Horoskop za zimu 2022/23 prema znakovima zodijaka: Proverite sa zvezdama šta nas čeka u narednim zimskim mesecima

by | 24 decembra, 2022
Horoskop za zimu 202223

Horoskop za zimu 2022/23 obećava prekretnicu za sve znakove zodijaka. Evo šta možete očekivati u ovom sudbonosnom periodu.

Uskoro nam se završava 2022. godina i započinjemo novi krug oko Sunca. A šta su nam to na početku 2023. pripremile zvezde, saznajte do detalja u nastavku.

Horoskop za zimu 2022/23

Godišnji horoskop 2023

Decembar

Druga polovina decembra, iako ispunjena osećajem predstojećeg praznika i brigom oko poklona, ipak ostaje produktivna u poslovnom smislu. Pluton konjunkcija sa Merkurom i Venerom govori o korozivnosti, intenzitetu misli i osećanja. Postoji osećaj vrednosti i krhkosti ljudskog života, mnogo je ispunjeno novim značenjima. Prelazak Jupitera u Ovna 20. decembra razjašnjava društvene uloge, ljude jasnije podelite šta im je blisko i šta izaziva iritaciju.Mlatak u Jarcu 23. decembra snižava tonus tela, to je posebno nepovoljno za operacije, jer će telu trebati više vremena da se oporavi.

Od 16. novembra do 9. decembra Venera u Strelcu daje ženama emocionalno ispunjenje od iščekivanja transformacija, od mogućnosti da podignu svoj status – vatrena stihija naglašava veličinu i odvratnost onoga što se dešava. Najteže je u ovom periodu Blizancima, Devici, Ribama: možda ćete se osećati nezadovoljno sobom, samopouzdanje se može smanjiti. Ovaj period mnogo bolje odgovara Ovnu, Lavu, Vodoliji, Vagi i Strelcu – možete se baviti lepotom, tražiti nova rešenja, samouvereno ažurirati svoju garderobu. Posebno efikasne će biti ljubičaste, lila i delikatne boje: roze, bele. Relevantno će izgledati i sjaj u manikiru i priboru.

Od 10. decembra do 2. januara Venera je u Jarcu i pojačava osećaj za vreme – žene su spremnije da vode računa o svojim godinama. Ovo je podstaknuto novim romanom sa velikom razlikom u godinama ili razmišljanjima o prošlosti, nostalgijom. Od 27. do 31. decembra, najnesrećnijih dana za plastične operacije, dolaze nova kozmetička rešenja.

Horoskop za zimu 2022/23- januar 2023

Prva polovina januara prolazi u znaku retrogradnog Merkura i Marsa, što znači da će se u naše živote vratiti informacije iz prošlosti, misli će postati dublje i značajnije. Ne žurite da započnete godinu sa čistog lista! U januaru je i dalje važno obratiti pažnju na staro i ono čega ste nedavno želeli da se oslobodite. Ako ne znate u kom pravcu da krenete, dovedite sve što ste započeli do kraja i stavite tačku na to. Pošto je Sunce u znaku konzervativnog Jarca, korisno je sumirati protekli period i napisati zaključke o tome šta se dogodilo. Razmišljajte koju ste lekciju izvukli iz situacija, koji resursi su vam pomogli da savladate prepreke i izađete iz ćorsokaka. Do punog meseca 7. januara, problemi će se promeniti, izbor između kuće i posla, ličnog i društvenog postaće akutan. Osovina ovih znakova naglašava hijerarhijske odnose, porodične veze, označava kontrast prošlosti i budućnosti.

