Horoskop za utorak, 6. septembar: U ljubavi nema mesta za treću osobu!

by | 5 septembra, 2022
Horoskop za utorak, 6. septembar

Horoskop za utorak, 6. septembar Ovnovima donosi dodatne prihode, dok Vodolijama savetuje da ne donose nagle odluke. A šta vama zvezde pripremaju za danas?

Horoskop za utorak, 6. septembar

Ovan

Pokolebljiva koncentracija može dovesti do toga da izgubite potencijalne klijente na poslu, zato ostanite fokusirani. Verovatno ćete ostvariti zaostale prihode. Izbor  zdrave ishrane pomoći će vam da održite svoju težinu pod kontrolom. Stanar koji ne plaća blagovremeno zakupninu će početi da plaća na vreme, ako samo razgovarate o tom pitanju sa njim ili njom. Mogući su problemi na putovanju. Oni u vezama ili braku se mogu suočiti sa nekim problemima, ali to neće biti ništa ozbiljno.

Bik

Povećano opterećenje može da vas natera da radite prekovremeno. Neke korporativne zaposlene očekuje povišica ili bonus. Ako ostanete vezani za kuću, možete se osećati letargično, pa počnite da se bavite fitnesom, ne samo da biste se oslobodili letargije, već i da biste ostali zdravi. Neko u porodici ima velika očekivanja od vas, pa ih nemojte razočarati. Danas vam partner daje tihi tretman za nešto što ste zaboravili.

Horoskop za utorak, 6. septembar- Blizanci

Nosu ili pohvale na poslu koje su bile namenjene vama bi mogle otići nekome drugom, što će vam zasmetati.  Nikakvi protesti u vezi sa nepravdom koja vam je izrečena neće biti prihvaćena. Joga će se pokazati kao najidealniji način da se oslobodite stresa. Vaši sekundarni izvori prihoda će verovatno doneti dobru zaradu. Zaljubljenima je predviđeno zabavno veče, dok se slobodnima status neće promeniti.

Rak

Želja da smršate nateraće vas da izbegavate brzu hranu i da izaberete zdrave opcije. Finansijski problemi koji su vas do nedavno pratili verovatno će nestati. Poseban uspeh imaju osobe koje rade u trgovini. Ako idete na neki put kolima, vodite računa da volan ne dajete nikome drugom, jer zvezde ne slute dobro. Renoviranje kuće je nekima na planu.Provesti romantično veče sa partnerom će se pokazati dobrom odlukom danas.

Seks prema zvezdama: Erogene zone horoskopskih znakova

Horoskop za utorak, 6. septembar- Lav

Izbegavajte da verujete bilo kome i budite oprezni kada je u pitanju važna dokumentacija ili finansijska sredstva. Odlazak na putovanje  ili kraći odmor, posle dužeg vremena pružiće ogromno zadovoljstvo. Novo prijateljstvo je na pomolu.Supružnik vas može naterati da radite nešto što mrzite. Slobodni pripadnici znaka bi mogli upoznati osobu koja će ih oboriti s nogu.

Devica

Finansije će se poboljšati čak i onima koji vole da rizikuju kada je novac u pitanju. Izbegavajte neplaniranu dugu vožnju. Za one koji se ne osećaju dobro predviđen je brz oporavak. Možete naići na pravne prepreke kada su nekretnine u pitanju, a naročito one koje nisu u skladu sa planom izgradnje. Ako radite nešto zajedno kao porodica, ne dozvolite da vas manji problemi spreče da sledite svoju strast.Verovatno ćete razgovarati celu noć sa svojom srodnom dušom.

Horoskop za utorak, 6. septembar- Vaga

Programeri i rukovodioci marketinga će smatrati da je dan posebno produktivan. Provodite više vremena sa prijateljima i porodicom. Preterano uživanje u bilo čemu je loše, zato budite oprezni šta danas jedete. Ne rizikujte da se družite sa ljudima na mestima sa puno ljudi jer se možete zaraziti. Dugogodišnje neprijateljstvo uskoro će se pretvoriti u trajno prijateljstvo.U vezi nema mesta za treću osobu, zapamtite to!

Škorpija

Vaš rad će verovatno usloviti uspehom i vaša kompanija će dobiti veliki ugovor. To će vam pomoći da napredujete na korporativnoj lestvici.Vaša sklonost ka fitnesu ne samo da će vas održati zdravim, već će i motivisati druge da slede vaš primer. Očekuju vam porodični problemi, pa preduzmite sve potrebne  korake da izbegnete takvu situaciju. Nedostatak papirologije može odložiti posedovanje stana. Tradicionalne metode udvaranja možda neće uspeti, pa smislite nešto originalnije.

Horoskop za utorak, 6. septembar- Strelac

Vaša  duhovitost i inteligencija učiniće da pobedite svoje kolege u poslovnoj diskusiji. Posao sa kojim se detaljno bavite verovatno će biti uspešan, na vaše zadovoljstvo. Supružnik će danas verovatno biti raspoložen za svađu, zato nemojte dolivati ulje na vatru, jer ćete se verovatno opeći. Pronađite bolji način da uložite svoj novac da biste ostvarili bolji povraćaj. Ostajete bezbedni tako što ćete biti na oprezu po pitanju zdravlja.Vaše temeljno planiranje za ljubavni sastanak biće bogato nagrađeno.

Jarac

Ako budete sujeverni i koristite neproverene kućne lekove, to može da ugrozi vaše zdravlje. Čuvajte svoje bankovne podatke i ne delite ih ni sa kim. Verovatno ćete impresionirati nadređene svojim originalnim vrhunskim idejama. Moguće je putovanje do destinacije van grada sa porodicom. Izbegavajte da sa bilo kim razgovarate o detaljima imovine dok se stvari ne završe. Dajte savet samo kada se to traži. : Nekompatibilnost može biti razlog za kraj veze.

Vodolija

Možda ćete se osećati opravdano da razgovarate sa starijim kolegama na poslu, ali to možda neće tolerisati viši službenici, pa držite svoj temperament pod kontrolom. Oni koji traže nekretninu ne samo da će pronaći onu koja je savršeno prikladna, već će i pristajati njihovom džepu. Poslovno putovanje van zemlje može se pretvoriti u luksuzno putovanje bez mnogo obaveza. Čini se da je supružnik više nego voljan da vas razmazi danas, saznajte zašto!

Ribe

Oni koji započinju novi posao uspeće da se dobro slože sa timom. Sreća će verovatno favorizovati one koji se bave poslom koji zahteva neku vrstu takmičenja. Izbor novog doma na udaljenom mestu za neke je moguće. Verovatno ćete postati žrtva previsokih troškova iznajmljivanja kuće, zato nemojte slepo potpisivati ugovor. Romantiku treba ostaviti u pozadini, jer imate previše briga.

Lepota i zdravljePeopleImages/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.