Nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra: Čeka nas teška, a zanimljiva nedelja

by | 30 oktobra, 2022
Nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra

Mnoge promene pokrenute su tek pre koji dan – tokom pomračenja Sunca, 25. oktobra, zato i u ovoj nedelji preoruke ostaju iste – pokušajte da ne planirate novine, izbegavajte sukobe i obračune, ne rizikujte finansijski i smanjite fizičku aktivnost.

Prva nedelja novembra obećava da će biti prilično teška, ali i zanimljiva i puna događaj. Budite taktični sa ljudima – osnovna je preporuka.

Napeti aspekti Venere sa Saturnom, kao i nepredvidivi Uran, mogu značajno da zakomplikuju ljubavnu vezu. Na primer, može doći do sukoba sa voljenima zbog neslaganja o porodičnim vrednostima, ispoljavanju nečijih osećanja… U ovom periodu lako se započinju „jednokratne” veze, zasnovane na strasti i seksu, ali bez obaveza.

Finansijska situacija početkom novembra biće nestabilna za većinu predstavnika Zodijačkog kruga, jer prisustvo Merkura i Venere u Škorpiji može da zaoštri konkurenciju u poslovnoj sferi.

Važno je napomenuti da će prekretnica za mnoge horoskopske znake biti 5. novembra, kada će se Sunce spojiti sa Južnim čvorom. Tada dobijamo priliku da napravimo još jedan važan izbor u životu, da promenimo ono što nije bilo dobro. I samo od nas zavisi kojim ćemo putem ići – ili onim na koje nas planete usmeravaju, stičući novo iskustvo i nastavljajući lični evolutivni proces, ili onim kojim smo išli do sada.

 

Nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra: 

Ovan

Naporan rad i realan pristup glavne su osobine koje će pomoći Ovnu da ostvari sve svoje ciljeve na profesionalnom planu. Posebno uspešna nedelja  za Ovnove zaposlene u proizvodnji, građevinarstvu, arhitekturi i poljoprivredi. Finansije će biti zadovoljavajuće za one Ovnove koji su pošteno radili, bili razboriti i pravilno raspolagali onim što imaju. U ličnim odnosima, Ovan će uživati u stabilnosti i spokoju, a finansijska stabilnost će samo doprineti opuštanju.

Bik

Za Bika će svi oni časovi koji se odnose na sertifikacije, ispite, provere, upisnike i izveštaje biti relevantni i uspešni. Metodologija, organizacija, logika i detalji pomoći će mnogim Bikovima da uspešno sprovedu sve ranije planirane aktivnosti. U poslovnoj sferi, preporučuje se izbegavanje sumnjivih transakcija i šema, jer je verovatnoća gubitka prilično visoka. Što se tiče ličnih odnosa, ovde će Bik privremeno želeti da uzme tajm aut ili da poveća distancu između sebe i voljene osobe.

Nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra: 

Blizanci

Ova nedelja će Blizancima doneti uspehe i razočaranja, dostignuća i neuspehe u isto vreme. Neki Blizanci će se suočiti sa otkazivanjem planova vezanih za putovanje u drugu zemlju. Preporučljivo je obratiti pažnju na stanje vašeg imunološkog sistema, jer jesenje slabljenje imuniteta može izazvati ne samo prehlade, već i virusne infekcije. Usamljeni Blizanci imaju sve šanse da sklope novo romantično poznanstvo, koje će pružiti ne samo srećne trenutke, već i slobodu od sitničavosti i konvencionalnosti, koje najčešće pokvare obećavajuću vezu Blizanaca.

Rak

Rakovi će dobiti neki značajan poklon, kome će se iskreno radovati. Istovremeno, Rakovi ne moraju da analiziraju, preispituju ili traže skriveni smisao u onome što se dešava, već jednostavno da uživaju. Većina Rakova će poboljšati svoj životni standard, a u profesionalnoj sferi obradovaće se novim poslovima, unosnim ugovorima i ponudama. Rakovi će osećati nalet snage, energije, fizičke aktivnosti. U ličnim odnosima, Rakovi ne treba da štede na ispoljavanju topline, brige i divljenja prema partneru, recipročni znaci pažnje će premašiti sva očekivanja. Rakovi u vezi mogu da odlučuju o važnim i odgovornim radnjama – braku ili rođenju deteta.

Lav

Lavovi će se suočiti sa sitnim strastima i iskušenjima, kojima će, međutim, moći uspešno da odole. Privlačnost „neprikladnoj“ osobi može uticati na planove Lava, ove opasne i lepe mačke će izgubiti svoju objektivnost, rizikujući da postanu žrtve veštih manipulatora. Mnogi Lavovi će odjednom u sebi osetiti malo ranjivo dete kome je teško da se izbori za sebe. Ovo može da izazove „povlačenje u sebe“, u svoj unutrašnji prostor. Ali Lavovi neće zatvoriti vrata ovog prostora za sobom, jer čekaju pomoć i podršku najmilijih. Novi hobi ili nova ljubav mogu izlečiti Lavove ne samo od bluza, već i od psihosomatskih bolesti u ovom teškom periodu.

