Dnevni horoskop za 28. mart: Kako će četvrtina Meseca u Raku da utiče na nas?

by | 27 marta, 2023
Dnevni horoskop za 28. mart

Dnevni horoskop za 28. mart: Strelčevi i Lavovi treba da se fokusiraju na samo jedan plan, a Ribe da se opuste. Šta Vama donosi ovaj dan?

Dnevni horoskop za 28. mart

Ovan

Iako ste prošle nedelje bili okrenuti svojim ciljevima, današnji dan će vas odvesti u drugom pravcu. Četvrtina Meseca u Raku Vam poručuje da skinete fokus sa sebe i posvetite se svojim najbližima. Ako Vam je porodica u blizini, otiđite na kafu ili im jednostavno pošaljite poruku čisto da vidite kako su. Prijaće Vam ponovno povezivanje sa njima.

Bik

Nešto Vas muči? Možda Vam je teško da prihvatite nedavnu promenu ili gubitak, ali vreme je da prestanete da držite to u sebi. Pretočite Vaše muke u umetnost. Izrazite se rečima, muzikom ili slikanjem. Ako Vam je potreban otvoren razgovor sa određenom osobom, sada je pravo vreme za to.

Dnevni horoskop za 28. mart: Blizanci

Verovatno Vas užurbani društveni život opterećuje ovih dana, pa ćete poželeti da se pozabavite svakodnevnim poslovima kao što je pranje veša ili plaćanje računa. Međutim, nemojte da u potpunosti zanemarujete Vaše dugogodišnje prijatelje. Odvojite vreme da se ponovo povežete sa njima, bar preko poruka ili poziva.

Rak

Vreme je da smanjite poslovne ambicije jer postoje i druge stvari u životu. Posvetite se sebi. Pored toga što pravite dovoljno pauza, vodite računa o tome da dobijete zasluge za svoj naporan rad. Vaš trud i rad imaju cenu.

Lav

Vaša energija je trenutno rasuta u više smerova jer imate veliki broj ideja koje želite da ostvarite. Iako možete ostvariti svaku od njih, to ne možete učiniti odjednom. Odredite prioritete i razmislite šta je ono što najviše želite. Poslužite se meditacijom kako biste došli do ovog odgovora.

Dnevni horoskop za 28. mart: Devica

Počnite da primećujete svet oko sebe. Iako vam je možda prethodni period samoće do sada činio dobro, sada je vreme da se ponovo povežete sa ljudima oko Vas. Neće Vam trebati mnogo ubeđivanja saradnika da biste postigli ono što želite i o čemu ste maštali dok ste bili zatvoreni u sebe.

Vaga

Kako ste se protekli period posvetili ličnim odnosima, danas je vreme da se posvetite karijeri. Naravno, ako Vam za to treba pomoć prijatelja, nemojte se ustručavati da je iskoristite. Iako ćete verovatno samo jednim pozivom dobiti to što želite, bolje bi bilo da prijatelja počastite ručkom.

Škorpija

Pauzirajte Vaš perfekcionizam na kratko. Zaboravite listu obaveza. Čišćenje kuće i obaveze oko računa mogu da sačekaju. Izađite iz kuće i otiđite na druženje, upoznajte nekog novog. Potrebna Vam je velika i zanimljiva avantura. Poslušajte unutrašnji instinkt.

Dnevni horoskop za 28. mart: Strelac

Smišljanje brilijantnih ideja je specijalnost Vašeg znaka. Verovatno imate nekoliko sjajnih planova, ali ne možete da im se svima posvetite sa istim intenzitetom žara i poleta odjednom. Dan je idealan da procenite koje Vaše ideje su realne. Posvetite se istraživanju i imajte strpljenja. Ponekad je bolje pustiti da ideje sazru.

Jarac

Vreme je da izađete iz kuće. Do sad bi trebalo da ste napunili baterije u svojoj samoći. Danas će u prvom planu biti Vaši odnosi sa partnerom. Posvetite Vašoj srodnoj duši dovoljno vremena jer će Vaš partner želeti da se ponovo poveže. Takođe, korak ka povezivanju sa istomišljenicima bi mogao doneti sočne rezultate.

Vodolija

Danas bi Vam prijao razgovor sa ljudima koji zrače pozitivnom energijom. Četvrtina Meseca u Raku će Vam pomoći i da organizujete svoje misli i planove. Odlučite se za jedan ili dva koji deluju ostvarljivi i osmislite prve korake. Vaš naporan rad će pokazati ljudima koliko ste ozbiljni.

Dnevni horoskop za 28. mart: Ribe

Preplavljenost poslom će Vas ubrzo dovesti u stanje ludila. Vreme je da pokrenete svoju kreativnu stranu. Odmaknite se od ekrana i posvetite se stvarnom druženju sa ljudima. Dajte sebi oduška i budite kreativni.

AntonioGuillem/GettyImagesPlus


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.