Dnevni horoskop za 18. jul: Mesečevi čvorovi menjaju znak

by | 17 jula, 2023
Dnevni horoskop za 18. jul

Dnevni horoskop za 18. jul biće pod snažnim uticajem mesečevih čvorova koji menjaju znakove. Severni prelazi u znak Ovna, a Južni u znak Vage.

Dnevni horoskop za 18. jul: Šta nam donosi prelazak Mesečevih čvorova

Ovan

Sve oči su uprte u vas, dragi Ovnovi. Severni Mesečev čvor ulazi u vaš znak, gde je poslednji put boravio od 2004-2006. Tokom ovog ciklusa od 18 meseci, bićete svetionik za nas ostale. Iskoristite priliku i uživajte u svojoj ulozi lidera! Ovo je vaša šansa da otvorite novi trag koji će drugi pratiti od sada do 11. januara 2025. Pošto se karmički Južni čvor prebacuje u Vagu, na ispitu će biti veze. Bićete u prilici da raskrstite sa svim ograničavajućim uverenjima o partnerstvu. U narednih godinu i po dana, pred vama se otvaraju vrata sudbine.

Bik

Severni Mesečev čvor boravio je u vašem znaku od januara 2022. godine, pojačavajući vašu snagu i usavršavajući liderske veštine. Od juče je napustio vaš znak i prešao u Ovna i vašu duševnu, maštovitu dvanaestu kuću, gde će biti smešten do 11. januara 2025. Tokom narednih godinu i po dana, vaše saosećanje raste, inspirišući vas da napravite razliku u životima drugih. Za vas je ključno da što više vremena provodite u samoći i preispitate svoje ciljeve, postupke, snove… Karmički Južni čvor prelazi u znak Vage i navodi vas da se maksimalno posvetite očuvanju zdravlja.

Blizanci

Dragi Blizanci, spremniste da zauzmete lidersku poziciju, jer se Severni Mesečev čvor pomera u Ovna i vašu jedanaestu kuću timskog rada, gde će se zadržati do 11. januara 2025. Vaš mudar, inventivni stil rukovođenja okupiće sjajan tim koji može postići zavidne rezultate. Zahvaljujući prisustvu karmičkog Južnog čvora u Vagi, vašoj petoj kući, nagoveštava da se neće sve svoditi samo na posao. Biće tu i mnogo zabave. Pustite svoje unutrašnje dete da se igra i zapalićete vatru u svojoj zajednici – i  u virtuelnom svetu.

Rak

Raka ne možete zaustaviti u misiji! Dok se lunarni Severni čvor pomera u Ovna i vašu ambicioznu desetu kuću, zauzmite svoje pravo mesto za stolom i oduševite svet. Od sada do 11. januara 2025, vaša impresivna inicijativa će vas osnažiti da ostavite svoj trag. Pokušajte da transformišete lekcije koje ste naučili u mudrost koja vodi druge na njihovom putu. Ako to možete da uradite i takođe podstičete sopstveni uspeh u tom procesu, bićete daleko ispred igre. U isto vreme, Južni Mesečev čvor u Vagi će vas držati emocionalno usredsređenim i omogućiti vam da se osećate opušteno, bez obzira na to da li ste prisutni u javnosti ili se krijete kod kuće.

Dnevni horoskop za 18. jul: Lav

Dragi Lavovi, pruža vam se prilika da proširite svoje horizonte, jer Severni Mesečev čvor uplovljava u znak Ovna – vašu neustrašivu devetu kuću koja podiže svest. Od sada do 11. januara 2025. možete krenuti na putovanje života ili proširiti vidike proučavanjem novih predmeta, pokretanjem preduzetničkog poduhvata i prenošenjem znanja drugima kroz podučavanje. Tokom istog perioda, karmički Južni čvor boraviće u Vagi i vašem komunikacijskom sektoru, ohrabrujući vas da se povežete s ljudima u vašoj zajednici kako biste mogli da delite ideje i udružite se u poduhvatima od obostrane koristi.

Devica

Zaronite duboko, Device. Severni Mesečev  čvor je upravo ušetao u znak Ovna i vašu misterioznu osmu kuću, gde će se zadržati sve do 11. januara 2025. Udubljivanje u bliske odnose i emocije može vas osnažiti i navesti na duboke unutrašnje promene. Međutim, ne postoje prečice za ovu vrstu trajne transformacije. Moraćete da istražite mračne pukotine svoje psihe što će vam se višestruko isplatiti. I očekujte vatromet u krevetu. U isto vreme, karmički Južni čvor borviće u Vagi – vašoj kući finansija i pomoći vam da unesete preko potrebne promene kada je posao u pitanju.

