Godišnji horoskop za 2021. godinu: Vreme nade i promena

Iako smo jedva dočekali 2021. godinu, ona baš i neće biti tako mirna koliko priželjkujemo

by | 7 januara, 2021

Iako smo jedva dočekali 2021. godinu, ona baš i neće biti tako mirna koliko priželjkujemo. Godišnji horoskop za 2021. najavljuje godinu potencijala, godinu nadanja, ali u kojoj nijedan cilj ne možemo da ostvarimo lako i bez truda.

Najbolje što možemo da učinimo je da prihvatimo promene, pustimo ono što je nekada bilo i počnemo da sanjamo o onome što bi moglo biti. (Pročitajte i: Stiže Doba vodolije: Šta donosi 2021. godina?)

Ako želite da saznate šta su zvezde namenile vama, pročitajte najpre horoskop za vaš zodijački znak, a potom i podznak.Godišnji horoskop za 2021:

Ovan

Zdravlje: Najvitalnije ćete se osećati sredinom i krajem leta. Tada ćete moći da ostvarite svaki fitnes cilj koji zacrtate. U periodu od 29. jula do 14. septembra, Mars će biti u vašoj šestoj kući i obezbediti vam energiju za bilo koji cilj koji sebi postavite.

Ljubav: Najpre morate, dok Jupiter bude prolazio kroz vašu dvanaestu kuću, da upoznate sebe i svoje potrebe. Ovaj period traje od 13. maja do 28. jula. Iako duboke misli baš i ne prijaju temperamentu Ovnova, pravi su način da saznate šta vam treba od potencijalnog ili stvarnog partnera i da to i dobijete u letnjim mesecima.

Karijera: Bićete rastrzani između potrebe da nastupite samostalno i one da ostanete timski igrač. Nije loše da se zagledate u sebe tokom ovog sukoba želja. Jedno je sigurno: priliv novca vam je zagarantovan, koju god stranu da odaberete.

Bik

Zdravlje: U periodu od 14. aprila do 8. maja najviše će vam prijati partnerske aktivnosti i gledaćete da u svoju fitnes rutinu uključite još nekog. Tokom leta, vaše zdravlje će biti odlično, a vaša forma u punom sjaju.

Ljubav: Pomračenje sunca u vašoj osmoj kući, krajem maja, otvoriće vam neke stare rane. Bol koji ste skrivali ugroziće vašu sposobnost da izgradite vezu sa drugima, pa je krajnje vreme da ga se rešite. Tek početkom decembra, na korak ste od prave i iskrene veze.

Karijera: Do 13. maja i ponovo od 28. jula do 28. decembra,Jupiter se kreće kroz vašu desetu kuću i donosi priznanja. Sve ćete obavljati sa lakoćom. Tokom ranog leta, čekaju vas brojna značajna poznanstva.

Blizanci

Zdravlje: prva tri meseca ove godine provešćete u hibernaciji. Tek od marta čeka vas novi nalet energije. Tada će vas obuzeti radoznalost i želja da isprobate sve novine koje ste propustili na polju fitnesa.

Ljubav: maj će biti vreme kada ćete preispitati svoju vezu. Pomračenje Sunca u vašoj kući partnerstva nametnuće pitanje kvaliteta vaše veze. Vreme je za iskrenost i prema sebi i prema partneru. Sve do 3.  decembra radićete na tome da shvatite šta zaista želite od ove veze.

Karijera: prvi deo godine iskoristićete za učenje i usavršavanje. Od 13. maja pa sve do 28. jula čeka vas ekspanzija na polju karijere. Nadređeni će biti impresionirani vašim postignućima.

Rak

Zdravlje: Već dugo stavljate sve ispred brige o sopstvenom zdravlju i posledice ćete osetiti u prvom delu godine. Svemir vas tera da nađete ravnotežu u svom životu. U drugom delu godine, osetićete se vitalnije i odmornije.

