Bikovima će danas neko opasno stati na žulj, Ribe čeka diskusija sa partnerom

by | 2 avgusta, 2016

Kako su vam zvezde naklonjenje ovog kišnog utorka? 

Foto: Guliver/ Getty images

Foto: Guliver/ Getty images

OVAN
Pokušavate da zasenite svoju okolinu i možda u pomalo samouverenom stilu prihvatate različite obaveze. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje koje vam predlažu bliski saradnici. Potrebno je bolje da kontrolišite svoje impulse, pre nego što nesmotreno povredite nečija osećanja. Dešava se da povremeno previše dramatizujete odredjene situacije iz zajedničkog života.

Sugestija: Prijaće vam dijetalna ishrana, konzumirajte više tečnosti.

Pročitajte i… Veliki nedeljni horoskop od 1. do 7. avgusta: Blizance čeka FATALAN susret

Dnevni horoskop za ostale znakove pročitajte na sledećoj strani…

BIK
Iako ste osvojili nečiju naklonost i simpatije, uviđate da to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovne namere. Ne možete da vodite glavnu reč ili da postaljate nove uslove. Neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima. Nema potrebe da se dodatno opterećujete nečijim komentarima, posebno ako je reč o osobi koja vas ne poznaje dovoljno dobro. Budite velikodušni prema voljenoj osobi.

Sugestija: Izbegavajte neke dodatne obaveze koje vas suviše zamaraju.

BLIZANCI
Pravilan izbor poslovne teme i saradnika utiče na završne rezultate. Dobro razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji. Ustupci koje činite, ponovo potvrdjuju vašu ozbiljnost i smisao za poslovnim ugovaranjem. Spontani izliv nežnosti pred voljenom osobom donosi novu radost ili zajedničko zadovoljstvo, najviše kroz osećaj sigurnosti koji vam nedostaje. Neko brine o vama.

Sugestija: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Pročitajte i… Veliki nedeljni horoskop od 1. do 7. avgusta: Blizance čeka FATALAN susret

RAK
Imate dovoljno energije i interesovanja da se oprobate u novim situacijama. Potrebna vam je dobra koncentracija u momentu kada se donosi ključna odluka. Završite svoje obaveze u predvidjenom roku. Neko vas navodi na dobar izbor, što pozitivno utiče na zajedničku radost kroz emotivno raspoloženje. Ne krijete svoje zadovoljstvo, a osmeh predstavlja najlepši »ukras« na Vašem licu.

Sugestija: Važno je da pravilno uskladite svoje misli i osećanja.

LAV
Obratite pažnju na nečije komentare, važno je da se pravilno prilagodite na novu situaciju. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima. Okolnosti se menjaju, procenite najbolji trenutak za akciju. Dešava se da preosetljivo reagujete na različite sitnice, dok partner stvari posmatra drugačijim očima i tako smiruje zajedničku tenziju. Oslonite se na nečiju iskrenu podršku.

Sugestija: Delujete napeto, opustite se uz odgovarajućem društvu.

DEVICA
Nalazite pred novom poslovnom dilemom i potreban vam je nečiji savet. Morate imati dovoljno hrabrosti, da prihvatite izvesnu odgovornost za svoje postupke. Situacija će se rešiti, nema razloga za preteranu zabrinutost. Moguće je da postavljate visoke zahteve i koristite stroge kriterijume u proceni nečijeg ponašanja. Drašava se i da nepravedno kritikujete voljenu osobu, popustite malo.

Sugestija: Sačuvajte samopouzdanje i prisebnost duha.

Pročitajte i… Veliki nedeljni horoskop od 1. do 7. avgusta: Blizance čeka FATALAN susret

VAGA
Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u susretu sa bliskom osobom, počinje da utiče na vaše promenljivo raspoloženje. Posmatrajte stvari više iz pozitivnog ugla tumačenja.

Sugestija: Nema potrebe da se opetećujete nekim teškim mislima.

ŠKORPIJA
Ukoliko Vam je stalo da pravilno rešite iznenadnu komplikaciju, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere ili negativan uticaj na vaše ponašanje. Nema potrebe da smišljate nove ili neke lažne izgovore, koji vas dovode u neprijatnu situaciju pred voljenom osobom. Prihvatite suočavanje sa istinom i biće vam lakše.

Sugestija: Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

STRELAC
Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u vašem oruženju i pokušavate da ispravite svoje poslovne propuste. Ipak, nema razloga da previše pričate o svojim poslovnim planovima. Važni su rezultati, a ne propratni komentari. Nemojte davati obećanja koja možda ne možete da ispunite. Vaš osmeh i emotivne želje ne znače mnogo, ukoliko ne postoji i čvrsta namera da ih ostvarite.

Sugestija: Prijaće Vam izlazak, šetnja ili boravak u prirodi.

Pročitajte i… Veliki nedeljni horoskop od 1. do 7. avgusta: Blizance čeka FATALAN susret

JARAC
Ne želite da neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima, tražite zaobilazno ili korisno poslovno rešenje. Pažljivo analizirajte svoje saradnike i prihvatite nečiji savet. Preterana doza hrabrosti ili samovolja, može da iskomplikuje saradnički odnos. U ljubavnom životu, na širi izgled sve deluje prepoznatljivo ili kao neka skoro savršena slika. Ipak, vi ne delujete spokojno i zadovoljno.

Sugestija: Podstičite kod sebe više dobro raspoloženje.

VODOLIJA
U prilog vam ide saznanje da se nalazite u toku nekih važnih dogadjaja. Dobro procenite lične mogućnosti i upotrebite prednost koju imate u odnosu na poslovne konkurente. Važno je da se pravilno nametnete u društvu saradnika. Partner kao da sumnja u istinitost Vaše priče i traži dodatna objašnjenja. Postupite po svojoj savesti i bez lažnih iluzija, koje kasnije mogu da vas razočaraju.

Sugestija: Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove koji vas opterećuju.

RIBE
Postoji osoba koja se ponaša pomalo neprofesionalno i postupa mimo ustaljenog protokola. Ipak, dokazivanje pravde ne predstavlja vaš primarni cilj. Ne možete da utičete na nečiju odluku i ponašanje. Partner ne obraća posebnu pažnju na vaše komentare, imate utisak da vas drži po strani u odnosu na neke svoje „tajne planove“. Zatražite objašnjenja kako ne biste pogrešno zaključivali.

Sugestija: Preterana zabinutost se loše odražava na vašu koncentraciju.

Pročitajte i… Veliki nedeljni horoskop od 1. do 7. avgusta: Blizance čeka FATALAN susret

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.