Dnevni horoskop za treći novembar: Pod pritiskom ste, ne donosite preke odluke!

by | 2 novembra, 2022
dnevni horoskop za 3. novembar

Bikovi čekaju podsticaj, Vage su sklone preterivanju, a Ribama su uzavrele emocije

 

Dnevni horoskop za 3. novembar:

 

Ovan

Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume. Raduje Vas osmeh zadovoljstva na partnerovom licu. Delujete opterećeno različitim obavezama, tako da Vam nedostaju diplomatski maniri u susretu sa saradnicima. Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

 

Bik

Potreban Vam je dobar emotivni podsticaj ili osoba koja može da razume Vaše ideje. Ne možete da se zadovoljite sadašnjom pozicijom. Previše ste okupirani različitim poslovnim ili društvenim obavezama, a neko drugi dobija više privilegija. Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

 

Blizanci

Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da poštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas nečije ponašanje. Otvorena rasprava sa jednom osobom ilustruje Vašu nesigurnost i nemoć u krugu poslovnih saradnika.  Izbegavajte konfliktne situacije.

 

Rak

Ne dobijate emotivnu podršku. Nemojte zavaravati partnera pogrešnom pričom, suviše potencirate dramske efekte.  Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rešenju. Važno je da razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti. Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

 

Dnevni horoskop za 3. novembar: Lav

Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i napravite listu prioriteta. Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

 

Devica

Nema potrebe da odgovarate na nečiju emotivnu provokaciju. Ostanite uzdržani, izbegavajte konfliktne odnose. Važno je da napravite listu prioriteta i da prihvatite nečiji savet. Budite uporni u prevazilaženju ličnih slabosti. Poštedite sebe napornih situacija, opustite se.

 

Vaga

U susretu sa voljenom osobom, svaki vid preterivanja donosi suprotan efekat. Nemojte iritirati svog partnera. Strpljivo sačekajte da se smire negativne strasti i prećutite svoje mišljenje. Važno je da procenite prigodan trenutak za akciju. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

 

Škorpija

Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri Vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Zamerke koje Vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese.
Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i vedar duh.

 

Strelac

Preterujete u onome što očekujete od voljene osobe. Očigledno je da ona ne želi da Vam polaže račune. Poslovni rizik predstavlja pogrešan izbor i donosi prividno olakšanje. Postupite u skladu sa savešću.  Budite pažljiviji u saobraćaju.

 

Dnevni horoskop za 3. novembar: Jarac

Latentna nesigurnost koju osećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi. Potrebno je da realno procenite situaciju na poslovnoj sceni. Delujete oprezno i ne verujte u sve što vidite ili čujete u susretu sa saradnicima. Izbegavajte situacije u kojima osećate psihološki pritisak.

 

Vodolija

Partner insistira na obostranim promenama. Morate imati dovoljno razumevanja, dobru volju i emotivno poverenje. Važno je da poštujete osnovni protokol, stoga nemojte činiti prekršaje koji mogu da Vas kompromituju pred saradnicima. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

 

Ribe

Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i uzavrelih emocija. Neko Vas izaziva na emotivnu reakciju. Najbolje se osećate kada sve držite pod strogom kontrolom i kada se potvrđuju Vaše poslovne procene. Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.
Pheelings media/GettyImagesPlus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.