Nedeljni horoskop od 28. novembra do 4. decembra: Racionalnije trošimo energiju

by | 27 novembra, 2022
nedeljni horoskop od 28. novembra do 4. decembra

Poslednjih dana novembra smenjivaće se harmonični i napeti aspekti između planeta. Povoljan trigon Marsa sa Saturnom 28. novembra nateraće nas da racionalnije trošimo energiju, budemo strpljivi u poslu, a uspeh će pratiti najdisciplinovanije i najorganizovanije predstavnike Zodijačkog kruga.

Opozicija Merkura i Marsa 29. novembra primoraće nas da češće nego inače izazivamo druge, upuštamo se u nasilne sporove i sukobe i dokazujemo svoje gledište, uprkos mogućim negativnim posledicama.

Merkur sekstil Saturn 30. novembra je odlično vreme za ozbiljne studije i rad u oblasti matematike, tehnologije, biznisa. Oni koji se bave naukom biće posebno motivisani, sposobni da završe pisanje članaka, izveštaja ili istraživačkih radova. Izoštravanje čula i intelektualnih sposobnosti pomoći će naučnicima da dođu do važnih otkrića.

Za vreme opozicije Venere i Marsa 1. decembra čeka nas povećana emocionalna razdražljivost. Seksualne tenzije biće pojačane, a neracionalno trošenje i neozbiljni postupci u odnosu na suprotni pol u ovom periodu takođe nisu isključeni.

Da donekle ublažimo ovaj opasan tranzit, pomoći će sekstil Venere i Saturna 2. decembra, koji će nas naterati da se setimo svojih obaveza i odgovornosti prema drugima. Objektivnost i realizam Saturna će pomoći da se izbegnu mnogi sukobi, kako lični, romantični i profesionalni, tako i trenutne iluzije.

Harmonični trigon Sunca i Hirona 4. decembra će se slabo manifestovati, ali će pružiti odličnu priliku za donošenje ispravnih odluka. Kvadrat Venere i Neptuna 4. decembra doneće teškoće ljubavnim odnosima.

Poslednji dani novembra i početak decembra  biće  prilično teški za većinu predstavnika Zodijačkog kruga, posebno u ljubavnim odnosima.

 

Nedeljni horoskop od 28. novembra do 4. decembra

 

Ovan

Ova nedelja doneće Ovnovima pad kreativnosti, nedostatak novih ideja i rešenja za aktuelne probleme. Ovo je znak za Ovnove da smanje svoju aktivnost, smanje stres i odvoje slobodno vreme za odmor. On je Ovnovima neophodan: dobar san, opuštajuća masaža, ukusna hrana i prijatna komunikacija. Oni koji iskoriste priliku da se opuste, da bar na kratko izbace sve brige i poteškoće iz glave, naknadno će moći da ostvare ono što žele. Glavna stvar je da obezbedite sebi dobro zdravlje i nalet energije. Ovnovi u vezi dobiće lepe poklone ili pažnju od partnera, a slobodni predstavnici mogu da sklope zanimljivo poznanstvo na zabavi poslednjih dana u nedelji.

 

Bik

Bik će početkom nedelje biti sklon malodušju zbog veze. Romantična sfera života uznemirava Bika, jer će ljubomora, sumnjičavost i nepoverenje prema partneru obuzeti većinu predstavnika ovog racionalnog i praktičnog horoskopskog znaka. Bikovi posebno ne vole da budu ljubomorni, to zadaje udarac stabilnosti i poverenju koji su im izuzetno važni. U takvim situacijama veoma je važno odmah razjasniti sve sa partnerom, jer se većina sumnji može pokazati neosnovanom. U profesionalnoj sferi Biku stižu prilično skromni rezultati, ali ih to uopšte neće uznemiriti, jer će stečeno važno iskustvo otvoriti dobre izglede u budućnosti. Finansijska strana života ostaje stabilna.