Do 17. januara poslovni poslovi su u režimu zamrzavanja – vreme je da se zaustavi i pogleda napred sa početne tačke (dok ne „polome drva”), procenite moguće rizike. Snaga ovog perioda leži u iščekivanju negativnih posledica i mogućnosti da se suočite sa svojim strahom u očima. A posle mladog meseca u Vodoliji 21. januara možete se uključiti u poslovne procese, kreirati nove kanale komunikacije. Tokom januara, Neptun u Ribama je u harmoniji sa drugim svetlima, što pomaže u dobrotvornim, muzičkim, društvenim i kulturnim projektima. Ovaj položaj pojačava lekovite moći vode i zemlje. Stoga, posetite banju, blatne kupke, idite u bazen i koristite hidromasažu za poboljšanje cirkulacije krvi.

Od 3. do 26. januara Venera u Vodoliji postavlja vas za altruizam. U ovom trenutku lako je ojačati prijateljstvo u timu, upoznati neobične ljude, predstavnike retkih profesija. Generalno, porodica će podleći prijateljstvu, mnogi parovi mogu ući u krizu zbog hlađenja strasti, povećanja udaljenosti i samo hobija. Bik, Lav, Škorpija će najakutnije doživeti situaciju u svom ličnom životu. Ovde se preporučuje da se ne zaglavite u prilozima i pređete na nešto moderno i tehnološko, uključujući modne trendove u odeći i frizurama. Za one rođene u znacima Blizanaca, Vage, Ovna, Strelca i Vodolije dolazi uspešan period godine za spoljašnje transformacije, kupovinu. Odlična šema boja na Veneri u Vodoliji je svetlo plava, akvamarin i kombinacija klasike u crno-beloj.

Horoskop za februar 2023.

Za razliku od prva dva meseca zime, u februaru ni jednu planetu nećemo videti u retrogradnoj fazi, što znači da će napredak u poslovanju biti brz i kvalitetan. Ovo je jedan od najboljih perioda u godini za pokretanje projekata, registraciju preduzeća i postizanje ciljeva. U prvoj polovini meseca, konvergirajuća konjunkcija Sunca sa Saturnom održava disciplinu i uspostavlja prihvatanje odgovornosti. Već 5. februara biće pun Mesec, koji će pojačati emocionalni ton, dati priliku za ispoljavanje talenata i otvoriti perspektivu profesionalnog i kreativnog rasta. Prvu polovinu meseca karakteriše ekspresija i iznenađenja koja menjaju uobičajeni poredak stvari. Nestalo je svega čega ste se ranije držali, prostor je ispunjen novim bojama. Od 11. februara Merkur će se preseliti u vazdušnu stihiju i ojačati intelektualno interesovanje, dati energiju za otkrića,

Od 27. januara do 19. februara Venera je u Ribama, što pomaže u ličnom životu: partneri su nežni i romantični jedni prema drugima, uspevaju da izraze svoju ljubav. Vreme je pogodno za inspiraciju na muzičkom polju, likovnu terapiju, posetu banjama. Oni rođeni u znacima Raka, Škorpije, Bika i Jarca osećaju se bolje, jer imaju sve šanse da se dokažu i nastupe u najboljem svetlu. U odeći i dodacima koristite sedef, lila, roze, plave nijanse i ne preterujte sa kozmetikom. Venera u Ribama je osetljiva na grubost i ne podnosi drečave tonove ni u čemu.

Druga polovina februara neće biti ništa lošija od prve, samo će od 20. februara do 16. marta Venera biti u Ovnu. Ovaj vatreni znak favorizuje same Blizance, Strelce, Vodoliju, Lavove i Ovnove, kojima će sva vrata biti otvorena. Biće prilike i za uspostavljanje ličnog života. Planeta je povezana ne samo sa lepotom i izgledom, već i sa novcem, pa će ih ovi znaci imati više. Estetski, vatra voli sve svetlo, primetno, posebno kada je upareno sa crvenom bojom. Aktivni uticaj Jupitera tokom ovog perioda će izazvati interesovanje za uvezene stvari i stranu kulturu. Rakovima, Vagama i Jarčevima biće teže: uzdržite se od inicijative tamo gde se to od vas ne očekuje i vodite računa o usaglašavanju sopstvenog stanja.

Godišnji horoskop 2023

 

Lepota i zdravljerakchai/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.