Dnevni horoskop za 4. novembar: Šta nam spremaju Mesec i Jupiter?

by | 3 novembra, 2022
dnevni horoskop za 4. novembar

Mesec i Jupiter koji je u Ribama povezuju se kako bi nam dali snage za promene

 

Dnevni horoskop za 4. novembar:

 

Ovan

Velike su šanse da već neko vreme u sebi zakopavate određene misli ili emocije. Danas će vam biti prilično teško da se sa njima izborite. Ne morate se poveravati prvoj osobi koja naiđe, ali ako vas neko upita kako ste, odgovorite iskreno i otvoreno. Danas su planete u povoljnom položaju i nude mogućnost iscelenja.

Bik

Možda se osećate kao da ste skrajnuti u društvu koje vam prilično znači i u koje biste želeli da se integrišete? Danas je vreme da budete proaktivni i da smi učinite prvi korak da se približite tim ljudima. Ne brinite, ne morate da činite ništa posebno, samo budite ono što jeste: pouzdan i nasmejan Bik.

Dnevni horoskop za 4. novembar: Blizanci

Bilo da ih zovete ciljevi, snovi, projekti – danas je dan kada imate šansu za nagli napredak u karijeri i realizaciju svega što priželjkujete na poslu. Ukoliko vam neko ponudi određeni zadatak ili vas pita za mišljenje – ne uvijajte, nego kažite šta mislite i to obrazložite. Ovo je upravo ona prilika kojoj ste se nadali.

Rak

Danas ne poznajete granice svoje zone komfora i spremni ste na izazove. Ovakvu energiju i volju daju vam Mesec i Jupiter koji su se udružili u vašoj devetoj kući. Slobodno se prihvatite bilo kakvih obaveza koje vas očekuju ili novih zadataka, a period je povoljan i za rešavanje nekih porodičnih pitanja.

Lav

Imate nekih nerešenih emotivnih pitanja? Danas ćete dobiti potpuno novu perspektivu koja bi trebalo da vam pomogne da rešite situaciju na svoju korist. Takođe, zahvaljujući odnosu Meseca i Jupitera u Ribama danas je povoljan dan za udruživanje kako u privatnoj, tako i u zoni karijere.

Devica

Čak i ako danas uopšte niste u potrazi za ljubavlju, ona bi mogla da nađe vas, Device. Sa Mesecom koji je u liniji sa srećnim Jupiterom u vašoj sedmoj kući, mogli biste upoznati značajnu osobu onda kada se najmanje nadate. To bi mogao biti neko iz drugog grada ili sasvim drugog socijalnog miljea.

Vaga

Vreme je da zakažete te preglede koje izbegavate već neko vreme, a nakon toga se slobodno pozabavite i ostalim pitanjima velnesa. Dok imate volje slobodno isprobajte neki novi tip treninga ili aktivnosti koju su preporučile prijateljice. Zahvaljujući Jupiteru, mogli bi skupiti dovoljno motivacije da  istrajete.

Dnevni horoskop za 4. novembar: Škorpija

Danas će biti onoliko glamurozan dan koliko je to vama potrebno Škorpije! Bilo da ste u vezi ili u potrazi za partnerom, romansa je u vazduhu! Ukoliko ste slobodni i dopadne vam se neko, ne oklevajte. Idealan poziv su kasne večere ili obližnji kafe sa dobrom muzičkom ekipom.

Strelac

Planete vam otvaraju put da rešite neka pitanja sa bliskim rođacima i da uživate u njhovom društvu, baš kao u najboljim trenucima. Inače ste ovih dana naklonjeni kući i najbolje se osećate kada ste blizu svog doma ili u njemu, sami ili sa nekom značajnom osobom. Zato, ako je moguće, radite od kuće.

Jarac

Mesec i Jupiter u Ribama susreću se baš u vašoj trećoj kući, kući ideja i kreativnosti. Danas niste raspoloženi za običan kancelarijski posao, već vam trebaju izazovi i direktan kontakt sa kolegama. Želja da se povezujete trajaće i popodne, tako da organizujte slobodno vreme sa nekim dragim ljudima.

Vodolija

Danas bi trebalo da bude jedan od najpovoljnijih dana ove sezone. Bilo da vas čeka novčani dobitak zbog nekih mudrih poteza koje ste vukli u prošlosti ili da ste učinili neki potez vredan rizika i profitirali, u svakom slučaju, bićete bogatiji na kraju dana. Budite mudri i nemojte potrošiti sve odjednom.

Ribe

Više nema vremena da oklevate i da budete inertni. Čak i najgori scenario koji možete da smislite bolji je od ove nerazjašnjenje situacije u kojoj se trenutno nalazite. Iskoristite snagu koju daje Jupiter i krenite na jednu ili drugu stranu. Danas nema pogrešne odluke, samo je važno da delujete.

 

yorven/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.