Dnevni horoskop za 20. april: Mlad Mesec u Ovnu i pomračenje Sunca donose iznenađenja

Dnevni horoskop za 20. april: Mlad Mesec u Ovnu i pomračenje Sunca donose nekim znakovima iznenadne napretke i promene

by | 19 aprila, 2023
Dnevni horoskop za 20. april

Dnevni horoskop za 20. april: Mlad Mesec u Ovnu i pomračenje Sunca donose nekim znakovima iznenadne napretke i promene, dok neki mogu očekivati novčane boljitke i nove ljubavi.

Dnevni horoskop za 20. april

Ovan

Danas je mlad Mesec u Ovnu, dan kada planete rade na tome da osveže život kakav poznajete Glavni preokret donosi hibridno pomračenje Sunca koje će vas odvesti na novi, moćan put. Možete napraviti neke radikalne promene, i psihičke i fizičke. Odvojite se od teških obaveza, toksičnih veza i aktivnosti koje više ne odražavaju ono što ste danas.

Bik

Danas počinje sezona Bikova. Vi se držite za nešto čiji sjaj je već prošao umesto da se pustite i počnete ispočetka. Danas je mlad Mesec u Ovnu i snažno hibridno pomračenje Sunca u vašoj dvanaestoj kući. Spremni ili ne, morate se osloboditi nečega što vas vraća u prošlost. To može biti toksična veza, štetna navika ili uverenje ili strah koji vas ograničava u napredovanju.

Dnevni horoskop za 20. april: Blizanci

Niste sigurni šta treba da činite, da li ostati ili otići. Počinje sezona Bika i Sunce ulazi u vašu dvanaestu kuću prelaza i oslobađanja. Cenite samoću ali ste i veoma društveno biće. Današnji mlad Mesec u Ovnu, takođe i hibridno pomračenje Sunca, kao i retki drugi mlad Mesec u Ovnu ispunjava vašu jedanaestu kuću. Dok gradite karijeru i animirate voljenu osobu, gladni ste prijatelja sa kojima delite interesovanja.

Rak

Današnji mlad Mesec u Ovnu, takođe i revolucionarno hibridno pomračenje Sunca i drugi u nizu od 2 mlada Meseca u Ovnu elektrifikuje vašu desetu kuću karijere i rasplamsava vašu želju i ambiciju. Bilo da želite da napredujete na trenutnom poslu ili da pokrenete sopstveni biznis, iznenađenja koja su vam planete pripremile poguraće vas na vašem putu.

Lav

Današnji mlad Mesec u Ovnu donosi mnogobrojna iznenađenja i dobitke. Ova lunacija je takođe i pomračenje Sunca i drugo od dva retka, uzastopna mlada Meseca u Ovnu, ovaj mladi Mesec može doneti mnogo srećnih okolnosti. Ukoliko ne budete rizikovali, teško da ćete osvojiti i nagradu. Očekuje vas lični rast, a vi ćete se i sami truditi da date svoj lični maksimum u svemu što radite.

Dnevni horoskop za 20. april: Devica 

Mlad Mesec u Ovnu i blistavo hibridno pomračenje Sunca mogu probuditi zadremale alarme u vama. Hemija sa jednom osobom iz okruženja mogla bi prerasti u neki konkretniji odnos. Danas možete očekivati razne poslovne prilike i novčane dobitke kojima se inače niste nadali. Sezona Bika počinje danas i do 21. maja nećete imati strpljenja ni za kakve komplikacije koje vam skraćuju krila ili ograničavaju vašu ličnu ekspanziju.

Vaga

Današnje epsko hibridno pomračenje Sunca u Ovnu moglo bi da vam predstavi srodnu dušu kada najmanje očekujete. Ako ste već u vezi, pripremite se za ponovno pokretanje strasti. Usresredite se na stvari na kojima ste zahvalni, a napravite prostor da radite na stvarima sa kojima niste zadovoljni.

Škorpija

Današnji Mesec u Ovnu i pomračenje Sunca navode vas na razne promene. Pre svega uviđate da treba da regulišete svoje loše navike i bacite se na zdrav način života. Sve više razmišljate o renoviranju, promenama na poslu i u kući. Dobro osluškujte da li je na pomolu neka nova prilika za vas jer pomračenja obično donose lepa iznenađenja.

Dnevni horoskop za 20. april: Strelac

Romantika je ponovo pokrenuta, Današnji mlad Mesec u Ovnu i snažno hibridno pomračenje Sunca pali vatru strasti u vašoj petoj kući ljubavi. Uspavana privlačnost ponovo se može probuditi, a možete i otkriti novu ljubav. Pomračenja donose iznenađenja i osećanja se mogu neočekivano razbuktati.

Jarac

Današnje revolucionarno, hibridno pomračenje Sunca u Ovnu započinje novo, smelo poglavlje u vašem četvrtom polju. Moglo bi doći do nekih zakasnelih reakcija i promena, ali konačno ćete imati priliku da promenite sve što ste do sada želeli. Danas je pogodan trenutak za renoviranje, preseljenje. Mlad Mesec otvara period koji će trajati šest meseci a koji će vam dati priliku da osvežite svoj život.

Vodolija

Tražite se i ne možete da pronađete mesto i društvo kome pripadate. Današnje hibridno pomračenje Sunca u vašoj trećoj kući srodnih duša rasplamsava vašu željju da pronađete svoje mesto. Vi ste drugačiji i to sve više uviđate, ali to ne znači da nećete biti dobrodošli u bilo kom društvu. Danas Sunce prelazi u Bika i vašu zonu kuće, fokusirajte se na pronalazak mesta na kom se osećate kao kod kuće.

Dnevni horoskop za 20. april: Ribe

Danas, kada je Sunce u Biku i osvetljava vašu komunikacionu zonu, jači ste na rečima nego ikada. Hibridno pomračenje Sunca koje otvara oči osvetljava vašu drugu kuću – kuću finansija. Pripremite se za nalet motivacije da povećate svoju zaradu. Poradite na tome kako i gde trošite novac, a možete se i savetovati sa stručnim licem oko toga u šta treba da ga ulažete. Ponuda za novi posao mogla bi da se pojavi iz vedra neba. Pomračenja donose iznenađenja, nikada ne znate kada možete očekivati napredak.

Jovana Jevtić Robert Daly/ getty Images Plus