Dnevni horoskop za 27. septembar: Retrogradni Merkur i Pluton u trigonu – šta nam donose?

by | 26 septembra, 2022
dnevni horoskop za 27. septembar

Pluton i retrogradni Merkur nalaze se u trigonu i stavljaju pred nas mnoge mogućnosti…

Dnevni horoskop za 27. septembar

 

OVAN

Dragi Ovnovi, napredak i strpljenje idu ruku pod ruku. Retrogradni Merkur je u vašoj šestoj kući i stvara takvu konstelaciju sa Plutonom da imate neverovatnu priliku za napredovanje, samo ako to želite. Sve što je potrebno jeste da imate ambiciju i da se držite ciljeva, ostalo će planete odraditi za vas.

 

BIK

Vi baš nemate nikakvog razloga za žurbu, Bikovi. Ovaj trigon retrogradnog Merkura i Plutona pruža vam mogućnost da sagledate stvari mnogo bolje od okoline i da vidite posledice bar 10 koraka unapred. Zato, bilo da se bavite karijerom ili porodičnim pitanjima, samo polako i strpljivo.

 

BLIZANCI

Nekarakteristično za vas, dragi Blizanci, ali danas uopšte nećete biti raspoloženi za druženje, niti za komunikaciju. Vreme je za introspekciju, dok Pluton i Merkur udruženo pokreću neka vrlo važna i duboko ukorenjena pitanja. Slobodno ostanite kod kuće i trudite se da se opustite, neka emocije odrade svoje.

 

RAK

Vaša osetljivost je danas posebno izražena i bukvalno osećate kada neko čepa ili prelazi vaše nevidljive granice. Moraćete da napustite svoju ulogu nežne dušice i da se zauzmete za sebe, kako biste se zaštitili od ovakvih ljudi. Ako je u pitanju posebno teška osoba, slobodno potražite pomoć nekoga nepristrasnog.

 

Dnevni horoskop za 27. septembar: LAV

Novac ne pada sa neba, dragi Lavovi i vi ste danas vrlo blizu da to otkrijete. Loša situacija u finansijskom sektoru traje sve dok je Merkur retrogradan, znači do 2. oktobra. Osmilićete nove ideje kako da do novca dođete. Zaradićete taman onoliko koliko se budete potrudili. Ne brinite, biće sve u redu.

 

DEVICA

Merkur ide unazad baš u vašem znaku. Šta to znači za vas? Pa, pre svega, postajete nostalgični. Nemojte pokušavati da se otresete ovog osećanja, jednostavno vam neće poći za rukom. Ako imate neke nedovršene poslove ili odnose, pozabavite se njima. Ako ne, pegledajte svoje stare ideje i stara poznantsva – nikad se ne zna šta se zanimljivo može desiti.

 

VAGA

Vage, da li vam je iko rekao da niste ni oprostili, ni prešli preko nečega, ako osobu koja je napravila grešku i dalje budno pratite na svakom koraku? Iskreno praštanje i prevazilaženje, znači da ste shvatili zbog čega je ta osoba posrnula i da ste spremni da joj date novu šansu. Samo tako će stvar uspeti.

 

ŠKORPIJA

Sve do 2. oktobra, sve dok Merkur ide unazad, vas će pratiti sve ove sitne nesuglasice na poslu. Zagubljeni mejlovi, rasprave, prebacivanja odgovornosti… Nemate izbor nego da pripazite da radite svoj posao najbolje što možete i da se potrudite da pokažete poštovanje prema svima. Još samo ova nedelja…

 

Dnevni horoskop za 27. septembar – STRELAC

Ako vam intuicija danas šapuće (ili vrišti) da ne potpisujete nikakve papire i da ne sklapate nikakve usmene dogovore – poslušajte je. Oni Strelčevi koji su baš prinuđeni da neka važna materijalna pitanja rešavaju danas, bolje da se raspitaju sa kime sarađuju i da dobro prostudiraju sve uslove posla.

 

JARAC

Niko ne može da spreči Jarca da sanja na veliko, osim njega samoga. Danas ste u prilici da ostvarite svoj san i dobijete to unapređenje, ali vas brine da li je način koji vam se ukazuje najispravniji mogući. Vi tu ništa ne možete da promenite, stvar je u okolnostima. Ako ste zaslužili i bili vredni – samo napred.

 

VODOLIJA

Danas je pravo vreme za istraživanje. Bilo da tragate za nekim podacima na poslu, dobrim frizerom, krojačem koji zna šta radi ili nekim savršenim kandidatom za svajpovanje na Tinderu – sada je pravo vreme. To što se osećate pomalo isključenim nemojte da vas pritiska – najproduktivnije ste iza zatvorenih vrata.

 

RIBE

Za vaše dobro, danas se izvucite iz te svoje ljušture i malo izađite napolje među ljude. Savršen je dan za ispomoći i saradnje i samo kroz kontakte sa ljudima doćete do tog savršenog rešenja za svoj problem. Razmislite Ribe o svom ponašanju i socijalnim kontaktima u poslednje vreme – mi smo društvena bića sa razlogom.

 

Nedeljni horoskop od 26. septembra do 2. oktobra: Vreme promena u porodičnim i ljubavnim odnosima

YacobchukOlena/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.