Mesečni horoskop za jun 2023: Mesec u Strelcu na početku meseca donosi lepe događaje

Mesečni horoskop za jun 2023:  Nekim znacima jun donosi napretke u karijeri i poboljšanje finansijske sfere, dok neki mogu očekivati nove događaje u ljubavi. 

by | 29 maja, 2023
Mesečni horoskop za jun 2023

Mesečni horoskop za jun 2023. Nekim znacima jun donosi napretke u karijeri i poboljšanje finansijske sfere, dok neki mogu očekivati nove događaje u ljubavi.

Najznačajniji datumi u junu 2023.

Pun Mesec u Strelcu 4. juna stvoriće pozitivnu emotivnu pozadinu za mnoge događaje, Ovo je dobar period za putovanja, izlete, druženje sa porodicom i prijateljima. U ovom trenutku biće važna sposobnost da se započeti posao dovede do kraja, da se ne popušta zbog prepreka i da se ne nervira protivljenje. Pun Mesec u Strelcu je pogodan za mnoge kozmetičke procedure, masaže. Takođe je vredno posmatrati umerenost u hrani, a alkoholna pića treba potpuno isključiti.

5. juna Venera ulazi u znak Lava i donosi ljubav, romantiku i kreativnost. Težićemo da svoja osećanja pokazujemo otvorenije i teatralnije, trošićemo mnogo novca na poklone, zadovoljstva i razonodu, povećavaće se broj romantičnih sastanaka. Pokušaćemo da manje razmišljamo o problemima, pomerajući fokus na zadovoljstvo, vizuelnu privlačnost i osećanja.

11. juna Merkur ulazi u Blizance gde će ostati do 27. juna. U ovom periodu možemo proširiti krug poznanstava, a povećana brzina reagovanja i osetljivost će pomoći da se mnoga pitanja i problemi reše u kratkom vremenskom periodu.

21. juna Sunce ulazi u znak Raka i to će aktuelnim učiniti pitanja tradicije, ljubavi, porodice i odnosa sa roditeljima. Tokom ovog perioda ljudi će težiti da se okrenu svojim korenima, da se interesuju za istoriju, genealogiju i svoje pretke. Intuicija će biti posebno jaka među predstavnicima vodenog elementa – Rakom, Škorpijom i Ribama. Rakovi će tokom ovog perioda posebno voditi računa o domu i porodici, a odmor planiran za ovaj period obećava da će biti nezaboravan.

Mesečni horoskop za jun 2023.

Ovan

Jun će Ovnu doneti mnogo novih i zanimljivih stvari. Kada je reč o karijeri – pred vama su brojni novi projekti, promocije, uspešna putovanja i pametne investicije. Novi izvori prihoda omogućiče vam da budete slobodni. Kada je reč o ljubavi, sledi aktivan i živahan period. Jun je povoljno vreme za veridbe i venčanja za one koji još nisu stali na ludi kamen. Zdravlje će vam biti dobro, ali pričuvajte se od povreda u drugoj polovini meseca.

Bik

Što se tiče posla i poslovnih odluka, biće ovo dug mesec. Mnogo vremena ćete provesti čekajući i odlažući sastanke i planirane događaje. Kašnjenja nisu isključena ni kada je reč o finansijskom sektoru. Obećani iznosi pristizaće neravnomerno i sa kašnjenjem. Možete očekivati probleme sa zdravljem sredinom meseca, posebno ukoliko bolujete od hroničnih bolesti. Romantična sfera ostaje stabičma

Mesečni horoskop za jun 2023.  – Blizanci

Blizancima jun donosi mnogo pozitivnih momenata u ljubavi i karijeri. Dobićete još jednu šansu da napredujete na poslu, a može se otvoriti i šansa za pokretanje sopstvenog biznisa. Osim toga, neke stare strasti se ponovo mogu pokrenuti i u toku juna se može desiti ulazak u vezu sa nekim starim partnerom. Pred vama je i aktivno planiranje budućnosti donošenje odluka o velikim životnim odlukama.

Rak

Za vas jun predstavlja povoljan i miran mesec. Probleme eventualno mogu da vam prave srodnici koji vas često mešaju u svoje probleme. Bićete voljni da se posvetite reševanju problema. Pokazaćete brigu i pružiti pažnju onima kojima pomoć bude potrebna. Finansijska i profesionalna sfera će obradovati Rakove činjenicom da sve ide po planu i da sve drže pod kontrolom. Romantična sfera ostaje nepromenjena, a zdravlje vam neće praviti probleme.

