, to je onda kroz kreativan pristup problemu. Nemojte se opirati promenama, one su tu da vas vrate na pravi put.

ŠKORPIJA

Neki od vaših snova će se sada ostvariti. Obratite pažnju na ono što se nalazi u vašoj podsvesti, jer vam to ukazuje na put kojim bi trebalo da se krećete narednih meseci.  Napravite dnevnik snova i zabeležite svoja osećanja i vizije tokom spavanja. Uskoro će možda biti nekih veoma moćnih otkrića. Vreme je i da obratite pažnje na uspomene, slobodno upotrebite kameru ili vodite dnevnik. Oko vas se mnogo toga dešava.

STRELAC

Nemojte se plašiti da otkrijete svoju nelagodu drugima, posebno ako postoji stalni problem sa nekim. Osećate se zbunjeno oko toga ko su vaši prijatelji i neprijatelji trenutno. Pokušajte da bolje sagledate ko bi mogao da vam bude podrška, a ko bi vas rado povukao na dno. Ovo se posebno odnosi na finansije i promene sistema vrednosti koji vlada između vas i drugih.

JARAC

Udaljite se od onih koji žele da kontrolišu vaš život. Stvorili ste neki čudan odnos koji dozvoljava da budete izmanipulisani i sada to počinjete da uviđate i smeta vam. Savršeno je vreme da uzmete uzmak i da sagledate svet i odnose na novi način. Malo samoće vam može biti korisno, samo je važno da to ne pređe u otuđenje od svih.

VODOLIJA

Ne gubite nadu ako još niste dobili  povratnu informaciju koja se odnosi na vaš rad. Vaš je raspored svakako preuzauzet i sada još morate da se bavite i nekim pitanjima odocnele papirologije. Ipak, uskoro će vam stići vesti koje očekujete. Sada jednostavno nije vreme i nemojte stvari požurivati, već se prihvatite nekog drugog projekta.

RIBE

Samopouzdanje je ključ za pobedu. Morate svesno da usmeravate svoju energiju, čak i ako drugi pokušavaju da vas ometaju. Budite oprezni kada delite intimne tajne sa drugima. Zbog toga bi mogao zahladiti jedan odnos, ali neka… Prijateljstvo mora da bude bazirano na obostranom davanju da bi funkcionisalo.

PROČITAJTE I:

NEDELJNI HOROSKOP

MESEČNI HOROSKOP

MarynaPatzen/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.