Ljubav: Čarolija u pitanjima srca čeka vas u periodu od 10. septembra do 7. oktobra kada Venera bude prolazila kroz vašu petu kuću. Bićete oboreni sa nogu. Vreme strasti nastupa od 30. oktobra i to sa nekim ko je zabavan i koketa.

Karijera: Svi prilivi koji su vam zajednički sa emotivnim partnerom rašće tokom ove godine. Svaka zajednička ekonomska aktivnost doneće oveću količinu novca. Tokom leta, osetićete žeđ za znanjem i poslušajte instinkt: nove veštine doneće vam unapređenje i zaradu.

Lav

Zdravlje: Od 11. juna pa sve do 29. jula, Mars, planeta akcije kreće se kroz vaš znak. Bićete puni energije i spremni da pomerate planine. Bićete zdravi, puni snage i spremni za fitnes izazove. Ipak, ne zaboravite da se odmarate i da obnavljate energiju.

Ljubav: Krajem maja, kada se pomračenje Meseca dogodi u vašoj petoj kući, bićete spremni za iskren razgovor. Ipak, tek oko 3. decembra bićete spremni i da se borite za svoje interese, a to je jedini način da vaša veza sazri i izgradi se.

Karijera: Nezgodni Saturn je u sedmoj kući i čak će tri puta ove godine graditi kvadrat sa Uranom u desetoj kući: 17. februara, 14. juna i 24. decembra. Moraćete da birate između romantične veze i ostvarenja vaših poslovnih ambicija. Ako uspete da postignete ravnotežu, možete se nadati fantastičnoj budućnosti.

Devica

Zdravlje: Da ne biste pukli, moraćete da ustanovite svakodnevnu rutinu kako biste se rešili energije. Dovoljno je da to bude kratka i energična šetnja. Od 29. jula do 13. septembra, prštaćete od vitalnosti.

Ljubav: Jupiter se kreće kroz vašu sedmu kuću od 13. maja do 28. jula i donosi vam apsolutni prosperitet u vezi. I ne samo u vezi – sva partnerstva će biti unapređena. Ukoliko se rešite na neki poslovni poduhvat, angažujte u njemu i emotivnog partnera – uspeh je zagarantovan.

Karijera: Od 3. marta do 23. aprila, Mars vam daje priliku za samopromociju i da se izborite za to željeno unapređenje. Ukoliko ne uspete, pomračenje Sunca bi 10. juna moglo doneti probleme i naterati vas na promenu strategije.

Pročitajte i: Nedeljni horoskop do 11. januara: Ne dozvolite da se ljubavne razmirice rasplamsaju

Vaga

Zdravlje: Početkom leta imaćete neodoljiv poriv da pomažete drugima. Da li ćete se odlučiti na volontiranje ili da provedete vreme sa voljenima, do vas je. Ipak, ne zaboravite na sebe. Uspostavite ravnotežu i nastavite da podjednako brinete i o svom zdravlju.

Ljubav: Saturn i Uran ove godine tri puta prave kvadrate i vas pozivaju da definitivno okrenete novi list u emotivnim odnosima. Bez obzira na to da li ste digli ruke od veze ili vam nedostaje stara intimnost, stvar će biti isterana na čistac tokom ove godine.

Karijera: Mars će vam u periodu od 30. oktobra do 13. decembra doneti uspeh ma kojim poslom da se bavite. Veliki prilivi novca su zagarantovani. Ako želite da uspeh potraje, postarajte se da posao koji radite bude onaj koji volite.

Škorpija

Zdravlje: Tokom kasne jeseni, od kraja oktobra do sredine decembra, osećaćete se nepobedivo. Moći ćete da pomerate stene i obarate rekorde. Ipak, obezbedite vreme za odmor i ne zaboravite da obnovite energiju.

Ljubav: Uran iz sedme i Saturn iz vaše četvrte kuće gradiće izazovan aspekt 17. februara, 14. juna i 24. decembra. Tada ćete ponovo razmotriti sa kime ste i kakav dom svili. Ili planirate da svijete. Moguće je preseljenje u neko drugo mesto, proširenje porodice, pa i raskid.

