Dnevni horoskop za 17. novembar: Usmereni ste na ljubavni život

by | 16 novembra, 2022
dnevni horoskop za 17. novembar

Ovnovima je vreme za dijetu, dok bi Vage trebalo da se odluče u korist skromnije poslovne ponude

 

Dnevni horoskop za 17. novembar:

 

Ovan

Zadovoljstvo zavisi od taktike koju primenjujete. Različite situacije podrazumevaju primenu odgovarajuće uloge. Očekivana ravnopravnost u dogovoru sa saradnicima predstavlja pogrešnu poslovnu procenu. Prijaće Vam vitaminska ili dijetalna ishrana.

Bik

Partner često postavlja pitanja koja Vam podstiču nelagodnost ili loš predosećaj. Strepite od nečije reakcije. Stalo Vam je da ostvarite saglasnost oko zajedničkih interesa, ali poslovna situacija se komplikuje mimo Vaše volje. Prijaće Vam aktivan odmor i relaksacija.

Blizanci

Postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva. Nije dozvoljeno sve što Vam se dopada. Vašu duhovitost, inventivnost ili upornost okolina tumači na različite načine. Uspevate da nametnete svoje mišljenje u poslovnim krugovima. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Rak

Neko Vas iritira svojim ponašanjem. Izbegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na »lošem glasu«. Dodatna posvećenost radnim obavezama predstavlja dobar način da kontrolišete svoju psihičku ili emotivnu tenziju. Radna terapija na Vas deluje smirujuće.

Lav

Nemojte dozvoliti da Vašem partneru nedostaje inspiracija ili dobar emotivni podsticaj.
Ako imate dobar predosećaj, oslonite se na intuiciju i na moć opažanja. Novi uspeh treba dodatno da Vas motiviše. Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Devica

Suviše temperamentno reagujete na neke situacije koje Vaša okolina ili voljena osoba doživljava na drugačiji način. Svaka situacija deluje korisno. Oslobodite se pogrešnih navika i prihvatite nečije reči kao »dobar putokaz«. Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao dobra relaksacija.

Vaga

Potrebno je da bolje uskladite misli i osećanja, kako biste sačuvali lično dostojanstvo pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i slabosti. Prihvatite skromniju poslovnu ponudu i nemojte potcenjivati nečije intelektualne sposobnosti. Delujete konfuzno. Primenite neku od tehnika opuštanja i relaksacije, prijaće Vam.

Škorpija

Vaše zadovoljstvo se menja iz časa u čas ili u zavisnosti od različitih susreta i uticaja koji na Vas ima emotivni partner. Nudi Vam se nova i dobra poslovna prilika. Uspeh podrazumeva efikasnu i dobro osmišljenu akciju. Delujete napeto, prijaće Vam relaksacija i opuštanje.

 

sve što treba da znate o probioticima

Sve što treba da znate o probioticima, a niste imali koga da pitate

Sve što treba da znate o probioticima, otkriva vam redakcija Lepote i zdravlja, a uz pomoć prof. dr Dragana Popovića, direktora Klinike za gastroenterologiju i hepatologiju UKCS.

Strelac

Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak. Suočavate se sa različitim komplikacijama. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima. Uživajte u lepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

Jarac

Nedostaje Vam nečije prisustvo i emotivna podrška, promenite stil ponašanja u susretu sa bliskom osobom. Umesto da razmišljate o nečijim manama, bolje je da ozbiljno analizirate svoje ponašanje ili propuste. Prijaće Vam neki omiljeni hobi, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija

Delujete uznemireno i ne možete da predahnete, partner od Vas očekuje neke »neoborive dokaze« ili priznavanje istine. Primećujete da Vaši poslovni problemi postaju tema o kojoj se priča na različitim stranama i mimo Vaše volje. Izbegavajte naporne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Ribe

Položaj Meseca utiče na Vaše sentimentalno raspoloženje ili na potrebu za emotivnim zbližavanjem. Ali, budite diskretni. Na osnovu kompletne poslovne situacije, deo obaveza uspešno prebacujete na svoju okolinu i vešto organizujete zajedničku akciju. Važno je da ostvarite ravnotežu glasa razuma i svojih osećanja.

Ridofranz/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.