Dnevni horoskop za 14. april: Kvadrat Venere i Saturna se poigrava poverenjem

by | 13 aprila, 2023
Dnevni horoskop za 14. april

Dnevni horoskop za 14. april: Strelčevi treba da reše problem, a Blizanci da drže samopouzdanje pod kontrolom. Šta čeka Vaš znak?

Dnevni horoskop za 14. april

Ovan

Lako će Vas iznervirati neki ljudski postupci, ali trudite se da budete objektivni. Ako Vam instinkt nagoveštava da neko ima loše namere, nemojte prenagljivati sa zaključcima. Pronađite jednostavan način da porazgovarate sa ovom osobom. Možda je potrebna pauza u Vašem odnosu.

Bik

Razmišljate o novim saradnjama na profesionalnom ili kreativnom planu. Papir i ispisana biografija na njemu ne mogu da zamene razgovor u četiri oka. Postavite direktna i neočekivana pitanja. Po njihovoj reakciji ćete videti da li je zaista pametno započinjati saradnju sa njima.

Dnevni horoskop za 14. april: Blizanci

Koliko god da imate samopouzdanja danas, ovo nije trenutak da budete najglasniji. Danas ćete lako biti isprovocirani, pa bi sopstveno hvaljenje moglo da ode u pogrešnom smeru i da izgubite važnu i ključnu priliku.

Rak

Preopterećenost informacijama bi moglo da bude kobno ako ne usporite. Prestanite da razmišljate o stvarima na koje ne možete da utičete i usporite tempo. U suprotnom je moguće da ćete praviti fatalne greške u žurbi. Ako Vam je potrebno odlaganje roka, tražite ga!

Lav

Druženje je idealni način da provedete veče. Međutim, budite oprezni. Uživajte u bezbrižnom ćaskanju, ali se nemojte otvarati ljudima koje ste tek upoznali. Ne moraju svi da znaju da ste ranjivi, a sutrašnji mamurluk neće ispraviti učinjeno.

Dnevni horoskop za 14. april: Devica

Oprez! Neko bi mogao da testira Vaše probleme sa poverenjem. Deo Vas pokušava da Vas zaštiti, ali ste nedavno otkrili nešto što nije trebalo. Nemojte da radite ništa brzopleto, samo prestanite da delite najpoverljivije informacije. To ne znači da treba da se u potpunosti zatvorite.

Vaga

U poslednjem periodu ste bili poprilično energični i inovativni. Novi prijatelji, novi vidici i planovi za putovanje su Vas podstakli na nove ideje. Međutim, vreme je da malo zastanete i udaljite se da biste objektivnije sagledali sliku. Možete da postignete sve što ste zamislili, ali nije moguće sve uraditi istovremeno.

Škorpija

Bez obzira na Vaš status veze, današnji Kvadrat Venere i Saturna će Vam pomoći da osmislite planove za budućnost. One Škorpije koje su u vezi treba da posvete veče svom partneru i da razgovara sa njim o zajedničkim planovima. Ako ste sami, izađite i uživajte u flertu.

Dnevni horoskop za 14. april: Strelac

Prestanite izbegavanje suočavanja sa neprijatnom situacijom. Zatrpavanje problema ne znači i da će oni nestati. Pokušajte da se suočite sa problemom koji je pred Vama umesto što ga gurate po strani. Prijaće Vam da taj problem zaista nestane.

Jarac

Nemojte da gledate ljude sa visine. Malo skepticizma je dobro, ali ako eskalira u zameranje i kritiku onda onda nećete ništa dobro učiniti. Iako ćete opravdati sebe sa tim da je to što činite pametno ili da štitie sebe, ako isključite druge, Vaš strah od obačenosti  će samo postati jači. Potrudite se i komunicirajte s ljudima.

Vodolija

Štednja bi bila pametna odluka u današnjem danu. Međutim, to ne znači da morate da pazite na svaki dinar, samo pratite koliko trošite.Ako ne budete pažljivi, možda ćete ostati bez novca za kiriju. Razmislite još jednom da li ste napravili dobar plan za finansije.

Dnevni horoskop za 14. april: Ribe

Neko blizak će Vam možda zatražiti pomoć danas koju biste obično ponudili i bez pitanja. Međutim, trenutno ste i Vi iscrpljeni. Čak iako budete za njih i 15 minuta, boleće Vas činjenica da se tako ne bi odigrala situacija da je obrnuto. Međutim, nemojte da Vas to dotiče. Ako im je potrebna pomoć, pomozite, ali odvojite i vreme za sebe.

gradyreese/GettyImagesPlus