 

Blizanci

Blizanci će do četvrtka osećati pad aktivnosti, a ako ne prilagode svoj životni raspored, rizikuju da budu iscrpljeni do subote. Osim toga, mogući su zdravstveni problemi, posebno kod onih predstavnika Blizanaca koji već imaju probleme sa endokrinim sistemom. Blizanci mogu biti u iskušenju da zanemare načine i sredstva koje koriste da bi postigli željeni cilj.  Odmazda za lukavstvo i manipulaciju stići će gotovo odmah.  Sumnja i oklevanje će preplaviti one Blizance koji su u procesu donošenja odluke u vezi sa odnosom sa svojim najmilijima: da preduzmu sledeći korak ili da preuzmu nove obaveze, što će biti težak test za ovaj vazdušni znak. U oblasti finansija, Blizanci će morati da obrate pažnju na svoje nepromišljene izdatke iz prošlosti i da počnu da se odgovornije odnose prema trošenju.

 

Rak

Sklonost samoći, nespremnost da podele svoje planove i emocije, kao i ozbiljna razmišljanja nateraće Rakove da izbegavaju društvo skoro cele tekuće nedelje. U profesionalnoj sferi, Rakovi će isticati individualne aktivnosti, izbegavaće kolektivne poslove i timski rad. Određena izolacija uznemiriće partnere Rakove, uključujući i supružnike, a ovde je najcelishodnije prihvatiti trenutno raspoloženje ovog emotivnog vodenog znaka (pročitajte i: 11 pravila da prestanete da se svađate sa muškarcem (jednom zauvek). Pogotovo što do vikenda Rakova će početi da „oživljavaju“, pokazuju pažnju društvu. Finansijska sfera Rakova će biti stabilna i predvidljiva, zdravlje takođe neće praviti probleme. Usamljeni predstavnici horoskopskog znaka krajem nedelje mogu dobiti neočekivanu poziv za sastanak, štaviše, od osobe iz njihovog profesionalnog okruženja Zajednička interesovanja i teme će pomoći da se brzo pronađe međusobno razumevanje, a dalji nastavak komunikacije je više nego verovatan.

 

Lav

Lavovima će ova nedelja doneti neozbiljno raspoloženje, žudnju za luksuznim životom i neracionalno trošenje novca. Međutim, sve ovo će Lavovima doneti takvo zadovoljstvo da verovatne negativne posledice neće moći da zasene njihov mali lični praznik. Bezbrižan stav Lavova takođe može uticati na profesionalne aktivnosti: odugovlačiće, biće nespremni za rešavanje ozbiljnih problema, preuzimanje odgovornosti i ulaganje napora. Najbolja opcija za Lavov bio bi odmor tokom ovog perioda. Na zdravlje mogu uticati ozbiljni probavni poremećaji krajem nedelje, pa posebno pažljivo pratite ishranu, izbegavajte brzu hranu, brzu hranu i alkoholna pića. U nedelju će se većina Lavova otresti opsesije bezbrižnog infantilizma i početi da gomila snagu za sledeću odgovorniju nedelju.

 

Nedeljni horoskop od 28. novembra do 4. decembra: Devica

Za Device će početak nedelje doneti razočarenje u porodičnom životu. Ovo će se odnositi na one koji su nedavno bili u braku ili u posvećenoj vezi. Visoka očekivanja i zahtevi Device prema partneru biće povezana sa maksimalizmom i kategoričnošću, kao i sa izvesnom idealizacijom. Tu će pomoći samo spoznaja da ljude treba doživljavati onakvima kakvi jesu, idealnih partnera nema, a ni same Device nisu takve. Za one koji su prihvatili ovakvo stanje, život će u bliskoj budućnosti pripremiti prijatna iznenađenja. Profesionalna sfera malo će pokvariti raspoloženje Devicama, koje su računale na brz i lak uspeh i materijalne nagrade. I prvi i drugi se sprovode, ali će rokovi morati znatno da se pomere. Što se tiče zdravlja, Device treba da paze na na nasledne bolesti i unapred preduzmu preventivne mere.

 

Vaga

Vagu očekuju nove prilike i poznanstva, koja će doprineti rešavanju problema u vezi sa poslovnim, profesionalnim aktivnostima. Uspeh Vage u ovom periodu u potpunosti zavisi od marljivosti, odgovornosti, praktičnosti i volje. Sva prethodno data obećanja koje je Vaga dala moraju biti ispunjena, to će ne samo poboljšati reputaciju, već i dati nove pouzdane partnere u narednim slučajevima. Što se ljubavno-romantične sfere tiče, Vaga će biti potpuno zadovoljna stanjem u vezi, a neka rutina će postati simbol sigurnosti i spokoja. Što se zdravlja tiče, u opasnosti su oni koji se aktivno bave sportom – mogućnost sportskih povreda biće posebno realna sredinom nedelje.