Karijera: Pitanje novca je ključno za vas ove godine. Dva pomračenja se događaju u vašem polju novca. Ako u maju, prilikom prvog pomračenja donesete konačnu odluku o tome u kakvom su odnosu vaš posao, zarada i vaše želje, onda u decembru, prilikom drugog pomračenja, možete očekivati veliki i pozitivan preokret.

Strelac

Zdravlje: Vaš organizam će ove godine zahtevati da se primirite i zauzmete umereniji pristup životu. Formu gradite postepeno, korak po korak, ništa ne sileći. Vodite računa o celokupnoj zdravstvenoj slici.

Ljubav: Baš kao i Bikovi, u maju ćete biti primorani da se suočite sa teškim emocijama i rešite neka pitanja. Ipak, vaš će put isceljenja biti daleko kraći. već 10. juna imaćete priliku da uđete u iskrene razgovore i, možda, i novu vezu.

Karijera: Jupiter je u vašoj trećoj kući gotovo cele godine. Vreme je za učenje, za intelektualne razgovore, za inovacije. Povezujte se, sarađujte, profesionalno rastite i napredak će doći. Koristite pun mentalni kapacitet i uživaćete u zasluženim pobedama.

Jarac

Zdravlje: Ovoga proleća Mars će vam doneti dodatni talas energije. Bićete raspoloženi za inovacije u ishrani, ali i za treniranje. Umirenje dolazi u junu, nakon pomračenja Sunca koje će vas naterati na dugoročno i umereno planiranje.

Ljubav: Ova godina vam donosi dve posebne prilike da prepoznate ko ili šta bi vam moglo doneti emotivno zadovoljstvo. Venera će se gotovo cele godine vraćati u vaš znak. Prve romantične prilike očekujte od 8. januara do 1. februara, potom od 5. novembra do kraja godine.

Karijera: Vodite računa koje načine za zaradu i projekte birate. Jupiter kreće kroz vašu kuću prihoda i tu je gotovo cele godine, sa izuzetkom maja i juna. Ako budete pripazili, možete ostvariti zaista velike rezultate.

Vodolija

Zdravlje: Vi ćete ove godine biti raspeti između potrebe da pomažete drugima i neophodnosti da obratite pažnju na sebe. Bar tri puta: u februaru, junu i decembru, preispitajte svoj odnos prema drugima i odnos prema sebi i potrudite se da nađete balans.

Ljubav: Vas čeka seksi proleće. Mars vam od 3. marta do 23. aprila donosi potrebu da sve romantično što osećate, izražavate – fizički. Od 10. juna pomračenje Sunca u vašoj petoj kući donosi vam promene u postojećoj vezi ili vam otvara vrata za novu vezu, ako ste slobodni.

Karijera: Srećni Jupiter je u vašem znaku skoro cele godine, sa izuzetkom druge polovine maja i juna. Imaćete briljantne ideje, razvijati odlične projekte. Sa proleća, oni bi vam mogli doneti i ozbiljan novac.

Ribe

Zdravlje: Ovoga proleća Jupiter će vas naterati da napustite zonu komfora i isprobate nešto novo. Neki će prvi put veslati, a drugi će odmarati u kući na jezeru. Važno je samo da vaše samopoštovanje raste i da vam to donosi opštu dobrobit.

Ljubav: Od 25. februara, do 21. marta, Venera se kreće kroz vaš znak i bićete još romantičniji nego obično. Ne ustežite se i ne uskraćujte sebi ništa. Ovo je samo polazište za ono što vas do kraja godine čeka sa nekim posebnim.

Karijera: Do 10. maja kada se pomračenje Meseca odigrava u vašem polju karijere, vi ćete tačno znati šta želite. Cela prošla godina i prvi deo 2021. usmereni su ka tome da spoznate koje su vam profesionalne težnje. Sledite svoje težnje, pa ćete biti nagrađeni u decembru.

Pročitajte i: Veliki mesečni horoskop za januar: Bikovima nova ljubav, a Strelčevima nov posao

Shapefizkes / iStock / Getty Images Plus via Getty

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.