Dnevni horoskop za 1. jun: Mesec i Saturn prave podlogu za nove veze

Dnevni horoskop za 1. jun: Današnji druželjubivi kosmos može vam pomoći da ispravite stvari i posvetite se važnim odnosom koji ste izbacili iz ravnoteže.

by | 31 maja, 2023
Dnevni horoskop za 1. jun: Ribe

Dnevni horoskop za 1. jun: Današnji druželjubivi kosmos može vam pomoći da ispravite stvari i posvetite se važnim odnosom koji ste izbacili iz ravnoteže.

Dnevni horoskop za 1. jun:

Ovan

Bićete u posebno podešenom načinu razmišljanja pod današnjim trigonom između ozbiljnog Saturna u vašoj intuitivnoj dvanaestoj kući i psihičkog Meseca u Škorpiji u vašoj kući spajanja. Samci mogu upoznati srodnu dušu. Pratite svoju hrabrost i idite malim ali sigurnim koracima unapred.

Bik

Intimni Mesec u Škorpiji u vašem sektoru veza izaziva ozbiljnog Saturna u vašoj kući želja i nada. Moguće je rađanje neke platonske ljubavi. Jednostavan flert ili slanje poruka može vas dovesti do ostvarenja novih odnosa. Da li je u blizini neki prijatelj prema kome ste ranije gajili simpatije?

Dnevni horoskop za 1. jun: Blizanci

Voljni ste da zasučete rukave, i vrlo ste motivisani i kreativni da pronalazite rešenja svih problema. Danas pametni Mesec u Škorpiji u vašem uslužnom sektoru i Saturn u vašoj profesionalnoj desetoj kući pojačavaju vaše napore i trud što vas može dovesti do napretka. Vaši napori mogu promeniti nečiji život.

Rak

Nemojte čekati naređenja nego se spremite da preuzmete vođstvo u grupnom projektu dok se strateški Mesec u Škorpiji usklađuje sa snažnim Saturnom u vizionarskom sektoru. Ako ste imali nesuglasice sa saigračima, preuzmite vođstvo i dovedite taj tim u red. Čak i ako ne znate šta je sledeći korak, barem probajte da ispravite stvari.

Lav

Imate ozbiljan odnos sa osobom  kojoj u poslednje vreme nedostajete. Današnji druželjubivi kosmos može vam pomoći da ispravite stvari i posvetite se važnom odnosu koji ste izbacili iz ravnoteže. Žestoko lojalan Mesec u Škorpiji u vašem sentimentalnom sektoru usklađuje se sa ozbiljnim Saturnom u vašoj kući intimnosti. Nađite način za romantiku i ponovno zbližavanje.

Dnevni horoskop za 1. jun: Devica

Flert je vaša umetnost, a danas ste u posebnom raspoloženju. Sa zavodljivim Mesecom u Škorpiji koji osvetljava vašu komunikativnu treću kuću i harmonizuje se sa snažnim Saturnom u vašoj zoni dinamičnih odnosa, imaćete romantični trenutak. Ukloliko ste u vezi, konačno ćete razgovarati o stvarima o kojima dugo priželjkujete razgovor.

Vaga

Ako ste čekali zeleno svetlo da preuzmete neke rizike, ovo je vaš dan. Pametan Mesec u Škorpiji je u vašem finansijskom sektoru. Ponekad morate rizikovati da biste napredovali. Uradite svoje osnovne provere pre nego što napravite prve korake, a ukoliko ne uočite nikakve crvene zastavice, isprobajte ono što ste zamislili.

Škorpija

Pravi je trenutak da se istaknete. Mesec je u vašem znaku i vi ste u odličnom raspoloženju. Mesec se povezuje sa produktivnim Saturnom u vašoj kreativnoj petoj kući. Nećete se loše osećati zbog toga što ćete čitavog dana biti u centru pažnje.

Dnevni horoskop za 1. jun: Strelac

Pokažite zahvalnost osobama koje se brinu o vama i koje vas vole. Dan počinje ekspanzivno i ovo je savršeno doba da se osvrnete na nečiju ljubaznost i iznenadite nekoga znakom pažnje i zahvalnosti. Pod današnjim harmoničnim lojalnim Mesecom u Škorpiji u vašoj unutrašnjoj dvanaestoj kući i ozbiljnog Saturna u vašem sentimentalnom sektoru, dozvolite sebi da postanete mekani koliko želite kada podelite svoju duboku zahvalnost.

Jarac

Pod današnjim trigonom koji pojačava tim između intuitivnog Meseca u Škorpiji i produktivnog Saturna, nećete morati da tražite daleko da biste dodali neke kreativne duše svojoj profesionalnoj grupi. Pokušajte da pronađete osobu koja će proširiti vaš tim jer tako možete unaprediti skup veština koje vaš tim poseduje.

Vodolija

Retko se plašite izazovnih projekata, ali sada ste svesni da je bolje da razmišljate i radite pametno nego da radite više nego što morate. Strateški Mesec u Škorpiji je u vašoj profesionalnoj zoni i usklađuje se sa snažnim Saturnom u vašem aspektu finansija. Ovo je dobar period da pronađete odgovarajućeg poslovnog partnera, a ako imate svoj biznis, smeši vam se povećanje prihoda.

Dnevni horoskop za 1. jun: Ribe

Pod današnjim osnažujućim usklađivanjem Saturna vođenog rezultatima u vašem znaku i strateškog Meseca u Škorpiji u vašoj avanturističkoj devetoj kući, mogli biste napraviti neke velike talase tako što ćete naučiti pravila, a zatim raditi u okviru sistema. Neke veoma originalne ideje ili pristupi rešavanju problema mogu vas iznenaditi.

Jovana JevtićLuckyBusiness/Getty Images Plus