Dnevni horoskop za 13. oktobar: Ne donosite krupne odluke

by | 12 oktobra, 2022
dnevni horoskop za 13. oktobar

Venera u Vagi je u konjukciji sa Saturnom, zato danas nemojte žuriti da donosite nikakve važne odluke

Dnevni horoskop za 13. oktobar

 

Ovan

Ovnovi, usporite! Ako se zatrpate poslom doći ćete iskušenje da donesete jednu važnu odluku bez promišljanja, u deliću sekunde. Nemojte to dozvoliti, u pitanju je zaista važna stvar. Zato, umesto da donosite brze odluke, odvojite vreme da promislite o smim posledicama i da zagrebete ispod sjajne površine.

Bik

Danas morate biti pragmatični. Šta god da pred vas stave Saturn koji trenutno boravi u vašoj desetoj kući i Venera, moraćete tome da pristupite realistično i praktično. Istina, vi biste danas najviše voleli da provedete dan u sanjarenju, ali to jednostavno neće biti moguće. Ako vam se učini da je neki problem na pomolu, izaberite drugačije strategije delovanja.

Blizanci

Ako ste na prelomu bitnih odluka u svojoj romantičnoj vezi, ili pak potpisivanje nekog važnog poslovnog ugovora, onda radije usporite. Budite sigurni da ste u stanju da preuzmete tu obavezu na sebe i ostanete joj posvećeni. Ukoliko vam partneri žele dobro, onda će vam dozvoliti vreme da još jednom procenite sve opcije.

Dnevni horoskop za 13. oktobar – Rak

Saturn iz vaše osme kuće i Venera su stvorili idealnu priliku da očvrsnete veze sa svojim članovima porodice. Sve drage ljude danas držite u svojoj blizini i uživajte u dragocenom vremenu i aktivnostima koje vas povezuju. Moguće je da će vas partneri iznenaditi predlogom za zajednički život ili proširenje porodice.

Lav

Prijatelji postaju ljubavnici? Danas se Saturn i Venera poravnavaju u zoni vaših intrapersonalnih pitanja. I dok vi počinjete da osećate privlačnost, važno je da proverite da li i osoba koja je predmet vaših interesovanja oseća isto. Ako ste već u vezi vodite računa da ne postanete tvrdoglavi povodom zajedničkog velikog koraka.

Devica

Vaše najbliže veze sa ljudima danas ćete posmatrati iz druge, vrlo objektivne i pragmatične perspektive. Ako shvatite da vam nešto ne odgovara ili da želite neke promene, slobodno to artikulišite i stavite na dnevni red. Ključno je ovo pitanje: može li osoba kojoj ste se obavezali ida vam zaista bude prava podrška kroz život?

Vaga

Venera je u vašem znaku i gradi vezu sa Saturnom koji se nalazi u petoj kući, kući glamura i uživanja. Ljudi će biti privučeni vašim šarmom, pa nije nemoguće da će se na vašoj emotivnoj mapi pojaviti neko sasvim nov. Ne žurite nigde, uživajte u upoznavanju, a vreme će već reći da li je za vas veza ili prijateljstvo.

Škorpija

Oduprite se impulsu da kontrolišete sve oko sebe i danas se, jednostavno, prepustite slučaju. Ne morate uvek da budete za upravljačem, osećaj da nekome drugome predajete odgovornost može da bude oslobađajući i za vas veoma važan. Ukoliko se trenutno oporavljate od nekog većeg razočarenja potražite utehu u starijoj bliskoj osobi.

Dnevni horoskop za 13. oktobar – Strelac

Nalazite se na prekretnici, Strelčevi? Čini se da pred sobom imate dve opcije i da vam je danas prilično teško da se odlučite. Pravo je vreme da potražite savet i mišljenje drugih ljudi, ali neka to budu dokazani prijatelji. Kada prikupite utiske od njih, prespavajte – sve će doći na svoje.

Jarac

Saturn kruži kroz vaš sektor novca i uspeha. Dok gradi konjukciju sa Venerom, pravo je vreme da se oslonite na jedno moćno partnerstvo. Imate ambiciju, spremni ste da uradite sve što je potrebno da realizujete svoj cilj, ali ipak nema nikakvog razloga da sve radite sami. Ovako ćete pre i lakše sve rešiti.

Vodolija

Danas biste mogli da napravite zaista važan korak ka onome što vam je cilj već neko vreme. Ovu mogućnost otvara konjukcija Venere i Saturna u vašoj devetoj kući. Ostanite verni svojoj smeloj viziji i recite svetu tačno ono što vam je na umu. Ipak, birajte reči pažljivo, zdrava doza diplomatije nikad nije na odmet.

Ribe

Pred vama je ogromna lista poslova koje morate da obavite i to što pre. Ipak, danas je malo verovatno da ćete puno toga postići jer ste spremni da sve ostavite zbog jedne dobre masaže ili opuštanja. Možda je danas pravo vreme za meditaciju i odmor, lista može da sačeka do sutra.

 

Mesečni horoskop za oktobar: Posebno važan mesec!

Sanneberg/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.