Nedeljni horoskop od 12. do 18. septembra: Saznajte koji su datumi posebno izazovni

Koga čekaju romantična iskustva, a koga nova faza u karijeri?

by | 11 septembra, 2022
nedeljni horoskop od 12. do 18. septembra

U narednoj nedelji odigravaju se neke vrlo intenzivne interakcije među planetama.
Prvo, Sunce će biti u opoziciji sa Neptunom 16. septembra. Ovo je težak period kada smo posebno skloni psihičkim krizama, anksioznosti i samoobmani. Izbegaćemo rešavanje hitnih problema, prihvatanje lične odgovornosti i ispunjavanje obaveza. Na poslu je preporučljivo otkazati poslovna putovanja i sastanke, jer postoji rizik da postanete žrtva prevare.  U odnosima sa voljenim osobama, većina nas će biti podložna nestabilnim emocijama, konfliktnim osećanjima, mislima o raskidu ili razvodu. Kada komunicirate sa strancima, trebalo bi da budete oprezni i da budete kritični prema dobijenim informacijama.

Drugo, 16. septembra Venera će biti u kvadratu sa Marsom. To znači da će se naša senzualnost povećati, ali sa njom – i agresivnost. Izlivi ljubomore, povećana potreba za zabavom i zadovoljstvom mogu doneti značajne nesuglasice u porodičnom životu i odnosima sa voljenima. Sklonost prenagljenom trošenju može dovesti do opipljivih gubitaka u ličnom budžetu, a impulsivnost i grubost osetiće se u komunikaciji.

I konačno, 18. septembra Merkur će ući u opoziciju sa Jupiterom. I ovde bi glavni savet bio da se odlože posete zvaničnim instancama, pravnim telima, uticajnim ljudima, uključujući i menadžment na poslu. Imaćete tendenciju da precenjujete sebe i svoje mogućnosti tokom ovog perioda, pa donošenje važnih odluka (a još više potpisivanje dokumenata) treba odložiti do sledeće nedelje.

 

Nedeljni horoskop od 12. do 18. septembra

 

OVAN

Ovnovi će početkom nedelje početi da dolaze u iskušenje da „povuku“ svoje obaveze ili obećanja. Želja da budete slobodni u svemu zahvatiće Ovna, jer će vam se činiti da tako možete osvojiti svet. U stvari, Ovan je još uvek daleko od slobodnog univerzalnog plesa. Pored toga, neophodno je ispunjavati svoje obaveze prema istim zakonima univerzuma.  Neki Ovnovi rizikuju da padnu pod uticaj ne baš pristojne osobe i da iskoriste ne baš dobar savet sa njene strane. Ovnovi koji imaju probleme u odnosima sa svojom srodnom dušom osetiće želju da konačno shvate suštinu ovih problema i reše ih.

 

BIK

Bik od 13. septembra ulazi u period mentalnog odmora, fokusirajući se na neku važnu ideju. Spoljašnja pasivnost  i inrospekcija su poželjne nakon prethodnog aktivnog perioda pa će planete omogućiti Biku da se odmori, barem fizički. I na poslu je poželjno uzeti tajm aut, akumulirati resurse i generisati nove ideje. Nespremnost da preuzme inicijativu u ličnim odnosima takođe će biti karakteristična za Bika. I ovde je neophodno shvatiti da je ponekad takva potreba opravdana. Ali, ako u vezi ima nesporazuma ili sukoba, onda izbegavanje problema ne doprinosi rešavanju ovih poslednjih.

 

BLIZANCI

Za Blizance, ova nedelja će biti posvećena porodičnim stvarima i rođacima. Mogu se pojaviti pitanja vezana za nasleđe ili nekretnine. Finansije će vam biti u plusu, a odnosi sa voljenima će vas zadovoljiti. Neka veoma „zemaljska“ želja Blizanaca će se konačno ostvariti. U pitanjima karijere, pojaviće se dugo očekivana perspektiva. A na ovom polju će najvredniji predstavnici ovog znaka biti posebno srećni. Nagrada ili bolji posao očekuje se za skoro svakog Blizanca ove nedelje.

 

Nedeljni horoskop od 12. do 18. septembra: RAK

Rakovi će imati svaku priliku da se suoče sa nekom vrstom mističnog iskustva u svom životu. Neko može čak imati proročke snove sa prilično brzim postvarenjem. S tim u vezi, Rakovi će osetiti želju da posete psihologa ili vidovnjaka. Mnogi predstavnici ovog znaka biće uronjeni u poslove drugih ljudi, najverovatnije, neke žene (na primer, majke). U profesionalnoj sferi, Rakovi posebno treba da slušaju svoju intuiciju, koja će pomoći da ostvare neke poslovne interese i reše stare probleme. Postoji samo jedan savet za Rakove – pokušajte da se ne vinete u oblake!

