Dnevni horoskop za 23. maj: Poravnanje Meseca i Venere podstiče snagu volje

by | 22 maja, 2023
Dnevni horoskop za 23. maj

Dnevni horoskop za 23. maj: Lavovi treba da oproste, a Vodolije da se pokrenu. Šta se sprema Vašem znaku?

Dnevni horoskop za 23. maj

Ovan

Možete da izađete iz svog oklopa i da budete spremni na primirje. Nežni mesec preplavljuje Veneru ostavljajući osećajnost da Vas vodi. Budite spremni da kažete da, umesto ne. U popodnevnim satima, posvetite vreme svom užem krugu gde možete slobodno iskazati svoju osećajnost.

Bik

Nije toliko važno šta govorite, već način na koji to izgovarate. To bi danas moglo da budete od velikog značaja danas. Budite svesni da su razgovori dvosmerna komunikacija, a ako budete pažljivo slušali, postavljanjem pametnih pitanja upićete mudrost drugih ljudi.

Dnevni horoskop za 23. maj: Blizanci

Danas ćete imati slabu snagu volje da izbegnete sve shopping zamke na Instagramu. Lako ćete se zaljubiti u prolećni dan i želećete da se prepustite. Međutim, pre nego što to učinite, proverite svoj budžet.

Rak

Ponovo stavljate tuđe potrebe ispred svojih i ostajete ogogorčeni! Iskoristite današnji dan da to promenite. Iako Vi lako razumete tuđe potrebe, to nije slučaj i sa njima. Ljudima je potrebno da se izrazite i govorite o onome što Vam je potrebno.

Lav

Ako se osećate “zaglavljeno”, to može biti rezultat stare ljutnje koja Vas opterećuje. Pozabavili ste se tim do određenog stepena, ali ono što niste rešili Vas izjeda. Danas se saosećajni Mesec poravnaca sa Venerom, pa iskoristite ovu priliku da odbacite stari prtljag. Možda je vreme da oprostite? 

Dnevni horoskop za 23. maj: Devica

Danas se posvetite povezivanju sa ljudima. Udruženjem snaga sa istomišljenicima i saradnicima Vam može doneti dobro i učiniti da skratite svoju listu zadataka. Potrudite se da se povežete sa ljudima na ličnom nivou – na tome se zasnivaju moćna partnerstva.

Vaga

Vagama je tanka linija između ličnog i profesionalnog. To nije nužno uvek loše dokle god prepoznajete granicu. Ako imate poslovni ručak, nemojte previše skretati sa teme, čak i ako vam se energije savršeno poklapaju. Možda ne primetite da Vas analiziraju i da bi neki komentar mogao biti neprimeren.

Škorpija

Danas treba da budete ponosni na sebe i svoje osobine. Ne morate biti u potpunosti otvoreni i govoriti ljudima iz vaše intime stvari koje ne treba da znaju, ali pronađite zajednički jezik i opustite ih. Mogli biste se snaći bolje nego što ste zamišljali.

Dnevni horoskop za 23. maj: Strelac

Uprkos svojoj slobodumnoj prirodi, mogli biste se probuditi u posesivnom raspoloženju. Iako Vam en priliči da izričite neosnovane tužbe, obratite pažnju na alarmantne znakove. Postavljajte otvorena pitanje i zaista slušajte ono što govore. Ovo je savršeno vreme da govorite iz srca.

Jarac

Odustanite od samoće i posvetite nekoliko sati negovanju odnosa sa partnerom. Što se tiče poslovnih prilika, budite proaktivni, ali ne previše napadni. Objasnite potencijalnim saradnicima jasan plan i navedite prednosti. Prava osoba će iskoristiti priliku.

Vodolija

Vreme je za pokret! Napravite pauzu od teške i nezdrave hrane. Odlučite se na kardio vežbanje ili večernju vožnju biciklom. Današnje poravnanje takođe inspiriše reorganizaciju, pa umesto što gurate stvari u fioku, napravite pametan sistem za skladištenje.

Dnevni horoskop za 23. maj: Ribe

Ljubav je u vazduhu i budi u Vama koketna osećanja. Ako ste slobodni, ovo je odličan dan za upoznavanje potencijalnog partnera. Možda ćete Vi morati da učinite prvi korak. Ukoliko ste već u vezi, produbite je kratkim tekstom ili slatkim izlivom emocija. A potom upletite strast u Vaš odnos.

Sam Edwards/ GettyImagesPlus