Dnevni horoskop za 17. februar: Strelčevi, ne dozvolite da vas iko sputava

by | 16 februara, 2023
dnevni horoskop za 17. februar

 

Bikovi se suočavaju sa nepoverenjem partnera, a Device se mešaju u tuđe poslove. Kakve preporuke važe za vaš horoskopski znak 17. februara?

Dnevni horoskop za 17. februar:

 

Ovan

Čini Vam se da partner ima drugačija interesovanja i da ne obraća pažnju na Vaše primedbe. Uzalud trošite »velike reči«. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ali treba održati zadovoljavajući nivo poslovne saradnje. Potreban Vam je dobar podsticaj i pozitivan impuls.

Bik

Partner sumnja u istinitost Vaše priče i traži dodatna objašnjenja. Postupite po svojoj savesti i bez iluzija. U prilog Vam ide saznanje da se nalazite u toku važnih događaja. Važno je da se nametnete u društvu saradnika. Izbegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove koji Vas opterećuju.

Blizanci

Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu. Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Blizancima će prijati kreativan odmor i opuštanje.

Dnevni horoskop za 17. februar: Rak

Dopada Vam se novi impuls i raspoloženje koje prepoznajete kod voljene osobe. Prihvatite dobar podsticaj u emotivnom zbližavanju. Umete da ostavite zapaženi utisak na svoju okolinu. Vaše ideje zvuče interesantnije nego rešenja koja nude saradnici. Važno je da ulepšate zajedničko raspoloženje, usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Lav

Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili ljubavnog rivalstva koje Vas udaljava od zajedničkih planova. Imate utisak da Vam nedostaju pouzdane informacije. Dovoljno ste razumni da zaštitite svoje interese ili da testirate eksperimentalna rešenja. Potrebno je da se rasteretite od napornih situacija

Ko dobija ranu osteoporozu? – Lepota i zdravlje

Osteoporoza se često naziva tihom bolešću, jer ne pokazuje simptome sve do prvog preloma kostiju. Da li ikako možete da saznate da imate ovu bolest pre nego što kosti počnu da vam pucaju?

Devica

Indirektno pokušavate da utičete na nečiju odluku. Bliska osoba primećuje Vaše latentno nezadovoljstvo. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo ustaljenog protokola, ali dokazivanje pravde ne predstavlja Vaš primarni cilj.
Poštedite se neprijatnih situacija i novog uzbuđenja.

 

Vaga

Važno je da partner izražava dobru volju i spremnost da Vam ugodi. Nema razloga da se emotivno nadmudrujete sa bliskom osobom. Vama velike reči ne znače mnogo, stoga i ne obraćate pažnju na nečiju priču o poslovno-finansijskoj saradnji. Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju, prijaće Vam omiljena zabava.

 

Škorpija

Suviše temperamentno reagujete na neke situacije, koje Vaša okolina ili voljena osoba doživljava na drugačiji način. Suviše ste ponosni da progovorite o svojim problemima, ne želite da se suočite sa poslovnim neuspehom. Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

 

Dnevni horoskop za 17. februar: Strelac

Nemojte dozvoliti da neko sputava Vašu volju i pravo na emotivni izbor. Zaslužujete neki bolji ili lepši tretman. Susret sa jednom osobom deluje poučno na Vas način razmišljanja. Pokažite veću selektivnost u razmišljanju.
Prijaće Vam relaksacija i boravak u prirodi.

 

Jarac

Na žalost, ni ljubavna dešavanja nisu po Vašem ukusu. Partner Vam jasno daje do znanja da ima svoje planove. Bez obzira na nečija obećanja, primećujete da stvari idu u pogrešnom pravcu. Ne možete da utičete na niz različitih okolnosti. Izbegavajte konfliktne situacije i velika opterećenja.

Vodolija

Smeta Vam osećaj monotonije koja se nazire u odnosu sa voljenom osobom i utisak da ste iznenada »zapostavljeni« u nečijim planovima. Osećate potrebu da zavedete red u svojoj okolini, ali to činite na pretenciozan način ili u pogrešnom trenutku. Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

 

Ribe

U romantičnom raspoloženju, priželjkujete snažne izlive emocija i imate dobar predosećaj u odnosu sa voljenom osobom. Zahvaljujući faktoru sreće prolazite na dobar način, čak i u situacijama kada postoji poslovno-finansijski rizik. Usporite svoj ubrzani ritam.
PeopleImages/GettyImagesPlus