Nedeljni horoskop od 21. do 27. novembra: Jupiter kreće direktnim hodom i donosi blagostanje

by | 20 novembra, 2022
nedeljni horoskop od 21. do 27. novembra

Astrološki događaji sledeće nedelje novembra počeće harmoničnim trigonom Sunca i Jupitera u ponedeljak, što će većini nas doneti blagostanje, povećanje društvene aktivnosti, želju da završimo stare poslove, da se proširimo. Sreća nas čeka u novim poduhvatima, posebno one predstavnike Zodijačkog kruga koji imaju jaku poziciju Jupitera u ličnom horoskopu. Povećani optimizam će dati osećaj sreće i harmonije, značajno poboljšati raspoloženje i dati odlučnost za prevazilaženje trenutnih poteškoća.

Konjukcija Venere i Merkura 21. novembra pojačaće pozitivne tendencije Sunčevog trigona sa Jupiterom, naglašavajući romansu i ljubavne veze. Uspeh u poslovnoj i finansijskoj sferi pratiće one koji su skloni rešavanju problema kroz pregovore, saradnju, vodeći računa o zajedničkim interesima strana.

Ulaskom Sunca u znak Strelca 22. novembra počeće da jača osećaj za pravdu ljudi, želju da zaštite slabe, povećava samopouzdanje. Strelac je uvek fokusiran na globalne zadatke i probleme, male stvari ga ne zanimaju mnogo.

23. novembra desiće se dva važna astrološka događaja. Prvo, planeta „velike sreće“ – Jupiter će promeniti svoj retrogradni pravac kretanja u direktan, što će ponovo pokrenuti sve procese koji su se ranije iz nekog razloga usporili. Zamajac će ponovo početi da se okreće, nastavljajući događaje ili situacije koje su zastale ili ušle u sporu fazu posle 28. juna. Drugo, mlad mesec u Strelcu će mnogima od nas dati prilike za duhovni rast, nove stvari i nove avanture. U ovom periodu možete bezbedno pokrenuti zanimljive projekte, početi da ostvarujete svoj unutrašnji potencijal, preispitate svoje vrednosti i uverenja. Ovo je takođe dobar trenutak da započnete učenje ili poboljšate svoju profesionalnu kompetenciju.

Nedelja obećava da će biti prosperitetna za većinu predstavnika zodijačkog kruga. Pobednici će biti oni znaci koji će moći da uhvate vetar promena na vreme, brzo se orijentišu u promenljivim trendovima i biće spremni da prilagode svoje planove za budućnost.

 

Nedeljni horoskop od 21. do 27. novembra:

 

Ovan (21. mart – 19. april)

Nemirna impulsivnost i nepromišljeni postupci pratiće Ovna u prvoj polovini nedelje. Manifestacija sebičnosti, želja da se nekome nešto dokaže može vam napraviti medveđu uslugu, jer ćete se kasnije stideti svog ponašanja i biće prilično teško ispraviti utisak. Nemaran odnos prema svom zdravlju takođe neće koristiti Ovnu. Alkoholna pića i brza hrana biće posebno kontraindikovana u trećoj dekadi novembra. Što se tiče finansijskog sektora, on će biti prilično stabilan, treba izbegavati samo spontano trošenje i ulaganja u naizgled isplative projekte. Što se tiče ličnih odnosa, druga polovina nedelje biće povoljna za nova romantična poznanstva, sastanke i priznanja.

 

Bik (21. april – 20. maj)

Za Bika, nedelja će doneti nove obećavajuće projekte, prilike i šanse povezane sa materijalnom sferom. Zdravlje Bika će biti zadovoljavajuće, a one koji su već bolesni čeka brz oporavak. Porast vitalnosti će vam omogućiti da završite one stvari koje su ranije bile odložene zbog nedostatka vremena i mogućnosti. Odnosi sa najmilijima će obradovati i predstavnike horoskopskog znaka, koji će cele nedelje nastojati da provode više vremena u prijatnoj atmosferi. Zaposleni u finansijama i biznisu, dobiće nove perspektive, priliku da se prošire i uđu na nova tržišta.

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci će u narednoj nedelji morati da pokažu maksimalnu odgovornost u situacijama vezanim za sferu finansija i porodičnih odnosa. Ispit  treba da položi većina predstavnika ovog vazdušnog znaka. Ovo će se ticati gotovo svih sfera života. Zdravlje će omogućiti Blizancima da izdrže povećan fizički napor, a emocionalno stanje će biti neobično stabilno. Fokusiranje na jedan važan cilj omogućiće vam da ga postignete što je pre moguće. Pojava pokrovitelja ili lojalnost menadžmenta u profesionalnom polju ne samo da će ojačati vašu poziciju, već će se i popeti na sledeći korak na lestvici karijere .

 

Nedeljni horoskop od 21. do 27. novembra: Rak (21. jun – 22. jul)

Za Rakove će nedelja doneti situacije kada morate da se povinujete okolnostima u potpunom i potpuno ostajete bez mogućnosti izbora. Ovaj period će trajati otprilike do petka, 25. novembra, ali će Rakovima doneti mnoga negativna iskustva. Posebno teško biće Rakovima rođenim u junu. Neki od njih će čak biti uključeni u otvorene i nasilne sporove, sukobe i konfrontacije. Porodične svađe i obračuni takođe nisu isključeni. U petak će se situacija postepeno izjednačiti, izraz „moram“ će ustupiti mesto „hoću“, a Rakovi će imati sve šanse da provedu odličan vikend, da se oporave od teške radne nedelje. Prekomerna proizvodnja „hormona stresa” može donekle da iscrpi organizam Rakova do subote, s tim u vezi, o zdravlju njihovih nadbubrežnih žlezda mora se voditi računa unapred.