 

LAV

Za Lavove cela aktuelna nedelja biće obeležena dobrim vestima, zasluženim pobedama, javnim priznanjem ili društvenim odobravanjem. U profesionalnoj sferi, Lavove čekaju uspešna poslovna putovanja, u kojima postoji šansa da pokažu sve svoje liderske kvalitete, nakon čega sledi unapređenje ili veća plata. Neki predstavnici vatrenih lavova dobiće dugo očekivanu izjavu ljubavi, osvojivši nečije srce. Pokloni ili dobici tokom ovog perioda takođe nisu isključeni. Lavovi u vezi će tuživaće u porodičnom blagostanju i harmoniji.

 

DEVICA

Device imaju sve šanse da završe svoje ranije napuštene projekte. Događaji će se postepeno ubrzavati, a energetski potencijal će se povećati. I ovde može nastati neočekivani problem – Device neće želeti da žrtvuju ništa da bi ostvarile svoje ciljeve. Oni će reći da im je stalo i da ulažu trud, ali to je samo razmetanje, bez pravog učešća i angažmana. A to znači da će ciljevi biti potisnuti unazad, snovi će postajati sve efemerniji. Pobednici će biti one Device koje se ne plaše da žrtvuju nešto važno da bi stekle nešto još važnije i značajnije u svom životu.

 

VAGA

Za Vagu će početak nedelje biti malo pokvaren ne baš prijatnim događajima. U emocijama Vage do 15. septembra preovladavaće neodlučnost i neizvesnost. Strah od neuspeha može lišiti Vagu spontanosti i spontanosti, ograničavajući akcije i odluke. Oni predstavnici Vage koji pažljivo proučavaju negativne situacije, koje ne beže od destruktivnih emocija, već ih rešavaju, imaju sve šanse da preokrenu događaje u pozitivnijem pravcu za sebe. Neke Vage na kraju nedelje mogu se suočiti sa nepoverenjem voljenih, optužbama ili ljubomorom.

 

Nedeljni horoskop od 12. do 18. septembra: ŠKORPIJA

Škorpije će se skoro celu nedelju fokusirati na tri stvari – učešće na događajima, obuku ili stručno usavršavanje i etiku nekih svojih postupaka. Sva tri pravca Škorpije će uspešno sprovoditi: događaji će biti veoma plodni i zanimljivi, obuka će doneti visoke ocene, ali etičnost nekih njihovih postupaka nateraće Škorpije da se zamisle nad sobom.  Pojedine Škorpije biće spremne da zaprose svog partnera/partnerku. Rizici od prehlade krajem nedelje su veoma veliki, pa bi Škorpije trebalo da vode računa o sebi u ovom pravcu.

 

STRELAC

Strelac će cele nedelje biti apsorbovan u aktivne komunikacije, putovanja, komunikacije i prepisku. Štaviše, Strelac će velikodušno podeliti svoje nadahnuće sa drugima.  Posebno će trijumfalna ova nedelja biti za one Strelce koji se ne plaše da preuzmu odgovornost i sami upravljaju situacijama. Tokom nedelje većina Strelaca dobiće dobre vesti. U profesionalnoj sferi moguće su pobede na takmičenjima, tenderima, konkursima. Zdravlje takođe neće stvarati probleme.

 

JARAC

Putovanja, kretanje, promena polja aktivnosti ili mesta rada, aktivnosti na otvorenom – ovo nije čak ni potpuna lista mogućih scenarija za ovaj znak. Poseban akcenat kod Jarčeve biće usmeren na sferu ličnih odnosa. I ovde će do izražaja doći strasti i sporovi, nagon, seksualna privlačnost. U profesionalnoj sferi, Jarčeve očekuju poslovna putovanja, koja će mnoge predstavnike ovog znaka znatno približiti ciljevima u karijeri. Neki Jarčevi će odlučiti da napuste prethodni posao u korist ponude koja obećava. Zdravlje Jarčevima neće praviti probleme, sa izuzetkom mogućih prehlada zbog aktivnog načina života i zanemarivanja vremenskih prilika sredinom septembra.

 

VODOLIJA

Za Vodoliju će nedelja doneti stabilnost, materijalno blagostanje i uspešno rešavanje praktičnih pitanja. Nedelja će biti posebno povoljna za one Vodolije čije su aktivnosti vezane za ekologiju, zemljište, dizajn pejzaža. Biznismeni Vodolije moći će da pronađu pouzdan izvor za ulaganje u svoje dugoročne projekte, kao i da dobiju dobar savet i podršku u finansijskom sektoru. Da, i same Vodolije će takođe biti sklone da daju praktične savete, na osnovu svoje intuicije i životnog iskustva.

 

RIBE

Ribe će takođe imati prilično stabilnu i aktivnu nedelju, ali i obojenu snažnim emocijama svojstvenim ovom znaku.  Ribama je teško da budu u stanju kada je „sve u redu“ – to izaziva sumnju da negde leži kvaka. Ponekad Ribe treba da ostave svoju unutrašnju samokontrolu i jednostavno osećaju „ovde i sada“. Kreativne aktivnosti tokom nedelje doneće posebno zadovoljstvo samim Ribama i drugi će ih veoma ceniti. Neki predstavnici ovog znaka iznenada će osetiti nostalgične emocije zbog prošlih veza ili ljudi koji sada nisu tu.

yacobchuk/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.