Devica

Većina Devica će morati da se bavi porodičnim stvarima, povezanim ne samo sa svojom porodicom, već i sa rođacima. Profesionalna sfera će zahtevati od Devica da preuzmu nove obaveze, dodatnu odgovornost, započnu novi projekat koji će doneti promene na bolje. U svom ličnom životu većinu Devica čekaju značajne promene. Biće moguće iskupiti se za prošle „grehe“, iskupiti se za greške ili oprostiti stare zamerke. Usamljene Device imaće priliku da upoznaju osobu koja im je bliska u pogledima na život, sa kojom će najverovatnije kasnije odlučiti da povežu svoju sudbinu.

Vaga

Skoro cele nedelje, Vaga će biti u svetu snova i fantazija, jer će početi da doživljava izvesnu „emocionalnu glad“. Činjenica je da će prilikom analize njihovih osećanja nekim Vagama postati jasno da više vole da budu voljene nego da vole. Neke Vage mogu sebi da dijagnostikuju poremećaj u ishrani, a psihoanaliza može da priskoči u pomoć. Finansijska situacija će naterati Vage da razmišljaju o novim idejama ili načinima zarade, među kojima se mogu naći prilično održive ideje koje mogu biti brzo sprovedene.

Škorpija

Škorpije planiraju „zatišje pred buru“, potrudiće se da se zatvore od spoljnih uticaja, kako ne bi izgubile stabilnost i da se ne zbune. Uranjanje u sebe, intenzivan unutrašnji rad daće naknadnu priliku Škorpionima da naprave ispravne i veoma smislene akcije u spoljašnjem svetu, ponovo izgrade svoje živote, donesu važnu odluku. Škorpije u vezi će osetiti neko „hlađenje” osećanja prema partneru, povećati distancu, što može da povredi njihove partnere i izazove anksioznost.

Nedeljni horoskop od 31. oktobra do 6. novembra: 

Strelac

Strelčevi mogu da očekuju uspeh u borbi, postignut ličnom odlučnošću i hrabrošću. Mnogi Strelci će konačno moći da eliminišu konkurente u poslovnom i romantičnom carstvu. Veliki emocionalni i energetski resurs pomoći će Strelcu da odbrani svoje mišljenje, prevaziđe sve trenutne poteškoće i odbije sve pretnje. U profesionalnom polju, Strelci će takođe pokazati liderske kvalitete, posebno u onim oblastima kojima drugi malo vladaju. Podizanje i uspešno kretanje na lestvici karijere takođe nije isključeno. Finansijska strana života posebno će obradovati Strelce, koji se bave trgovinom. U svom ličnom životu, Strelac će se konačno osećati kao „kovač sopstvene sreće“. Dobar imunitet će pomoći Strelcu da se odupre svim faktorima koji izazivaju bolest.

Jarac

Jarčevi će imati priliku da se još jednom uvere da se u životu treba oslanjati samo na sebe, nikakva pomoć odozgo nije u stanju da reši aktuelne zadatke i probleme. I ovde je preporuka za Jarčeve da malo sačekaju, da ne forsiraju događaje, još nije vreme za promene. Bolje je pozabaviti se starim problemima koji su pre nekog vremena odloženi. Nakon ciklusa pomračenja, emocionalno stanje Jarčeva će se značajno poboljšati, „siva“ traka će se postepeno menjati u svetliju.

Vodolija

Vodolije će posvetiti nedelju dana brizi o rođacima, rešavanju hitnih porodičnih pitanja. Promene na bolje doći će skoro svim predstavnicima ovog vazdušnog znaka. I ovde je veoma važno da se ne plašite ovih promena. One Vodolije koje budu kukavice ili koje budu odlagale odluke kasnije mogu zažaliti zbog propuštene šanse. Za Vodolije iz sveta biznisa biće prilika da započnu novi profitabilni projekat, baveći se kreativnošću – da stvore nešto izvanredno. Mnogi Vodolije očekuju pozitivne promene u svom ličnom životu, uključujući zarastanje starih srčanih rana, romantične sudbonosne sastanke.

Ribe

Nedelja će Ribama donecti povoljan i efektan spoj radnog i porodičnog života, harmoniju i sreću u ovim oblastima života. Planovi i nade vezane za posao se ostvaruju, a uspeh će pratiti one Ribe koje imaju dobar tim.  Vraćanje duševnog mira i ravnoteže u životu zadovoljiće Ribe, a dostojna materijalna nagrada za rad omogućiće vam da napravite dugo planirane prijatne akvizicije. Odnosi sa partnerima će dostići novi nivo, a zajednički planovi za budućnost će vas naterati da preispitate neke kućne prioritete.

Olezzo/GettyImagesPlus


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.