Vaga

Severni Mesečev čvor je ušao u znak Ovna, a za vas to konkretno znači da će u pravom planu biti vaši partnerski odnosi. Bićete spremni da podignete postojeći odnos na viši nivo, a ko ste usamljeni – teško da ćete to još dugo biti. Sve do 11. januara 2025. osećaćete više želje da se posvetite nekom posebnom. Veza može biti kreativna, poslovna ili romantična. Shvatićete da ćete mnogo više postići sa partnerom, nego što biste ako ostanete solo. Budući da će karmički Južni čvor istovremeno putovati kroz vaš znak, vreme je za duboku introspekciju. Konačno ćete raskrstiti sa svim sabotirajućim uverenjima.

Škorpija

Zbogom, mračna noći duše; zdravo, svitanje i nove prilike! Južni Mesečev čvor boravio je u vašem znaku od januara 2022. godine, podučavajući vas teškim, karmičkim lekcijama. Ali da li ste već završili s tim teškim lekcijama? Da! Kako taj čvor prelazi u Vagu, a Severni čvor prelazi u Ovna (od juče), vaša pažnja se pomera na dobrobit vašeg uma, tela i duha. Vaša produktivnost, zdravlje i kvalitet života su glavni prioritet od sada do 11. januara 2025. Pojednostavljivanje će vam pomoći da steknete prednost u tim oblastima. Ovo je takođe period za otpuštanje svih ličnih uverenja koja vas sprečavaju da napredujete. Vreme je da ih konačno ostavite daleko iza sebe.

Strelac

Vreme je za igru, Strelčevi! Severni Mesečev čvor ušetao je u Ovna, vašu ljubavnu, glamuroznu petu kuću, pojavljujući se tamo prvi put od 2004-2006. Bili ste na svom terenu poslednjih 18 meseci dok se ovaj karmički čvor zadržao u vašoj radnoj i wellness zoni. I dok vam je vaša usredsređenost na produktivnost i zdravlje bez sumnje donela svet dobrog, nije baš bilo zabave. Ali će se to sada drastično promeniti. Vaša misija je da uživate u životu, zato razmišljajte van okvira. Ova strastvena, kreativna, razigrana faza (koja će trajati do 11. januara 2025.) mogla bi doneti novu ljubavnu vezu, umetničku inspiraciju ili čak trudnoću.

Jarac

Dok Severni Mesečev čvor boravi u znaku Ovna, vaš fokus će biti na uređenju doma, kao i kupovini stana ili kuće. Od sada do 11. januara 2025. mogli biste da budete inspirisani da redovno okupljate porodicu u prijatelje u svom domu. Prijatan odmor kod kuće će vam biti mnogo privlačniji od izlazaka i putovanja. A sa karmičkim Južnim čvorom u Vagi, vaša profesionalna putanja bi se mogla promeniti tokom istog vremenskog perioda.

Vodolija

Severni Mesečev čvor se preselio u Ovna, u vašu kuću komunikacije. Vaše glas će se daleko čuti od sada do 11. januara 2025. Imaćete šta da kažete, a i da napišete. Vreme je da pokretenet blog ili se aktivirate na društvenim mrežama. Bićete aktivni na svim poljima i potrudićete se da poboljšate život celoj zajednici u kojoj obitavate. Istovremeno, Južni Mesečev čvor boraviće u Vagi, nagoveštavajući saradnju na međunarodnom nivou i brojna putovanja u inostranstvo.

Ribe

Severni Mesečev čvor je ušao u znak Ovna i vašu drugu kuću orijentisanu na novac, motivišući vas da poboljšate svoju finansijsku sigurnost u narednih godinu i po dana. U periodu od sada do 11. januara 2025. uložite napore da povećate svoj prihod. Ojačaćete svoje samopouzdanje. Sa lunarnim Južnim čvorom koji ulazi u Vagu i vašu osmu kuću zajedničkih resursa u isto vreme, nova strategija ulaganja je takođe potrebna u narednih 18 meseci.

Lubenica nokti: Najsočniji manikir za ovo leto!

PeopleImages/gettyimages.co.uk