Dnevni horoskop za 19. januar: Vage, vreme je da postavite granice

by | 18 januara, 2023
dnevni horoskop za 19. januar

Škorpije ne bi trebalo da trpe partnerovu samovolju, dok Strelčevi napokon treba da ispune svoja obećanja. Šta se 19. januara očekuje od vašeg znaka?

Dnevni horoskop za 19. januar

Ovan

Nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to Vas nece sprečiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni. Prijaće Vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

Bik

Partner ne želi lako da se odrekne svojih planova. Ipak, neko će morati prvi da popusti. Budite mudri. Susret sa jednom osobom na Vas deluje intrigantno. Ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Prijaće Vam relaksacija.

Blizanci

Nema razloga da gubite emotivno samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti svoje mišljenje u Vašu korist. U prilog Vam idu nečije izjave i moralna podrška. Važno je da izbegavate »instant recepte« u rešavanju poslovnih dilema. Prijaće Vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

Rak

Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrebite »zrno mudrosti« kada je neophodno. Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, a neko Vas opterećuje različitim zahtevima. Svaki problem ima dobro rešenje. Prijaće Vam odmor i relaksacija.

Lav

Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i osobine koje otkrivaju Vašu emotivnu stranu ličnosti. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na različitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima. Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivne asocijacije.

Ponovo imate urinarnu infekciju – šta da radite? – Lepota i zdravlje

Taman stigne dobar rezultat, da biste nekoliko nedelja kasnije ponovo prepoznali simptome ponovljene urinarne infekcije. Šta sada da radite?

Devica

Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša Vaše primedbe. Očekujete brz ili lak rasplet događaja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti, ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda. bratite pažnju na zdraviju ishranu i izbegavajte loše navike.

Vaga

Postavite granicu između pristojnog ponašanja i emotivnog poverenja. Prijaće Vam zabava u društvu bliskih prijatelja. Važno je da se pridržavate liste prioriteta, sve druge obaveze odložite za neku bolju priliku. Budite promišljeni. Ne precenjujte svoje mogućnosti, opustite se.

Škorpija

Ne dozvolite partneru previše samovolje niti mogućnost da iskoristi Vašu toleranciju. Ne treba da izigravate emotivnu žrtvu. Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite saradnicima komplikovanije zadatke. Nije loše delovati iz pozadine.Važno je da se oslonite na razum. Sačuvajte prisebnost duha.

Strelac

Partner deluje nestrpljivo u isčekivanju da ispunite svoja obećanja, ali Vi imate dobru ljubavnu strategiju od koje ne odustajete lako. Imate velike ambicije, ali Vaš uspeh je relativan i podložan iznenadnim promenama. Nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj fazi.
Važno je da racionalno koristite svoju energiju i vreme.

Jarac

U ljubavnom dijalogu, partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri. Susret sa jednom osobom na Vas deluje intrigantno, zbog toga ne uspevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Vodolija

Stalo Vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali usled velike nestrpljivosti činite niz pogrešnih poteza. Nečija priča na Vas ostavlja negativan utisak, delujete sumnjičavo pred novim poslovnim ponudama i u društvu saradnika. Budite umereniji. Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Ribe

Dozvolite svom partneru da donese novu odluku u zajedničko ime. Morate imati dovoljno poverenja u blisku osobu. Ne verujete u nove informacije i nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Preterana zabrinost se loše odražava na Vaše zdravstveno stanje.

Ivan Nadaski/GettyImagesPlus