Dnevni horoskop za 28. oktobar: Vreme je da usporite i sagledate svoj život

by | 27 oktobra, 2022
dnevni horoskop za 28. oktobar

Jupiter u Ribama nam mrsi konce – evo šta to znači za vaš znak danas i u naredna dva meseca

Dnevni horoskop za 28. oktobar:

 

Ovan

Dragi Ovnovi, Jupiter vam je svojim hodom kroji0 kapu još od maja. Sada je vreme za dvomesečnu pauzu: vreme da usporite, da predahnete do svih nedaća i nepredviđenih okolnosti i da zalečite stare rane. Iskoristite ga mudro, jer čim Jupiter uđe ponovo u  vaš znak 20. decembra čekaju vas nova uzbuđenja. Doduše, prijatna!

 

Bik

Jupiter ulazi u Ribe, nakon retrogradnog hoda i sada se otvara prilika da učite i usavršavate se. Idealno je da izaberete neko polje koje ima veze sa modernim tehnologijama i digitalnim svetom. Takođe, pripazite narednih nekoliko dana o čemu i kako govorite – Jupiter je u vašem polju komunikacije.

 

Dnevni horoskop za 28. oktobar: Blizanci

Jupiter vam donosi izuzetnu priliku za razvoj u polju karijere. Čak i ako otkrijete da ste na sebe preuzeli previše, ako vam se čini da vas obaveze guše – nemojte odustajati. Ovo je odlična prilika da naučite kako da delegirate i kako da se bolje i efikasnije organizujete, a od toga ćete sigurno imati koristi.

 

Rak

Svašta ste vi počeli ovog proleća i leta dragi moji Rakovi i sada vas snaga polako izdaje. Zatišje koje vam u  narednih mesec i po pruža Jupiter biće povoljno da preispitate svoje prioritete, na šta tačno trošite energiju i šta je to vredno vašeg vremena, a šta nije. Nakon toga sve će biti lakše.

 

Lav

Kvalitetne veze nisu nešto što se samo pojavi ili samo od sebe postoji, Lavovi. Na njima mora da se radi i o njima mora da se brine. Zato je prelazak Jupitera u Ribe i u vašu kuću intimnosti idealna prilika da preipistate sve svoje emotivne veze i svoj status u  njima. Da li vam ista osoba još izaziva leptiriće ili ne?

 

Devica

Da li vi znate da je za vezu potrebno partnerstvo i zajednički trud? Ne morate uvek vi sve da forsirate ili da organizujete, Device, vreme je da i oni oko vas počnu da ulažu jednaku količinu energije. Možda je vreme da u svim svojim vezama primenite pravilo: „Živi i pusti ljude da žive“.

 

Dnevni horoskop za 28. oktobar: Vaga

Napokon možete da odahnete! Jupiter se vratio u šestu kuću i sada ćete to opet biti one dobre, stare organizovane – vi, Vage! Da biste izbegli bilo kakav stres nemojte popunjavati svoj raspored obavezama, već ostavite prostor za nepredviđene okolnosti ili, jednostavno, malo odmora.

 

Škorpija

Od danas, pa do 23. novembra, trebalo bi da se malo isključite i prijtajite. Ovo se odnosi kako na viđanja licem u lice, tako i na sve društvene mreže. Ne brinite, ljudi neće zaboraviti na vas, samo ćete vi imati vremena za određena preispitivanja, kao i da se posvetite zaista važnim stvarima, a to će vas samo inspirisati.

 

Strelac

Spremni za promenu adrese? Možda ćete doneti neočekivanu odluku do kraja ove godine. Vi ćete u narednom periodu biti ophrvani porodičnim obavezama, ali jednostavno nećete imati srca da odbijete svoje rođake ili da ih ostavite na cedilu. Ipak, sa vremena na vreme, priuštite sebi trenutke samoće.

 

Jarac

Sada kada Jupiter zauzima svoje mesto u vašoj trećoj kući, promišljajte o tome šta kuckate, govorite ili pišete. Nemojte zadržavati ideje ili misli za sebe, samo ipak nemojte da reagujete na prvu loptu jer vaše reči ipak imaju određenu težinu. Teže je raščišćavati za sobom nered, nego malo razmisliti o tome šta govorimo.

 

Dnevni horoskop za 28. oktobar: Vodolija

Može se dogoditi da u narednom tromesečnom periodu dobijete poslovnu ponudu i to prilično dobru od osobe sa kojom ste ranije sarađivali. Ovo bi se moglo odnositi za rad na daljinu, ali nemojte da vas to brine. Vodite računa o troškovima i svojoj želji da kupujete – trebao bi vam striktniji budžet.

 

Ribe

Tri planete kreću unazad u vašem znaku i to time vas primoravaju da zastanete i da sagledate sve one aktivnosti u koje ste glavačke uleteli počev od maja. Proverite kakva je sitaucija, šta bi trebalo revidirati i spremite se da, nakon Nove godine, ponovo počnete punim tempom tamo gde ste stali.

deamaere/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.