 

Škorpija

Škorpije treba da očekuju ostvarenje materijalnih planova i nada iz prethodnog perioda. Sposobnost racionalnog upravljanja velikim resursima pomoći će mnogim Škorpijama da postignu značajan uspeh u profesionalnom polju vezanom za finansije, imovinu, nekretnine ili poljoprivredni sektor. Zdravlje će zahtevati od Škorpioja, čak i na intuitivnom nivou, da obrate posebnu pažnju na telo. Na primer, spa tretmani, fizioterapija, kozmetologija će postati veoma efikasni. Lični odnosi će odisati stabilnošću, postojanošću osećanja i sposobnošću da se partneri oslone jedni na druge u teškim situacijama. U vezi, Škorpije će verovatno dobiti ponudu za brak od svojih partnera i početi da planiraju venčanje.

 

Nedeljni horoskop od 24. novembra do 4. decembra: Strelac

Strelci rizikuju da ponovo stanu na iste grabulje i ponove stare greške. Međutim, raspoloženje Strelca će biti prilično stabilno tokom cele nedelje, a filozofski stav prema nevoljama će pomoći da se pronađu čak i pozitivni momenti u najnovijim. Što se tiče zdravlja, Strelci treba da obrate posebnu pažnju na svoj imunološki sistem, smanje opterećenje. Pad napetosti u profesionalnoj sferi sredinom nedelje omogućiće mnogima da ostvare ranije planirane planove za prednovogodišnju kupovinu, kupujući poklone za najmilije. Mnogi Strelci će dobiti zanimljive ponude da poboljšaju svoju finansijsku situaciju. Ne odbijajte nijednu ponudu a da o njoj ne razmsilite (izuzetak su finansijske spekulacije).

 

Jarac

Jarčeve početkom nedelje čekaju konfrontacije na profesionalnom planu. Neverica u sebe i svoje snage može da odigra okrutnu šalu sa Jarčevima, koji mogu pustiti da stvari idu svojim tokom. Mora se imati na umu da će svaka akcija, čak i pogrešna, biti bolja od neaktivnosti. Krajem nedelje sukob interesa će početi da nestaje, energetski bilans Jarčeva će početi da se izjednačava, a predstavnici ovog zemaljskog znaka ponovo će doživeti porast snage, inspiracije i kreativnosti. Neki pad imuniteta sredinom može dovesti do od prehlade.

 

Vodolija

Vodolije, nova nedelja će pružiti priliku da se izvučete iz neke teške, opasne ili zbunjujuće situacije. U ovom slučaju, biće neophodno da se oslanjate na ekspeditivnost, a manje na emocije.  Smirenost i samokontrola omogućiće većini Vodolija da se distanciraju od negativnog. Na profesionalnom planu, Vodolije mogu dobiti ponudu za novi posao koji je emocionalno lakši, ali u isto vreme bolje plaćen i obećavajući. Neke Vodolije u ovom periodu će odlučiti da promene svoj život, da se presele u drugi grad ili državu. Ravnoteža u braku čeka onoga ko je ranije iskusio oklevanje i napetost u odnosima sa svojom srodnom dušom. Promene vremena mogu da ugroze zdravlje Vodolija.

 

Ribe

Ribe će, očigledno, morati da obrate pažnju na porodične poslove i rodbinu cele nedelje. Ribe će dobiti priliku da iskupe prošle „grehe“ i, možda, povrate harmoniju u odnosima. Oslobađanje od starih zamerki i opraštanje ljudima koji su nekada izazivali bol pomoći će mnogim Ribama da razmrse karmičke čvorove i izađu iz „začaranog“ kruga. Ribe treba da pripaze na zdravlje, mogući su srčani poremećaji, alergije, napadi migrene, izražena manifestacija PMS-a. Ali, nakon što se reše problema iz prošlosti, blagostanje Riba će početi da se popravlja prilično brzo. Finansijska strana života biće stabilna, a sredinom nedelje biće prilika da se poboljša i započne novi projekat.

Youngoldman/gettyimagesplus

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.