Horoskop za 9. septembar 2022: Počinje retrogradni Merkur

by | 8 septembra, 2022
dnevni horoskop za 9. septembar

Retrogradni Merkur poigravaće se sa svim sredstvima komunikacije, papirologijom, ali i ljubomorom u partnerskim odnosima

 

Dnevni horoskop za 9. septembar

 

OVAN

U vašem slučaju, Merkur počinje svoj hod unatrag kroz vašu sedmu kuću, kuću emotivnog partnerstva. U narednih nekoliko nedelja, dinamika veze sa vašim partnerom, najboljom drugaricom, koleginicom sa posla biće izazovna. Možda ćete otkriti da baš i niste otvoreni u komunikaciji ili da ste, opet, suviše vilikodušni. Svakako budite pažljivi tokom rasprava.

 

BIK

Od sada, pa sve do 2. oktobra, trudite se da svaki posao radite po pravilniku. Ne hvatajte prečice, nemojte otaljavati samo zato što je krajnji rok blizu – ovo bi moglo da ima prilične posledice. Takođe, jako je važno da ne zanemarite svoje zdravlje u ovom periodu i da reagujete ako osetite bilo šta neobično.

 

BLIZANCI

Vaše su strasti prilično uzburkane i stalno vas navode na neke prošle i već završene priče (ili bi bar trebalo da budu završene). Pre nego što pošaljete poruku nekom bivšem ili mu dozvolite da se vrati u vaš život dobro promislite zašto se vaša veza završila. Nemojte se plesti u stare mreže toksičnih odnosa.

 

RAK

Merkur je rešio da se kreće retrogradno baš dok se nalazi u vašoj emotivnoj četvrtoj kući. Vaše su emocije i inače vrlo burne, a vi ste osetljivo biće, ali sada će ta osetljivost dostići svoj maksimum. Sve će vas pogađati i kada kažemo sve mislimo i na najmanje sitnice. Okružite se ljudima koji vas vole i pružaju podršku kako bi šteta bila što manja.

 

LAV

Ako vas čekaju neki važni dogovori, pregovori, sastanci, pokušajte da ih prebacite za početak oktobra. Ukoliko to ne može da se ostvari, onda se zaista potrudite da budete prilično precizni kada se izražavate i da ništa ne prepuštate tuđoj proceni ili slučaju. Vrlo je moguće da ćete se susretati sa nesporazumima i pogrešnim interpretacijama.

 

DEVICA

Drage Device, sada biste morali da prikočite i prištedite. Retrogradni Merkur će vas naterati da uspostavite daleko bolju kontrolu nad svojim budžetom i da pripazite na bukvalno svaki dinar koji trošite. Dosta je bilo  neplaniranih šopinga i impulsivnih kupovina – pokušajte bar malo da uštedite.

 

VAGA

Dok Merkur ide unatrag, osećaćete se kao da ste zapeli u  nekoj paralelnoj stvarnosti ili se vratili u prošlost. Činiće vam se da se te događaje već proživeli ili da ste bili na nekim mestima i u nekim situacijama. Ovo nije nužno pozitivna stvar koja garantuje da se možete opustiti i uživati. Možda je vreme da rešite neke zaostale probleme.

 

ŠKORPIJA

Svi mi nosimo neki teret i nereše situacije iz prošlosti, drage Škorpije, ali na vas je red da zasučete rukave i rašćistite svoje dvorište. Nemojte više smišljati izgovore za loše ponašanje nekih ljudi. Budite čvrsti kada su vaše granice u pitanju i poštujte i ono što govore drugi. Nakon što rešite ove situacije, vaš će život krenuti na bolje.

 

STRELAC

Ponovo će se pred vama pojaviti jedna poslovna prilika koju ste davno odbili, pa se pokajali. Istovremeno, morate biti oprezni ukoliko radite na nekim timskim projektima. Mogući su nesporazumi i rasprave koji unazađuju posao. Sve one koji nisu skloni igranju u timu odstranite bez razmišljanja.

 

JARAC

Dok Merkur ide retrogradno, naredne tri nedelje, čuvajte se sukoba sa klijentima, autoritetima i značajnim muškarcima u vašem životu. Merkur se nalazi u vašoj desetoj kući, kući karijere i profesionalne ambicije. Ako se osećate kao da ste pregoreli iskoristite ovaj prelaz sa leta na jesen da se malo odmorite.

 

VODOLIJA

Osetićete snažan poriv za putovanjima i slobodarskim duhom, ali sada, kada Merkur ide unatrag, baš i nije pravo vreme da istražujete nove destinacije. Bolje je da se prisetite prošlih odmora i fotografija. Pripazite se, nakon 23. septembra Merkur prelazi u vašu osmu kuću, moguće je da ćete osećati snažnu ljubomoru.

 

RIBE

Moraćete da se ozbiljno pozabavite i partnerovom i svojom ljubomorom u narednom periodu. Ovo zelenooko čudovište preti da vam uništi vezu i jedino ste vi ti koji to mogu da spreče. Paralelno, moraćete da se borite i sa sopstvenim samopouzdanjem, pitanjem svoje vrednosti i toga kako vas drugi vide.

mediaphotos/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.