Dnevni horoskop za 30. mart: Šta nam donosi Trigon Marsa i Saturna?

by | 29 marta, 2023
Dnevni horoskop za 30. mart

Dnevni horoskop za 30. mart: Device će se osećati usamljeno, a Ovnovi će se baviti dizajniranjem. Šta se sprema Vašem znaku?

Dnevni horoskop za 30. mart

Ovan

Dizajn enterijera će biti vaš glavni zadatak danas. Potražite boje kojima biste mogli da naglasite određeni zid u prostoriji ili potražite novi komad nameštaja. Potražite pomoć prijatelja koji se razume u dizajniranje. Međutim, možda će i mala promena učiniti mnogo. Slušajte intuiciju.

Bik

U poslednje vreme često kukate o stvarima koje ne valjaju u Vašem životu. Međutim, šta činite povodom toga? Trening ili neka fizička aktivnost bi mogla da umanji osećaj frustriranosti. Možda će i dopisivanje sa određenom osobom na društvenim mrežama da Vam pomogne u ovome.

Dnevni horoskop za 30. mart: Blizanci

Vaš odmetnički karakter će danas isplivati na površinu. Potražite ljude koji su spremni da se upuste u umetničku ili aktivističku avanturu sa Vama. Porazgovarajte sa potencijalnim poslovnim partnerom i pokrenite saradnju za novi projekat.

Rak

Danas će Vaše ambicije biti na visokom nivou i zbog toga ćete biti puni energije. Međutim, budite pažljivi. Previše eksperimentisanja može dovesti da se sasvim jednostavna situacija preterano zakomplikuje. Oslonite se na svoju praktičnu stranu. Ovo je neophodno da biste došli do željenog cilja.

Lav

Moguće da ćete se danas naći u nezgodnoj situaciji. Možda će neko biti hladniji prema Vama nego što očekujete. U svkom slučaju, procenite situaciju pre instinktivne reakcije. Ako Vam ne uzvrate naklonost onoliko brzo koliko bi želeli, nemojte da paničite. Potrebno je vremena za ravijanje iskrenog odnosa.

Dnevni horoskop za 30. mart: Devica

Ako se osećate usamljeno, nemojte očajavati. Tugovanje i samovanje nije dobra opcija. Okružite se ljudima koji su puni samopouzdanja i koji će Vas bodriti da uspete u Vašim ciljevima. Ugledajte se na njih i podignite nivo sopstvenog samopouzdanja.

Vaga

Budite oprezni jer postoji šansa da na putu ka ostvarivanju svojih ciljeva, postanete previše manipulativni. Pokušajte da se opustite i da pustite da stvari idu svojim tokom. Na silu nećete ništa postići. Ipak, ako je apsolutno nepohodno da ubrzate određeni proces, bolje je da potražite stručnu pomoć nego da uznemiravate već zauzete prijatelje.

Škorpija

Uvek postoji rešenje. Današnji trigon Marsa i Saturna bi mogao da Vam pokaže izlaz iz  ljubavne situacije sa osobom sa kojom ne znate na čemu ste. Razgovarajte o svojim potrebama i budite spremni na odlazak ako se one ne poštuju.  Ako ste u vezi, mogli bi da se pokrenu inspirativni razgovori o budućnosti.

Dnevni horoskop za 30. mart: Strelac

Nemojte preterano analizirati tuđe postupke i prestanite da se upoređujete sa njima. Otiđite na masažu, čas joge ili na večeru sa starim prijateljem. Briga o sebi će Vam pomoći sa anksioznošću. Takođe, nemojte preterivati ni sa planiranjem. Možda će Vam se put ka ostvarenju vizije sam pokazati.

Jarac

Čak i u najsrećnijim vezama dolazi do problema. Otvoreni razgovor će rešiti problem, ali morate zaista da saslušate drugu strane bez zauzimanja odbrambenog stava. Možda ste gušili partnera svojom pažnjom ili niste bili tu za njih. Iskrenost će Vam pomoći da postignete bolju ravnotežu u vezi.

Vodolija

Ne dozvolite da Vas strah zaustavi. Trigon Marsa i Saturna će Vam obezbediti dovoljno hrabrosti da se izborite sa svim preprekama. Od velikog plana napravite nekoliko manjih i uočićete inovativna rešenja. Ako znate krajnji cilj, krenite od njega sa planiranjem.

Dnevni horoskop za 30. mart: Ribe

Želite da izvučete maksimum iz života, ali Vam pretrpan raspored to ne dozvoljava. Možda ćete osetiti potrebu za prolećnim raspremanjem i kuće i života. Razmislite da li su Vam zaista potrebni neki ljudi koji Vam oduzimaju vreme. Vreme je da sredite svoj život onako kako biste želeli.

gradyreese/GettyImagesPlus


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.