 

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će se suočiti sa kritikama drugih, što će izazvati mnogo neprijatnih iskustava. Glavna stvar je da će u većini slučajeva kritika postati nezaslužena, a osećaj ozlojeđenosti neće dozvoliti mnogim Lavovima da mirno spavaju noću. Zdravlje će reagovati padom imuniteta, dajući mogućnost prehladama i infekcijama da se „aktiviraju“. Čeka vas prilično  teška nedelja i na polju ljubavi, ali će krajem nedelje situacija da se stabiliše.

 

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Devica mogu da planiraju aktivnu i zanimljivu nedelju, kada će predstavnici ovog znaka ne samo lako ostvariti svoje ciljeve, već će biti i u centru pažnje . Kreativna energija koja izlazi iz Devica će nehotice privlačiti ljude, izazivajući osećaj divljenja kod drugih. S tim u vezi, mnoge Device će postati posebno privlačne suprotnom polu i moći će da započnu romantičnu vezu kojoj su toliko dugo težile. Zdravlje Devici neće praviti posebne probleme, a finansijska strana života će u potpunosti zavisiti od napora uloženih da se zaradi novac. Dobri rezultati očekuju Devicu zaposlenu u oblasti sporta.

 

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Nedelja će Vagama doneti stabilnost i urednost, koja će zameniti prethodnu neizvesnost i kolebanja. Biće prilike da poboljšaju svoju finansijsku situaciju, posebno za one Vage koje se bave proizvodnjom, poljoprivredom, nekretninama ili hranom. Uravnotežen i ozbiljan pristup omogućiće mnogim Vagama da reše probleme međuljudskih odnosa, donesu ispravne (i često teške) odluke. Dobro će doći i pomoć nekoga starijeg, koji će Vagi dati više samopouzdanja zahvaljujući pruženoj podršci. Mnoge Vage koje su u vezi odlučiće da ih formalizuju, a usamljeni predstavnici ovog znaka konačno će odlučiti da svojim starim obožavateljima daju recipročne znakove pažnje.

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će poslednjih dana položaja Sunca u njihovom znaku biti uznemireni i napeti. Mir u duši će zavladati tek nakon što Sunce pređe u susedni znak Strelca. Za pojedine predstavnike znak period nestabilnosti će se produžiti do 29. novembra. Njima se preporučuje se da se neko vreme sakriju u sklonište i da ne daju znake života do početka decembra. Tada Škorpije čekaizoštravanje intuicije, inteligencije i logike. Oni Škorpioni čija je profesija povezana sa ekstremnim ili vojnim sferama mogu se pokazati kao jak, tvrd i veoma opasan protivnik.

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Život će obradovati Strelca dobrom finansijskom situacijom, vrednim poklonima i skupim nabavkama. Neki predstavnici ovog vatrenog znaka će osetiti prilično jak „napad“ šopingholizma, lako će podleći iskušenju da potroše novac na nepotrebne stvari. Za sve kupovine preporučuje se čuvanje računa, jer će polovina morati da se vrati u prodavnicu.  Profesionalna sfera za Strelca će neko vreme izbledeti u pozadinu, naglasak će se premestiti na sferu odnosa, komunikacije i novih poznanstava. I tu postoje rizici da upadnete u zamku negativnog šarma nekoga iz okruženja, postanete žrtva manipulacije ili čak sitne prevare.

 

Nedeljni horoskop od 21. do 27. novembra: Jarac (22. decembar – 19. januar)

Za Jarčeve će nedelja proći u znaku jasnoće i razumevanja. Situacije koje su ranije izazivale pitanja i zbunjenost postaće jasnije, a Jarčevima će biti očigledni motivi za postupke drugih. Na profesionalnom planu biće moguće donekle usporiti tempo rada, a slobodno vreme posvetiti voljenima, upoznavanju prijatelja, ekskurzijama i obilasku zanimljivih mesta. Što se tiče zdravlja, mnogi Jarčevi tokom ovog perioda biće podložni meteorološkoj zavisnosti, postaće posebno osetljivi na vremenske promene. Intenzivni sportovi tokom ovog perioda se ne preporučuju, fizička aktivnost treba da bude usmerena na hodanje, lagani kardio.

 

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije ove nedelje dobijaju priliku da se oslobode nečijeg negativnog uticaja: bilo od loše navike, bilo od bilo koje druge zavisnosti koja izaziva nelagodnost. Gubitak iluzija pratiće Vodoliju u drugoj polovini nedelje, izazivajući ne samo bolnu svest o stvarnosti, već i živopisne snove, slutnje . Vodolije treba da se čuvaju vlage i hladnoće kako bi izbegli bronhitis i upalu gornjih disajnih puteva. Finansije neće praviti probleme, a nove mogućnosti za poboljšanje materijalne situacije pojaviće se bliže kraju nedelje. Porodični odnosi će naterati većinu Vodolija da preuzmu dodatne obaveze koje će morati da se nose prilično dugo.

 

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će se suočiti sa krahom nekih svojih planova, u koje su se ranije polagale velike nade. To će biti zbog činjenice da će jednom pokazana neodgovornost, nespremnost za donošenje odluka, odlaganje nekih situacija igrati okrutnu šalu sa Ribama, ne dozvoljavajući ostvarenje trenutnih želja. Međutim, pravilno izvedeni zaključci, revizija odnosa prema prošlosti i barem delimično rešenje prošlih problema omogućiće Ribama da se vrate sadašnjim planovima, da dobiju nove mogućnosti za njihovo sprovođenje. Glavobolje i nedostatak vitalnosti u Ribama će proći sredinom nedelje, a zdravlje će početi da se popravlja pod uticajem nadolazećih pozitivnih trendova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.