Lav

Jun Lavovima neće doneti mnogo promena. Unutrašnji i često nesvesni otpor može doneti poteškoće u rešavanju problema. Možda će vam neki strahovi stvoriti blokadu za napredovanje. Posebno emocionalna stagnacija Lava u sferi odnosa može proizvesti loše raspoloženje. U profesionalnoj sferi, možete se suočiti sa sličnim problemima, ali je veća verovatnoća da ćete izaći iz zone komfora i krenuti u akciju. Zdravlje će vam biti dobro, posebno ukoliko redovno vežbate i pazite na ishranu.

Devica

 

Devicama jun donosi porodične proslave, aktivan društveni život, kreativnost i napredak na poslu. Značajan napredak u karijeri će vas obradovati ukoliko ste generalno usmereni ka uspesima i karijeri, a finansijski boljitak učiniće da sebi dozvolite velike kupovine. U romantičnom smislu očekuju vas lepe vesti, neke Device krajem juna mogu se odlučiti na velike korake, poput veridbe ili braka.

 

 

Mesečni horoskop za jun 2023. – Vaga

Pokušajte da igrate po pravilima čitavog meseca jer se svaki pokušaj obilaska zakona može završiti neuspešno. Ukoliko ste solo, možete očekivati upoznavanje sa osobom koja može postati vaš partner uskoro. Sa ovom osobom možete ostvariti ozbiljnu i čvrtstu vezu, a ova veza može dovesti i do braka. Kada je reč o karijeri – preduzmite važne i odgovorne korake posebno tamo gde je potrebna smirenost i znanje. Što se tiče finansija, biće vam potrebni dodatni napori da postanete uspešniji. Zdravlje će vam biti dobro, osim u slučaju da imate hronične probleme sa bubrezima. U tom slučau vodite računa o ishrani i unosu tečnosti.

Škorpija

Pred vama je period održavanja reda, pažljivog planiranja i pripreme za naknadne akcije. U profesionalnoj sferi ćete biti uspešni ukoliko se bavite asministracijom, bankarstvom, osiguranjima. Neki predstavnici ovog znaka mogu dobiti nasledstvo koje će vas finansijski obezbediti na duže staze. Škorpije će u junu težiti da akumuliraju više nego što troše.  Dok će slobodni predstavnici ovog znaka uživati u slobodi, a oni koji su već u braku ili u vezi uživaće u činjenici da je sve stabilno i predvidljivo.

Strelac

Prva trećina juna doneće vam više fizičke aktivnosti, ali onda će usledeti uživanje i mentalni odmor. Gotovo svi predstavnici ovog vatrenog znaka imaće priliku da izdahnu nakon stresa prve nedelje u mesecu. Strelci će voditi prilično miran, lagan i neužurban način života i sami rešavati probleme i probleme koji se pojave u ležernom ritmu. U ljubavi ćete osetiti optimizam, ali zapamtite da nema potrebe da se brinete o posledicama i dugotrajnosti veze u koju ćete ući.

Moguće je imati i kućne ljubimce i čist dom – saznajte kako!

 

Mesečni horoskop za jun 2023. – Jarac

Jarčevi će doživeti određeni pad aktivnosti u prvom mesecu leta. Takođe, nisu isključene svađe ili sukobi sa bliskim prijateljima. Zdravlje može doneti i male probleme Jarčevima u vidu bolesti sa visokom temperaturom i grozničavim stanjima. Moguće da će uzrok ovim problemima biti unutrašnje, psihološke prirode. Posao koji obećava o kome ste dugo sanjali mogao bi da se pojavi sredinom juna, ali će najverovatnije zahtevati da značajno promenite svoj sadašnji način života. Sredinom meseca možete doživeti pozitivne promene u romantičnoj sferi.

Vodolija

Za vas jun donosi mnogo pozitivnih događaja u finansijskoj sferi. Imaćete mnoštvo skupih poklona, neplanirnih bonusa i drugih dobitaka koje će vas radovati. Sve ove dobitke potrošićete sa zadovoljstvom. Vodolije će imati dobre profesionalne izglede do kraja meseca, kada novi projekti, pozicije ili radna mesta postanu veoma realni. Zdravlje Vodoliji neće praviti velike probleme. Što se tiče  ljubavi,  Vodolije će imati priliku da promene postojeći status, na primer, da se venča ili da se rastane sporazumno i bez pretenzija jedni prema drugima.

Mesečni horoskop za jun 2023. – Ribe

Za Ribe će prvi mesec leta biti prilično težak period, kada će neka mentalna konfuzija izazvati rasejanost, iluzije i zablude. Pre svega, to će se ticati romantične sfere. Pukotine u vezi, neko otuđenje partnera će povrediti Ribe, ali Ribama neće pasti na pamet da saznaju razloge za takvo stanje. Ponekada razgovor rešava probleme. Zdravlje će vam biti dobro, samo se pripazite povreda u poslednjim danima juna. Kada je reč o finansijama, možete učestvovati u dogovorima oko podele imovine.

Jovana Jevtićdjiledesign/Getty Images Plus