Dnevni horoskop za 8. februar: Opozicija Meseca i Neptuna podstiče na fantaziranje

Dnevni horoskop za 8. februar: Mesec u Devici se suočava sa Neptunom što će kod mnogih znakova izazvati plovidbu van realnosti. 

by | 7 februara, 2023
Dnevni horoskop za 8. februar

Dnevni horoskop za 8. februar: Mesec u Devici se suočava sa Neptunom što će kod mnogih znakova izazvati plovidbu van realnosti.

Dnevni horoskop za 8. februar

Ovan

Potrebna vam je pauza. Iako je vaš moto „sve što hoću to i mogu“, možda je danas ipak vreme da se zaustavite. Mesec u Devici se suočava sa Neptunom u vašoj sanjivoj dvanaestoj kući. Nemojte osećati frustracije ukoliko vam planovi propadnu. Umesto toga, iskoristite energiju da se fokusirate na kreativnije aspekte nekog projekta koji imate u pripremi. Vaša moć vizuelizacije će biti jaka i možda ćete otkriti rešenja koja će vam pomoći da napredujete u narednom periodu.

Bik

Danas vas niko neće sprečiti da romantizujete svaku situaciju. Dok se Mesec u Devici u vašoj petoj kući sukobljava sa Neptunom, videćete samo dobro u ljudima. Bez obrzira na to kakve su njihove namere, budite malo oprezniji. Zabavite se smišljanjem novih ideja i flertovanjem. Međutim, najbolje bi bilo da sačekate neko vreme pre nego što se zapitate da li ste upoznali svoju srodnu dušu.

Dnevni horoskop za 8. februar: Blizanci

Osećate napetost na domaćem terenu. Mesec u Devici ušao je u vašu četvtu kuču i suočava se sa Neptunom. U vašoj prirodi jednostavno nije da budete lenji i opušteni, zato iskoristite vizionarske vibracije kako biste postali kreativni. Dozvolite sebi malo sanjarenja. Ne bi bilo loše da uveče pozovete prijatelje i osetite obnavljanje odnosa.

Rak

Magloviti sudar Meseca i Neptuna desio se baš kod vaše komunikacijske ose. Budite pažljivi kako biste bili sigurni da ste razumeli sve činjenice. Međutim, i dalje može doći do nesporazuma. Da li ono što želite da ljudi razumeju iznosite na najefikasniji mogući način? Ovaj tranzit aktivira razmišljanje, ali dobra stvar je što lažni tragovi i pomešane poruke zapravo mogu otvoriti prozore mogućnosti koje biste inače odbacili.

Lav

Šta je razlog za vaše loše navike? Dok se Mesec i podsvesni Neptun suprotstavljaju jedan drugom, vaš mozak i psiha obraćaju vam se sa željom za udnobnošću i bezbednošću. Možda ste se izašli iz poznate zone, a to može izazvati unutrašnju reakciju. Dobro je da znate: ukoliko pokušate da umirite ranu na silu, to je može još više povrediti. Kako biste je izlečili, razgovarajte sa prijateljem, terapeutom ili drugim profesionalcem od poverenja.

Dnevni horoskop za 8. februar: Devica

Danas niste mnogo raspoloženi za priču. Možda ćete i poželeti da sa nekim podelite novu smelu ideju, ali opozicija Meseca i Neptuna doprineće vašem suzdržavanju da kažete šta mislite. Nije dobro vreme za nove projekte, sačekajte neko vreme da se stvari slože kako biste lakše sproveli planove u delo. Pozitivna strana je to što će vaša maštovitost uživati u današnjoj mističnoj atmosferi. Ostavite malo vremena za odmor i sanjarite.

Vaga

Baš kada ste dobro obavljali rutinu nege o sebi, sada dolazi do problema. Snaga volje posustaje i nešto vas vuče od dobrih navika. Dan će biti prepun iskušenja koje se može pojavitit u mnogim oblicima. Nemojte biti previše strogi prema sebi i ukoliko želite posegnite za daljinskim umesto za patikama za trčanje. Dozvolite sebi dan za odmor i razmišljanje. Sutra će sve biti drugačije.

Škorpija

Mesec u Devici kreće se kroz vašu idealističku jedanaestu kuću. Sve je spremno za neke duboke i smislene razgovore o životu, univerzumu, smislu i teškim stvarima. Međutim, ipak nije sve sivo. Sa neograničenim Neptunom koji šalje podsvesne signale, iskušenje preteranog uživanja biće jako. Osim ukoliko planirate da budete sa najboljim prijateljima, budite oprezni sa kim delite svoju priču kako se ne biste probudili sa mamurlukom i ranjivosti.

Strelac

Mesec u opoziciji sa Neptunom podstiče vas da čitate između redova kada je posao u pitanju. Možda znate da stvari nisu uvek onakve kakve izgledaju u kancelariji. Razmislite o svojoj trenutnoj poziciji i tome koliko vas ona zapravo ispunjava. Ukoliko vas očekuje neka promena, iskoristite današnju kreativnu energiju da istražite neku novu obuku ili da napišete spisak stvari koje biste hteli da promenite. Ne morate praviti nagle poteze, samo gledajte okolo i razmislite o tome šta želite da promenite.

Jarac

Opozicija Meseca i Neptuna podstiče vas da odložite svoje hiperfokusirane sklonosti i umesto toga pogledate okolo. Kad god imate slobodnih trenutaka, izađite napolje. Danas če vaša osetljivost na druge ljude i okolinu biti povećana, zato bi bilo dobro da popričate sa svakim ko vam privuče pažnju. Ako verujete sebi, postoji mogućnost da se nađete u razgovoru sa strancem koji možda ima životni savet koji vam je potreban.

Dnevni horoskop za 8. februar: Vodolija

Danas se svemu divite, ali sa razdaljine. Mesec pleše kroz vašu osmu kuću zavođenja, a Neptun vas mami da se umirite. Sve to dovešće vas do mnogih odluka nakon kojih ćete se vrlo brzo pitati gde vam je bila pamet. Međutim, ne mora da znači da će sve odluke biti loše. Ukoliko možete da se oduprete izazovima, potrudite se da to i uradite. Odvojite vreme za šetnju i gledanje izloga, vaša kreativnost se može pokrenuti ukoliko budete okruženi lepim stvarima. Danas je za vas najbolje da sve gledate, a ništa ne dirate.

Ribe

Sve Ribe sanjari trebalo bi polako da se vraćaju u stvarnost. Sa emotivnim Mesecom koji se polako udaljava od vaše vladajuće planete i Neptunom koji podstiče fantazije možete  propustiti važne naznake, na primer nečiji skriveni plan. Vaša intuicija mogla bi biti iskrivljena te nećete najbolje suditi o karakteru osoba oko vas. Pre nego što otplovite u zalazak Sunca sa bilo kim, postavite neka osnovna pravila i uverite se da imate iste planove. Još bolja ideja je da zastanete i pokušate da se bolje upoznate sa osobom koja vas interesuje.

 

Jovana Jevtićfizkes/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.