Horoskopski znak Vaga: 7 karakteristika ovog znaka koje nerviraju druge

by | 16 oktobra, 2022
Horoskopski znak Vaga

Horoskopski znak Vaga se smatra najšarmantnijim i najatraktivnijim znakom Zodijaka. Umeju i vole da flertuju, pažljivo slušaju sagovornika, unose estetiku u sve čega se dotaknu. Ali, kao što znate, ne postoje idealni … Koje lične kvalitete Vage izazivaju iritaciju i zbunjenost kod drugih?

Sezona Vage uveliko je počela, pa je red i da se bolje upoznamo s ovim znakom Zodijaka. Vagama vlada Venera, planeta ljubavi. Lako započinju veze zbog prirodnog šarma i magnetizma. Kada bi period zaljubljenosti trajao zauvek, Vaga bi bila najsrećniji ljudi na planeti. Vaga obožava kada joj se drugi dive, hvale, i stavljaju na pijedestal.

A ako vremenom partner počne da se odnosi prema njima mirnije, a osećanja ne budu toliko intenzivna, Vaga počinje iskreno da pati. Pokušavaju da održe staru vatru u vezi, udubljuju se u probleme i interese partnera, pokušavaju da predvide njegove želje i odmah ih ispune.

U vezama, Vage imaju ogroman rizik da izgube sebe. Zbog toga je važno da predstavnici ovog znaka jačaju samopouzdanje i samopoštovanje. I zapamtite da ponekad previše ljubavi nije uvek dobra opcija. A koje to osobine drugi ne vole kod Vaga?

Horoskopski znak Vaga- mane

Sebičnost

Vage vole da u rešavanje svojih problema uključe prijatelje, poznanike, pa čak i strance. Zahvaljujući svojoj društvenosti i filantropiji, ostvaruju mnogo korisnih kontakata i bez oklevanja koriste njihovu pomoć.

U svakom trenutku mogu da pozovu i zatraže uslugu, verujući da to njihovim najmilijima apsolutno ništa ne košta. Okruženje nerviraju njihovi stalni zahtevi i pokušaji da ih uključe u rešavanje svojih problema, ali, po pravilu, Vagu retko odbijaju.

Nesposobnost za život

Vage su sofisticirane estete. Vole da idu na izložbe, nastupe, kupuju sebi nakit i odeću. Kućni problemi, rutinski posao – nešto je što uzvišene Vage apsolutno ne zanima. Oni lako mogu dizajnirati moderan enterijer za svoj dom. Ali oni pokušavaju da nadmaše obične kućne poslove.

Iskreno veruju da su rođeni za nešto veće od pranja sudova i plaćanja računa. Možda izgleda simpatično ako Vaga može da priušti pomoćnike u domaćinstvu, ali imaju tendenciju da prepuste sve poslove svom partneru .

Horoskopski znak Vaga i rešavanje problema

Vage brzo zasvetle zanimljivim idejama i u početnoj fazi se sa entuzijazmom uključuju u proces. Ali čim shvate da ih čeka puno rutinskog posla, pregorevaju. Ako započeti posao ipak privedu kraju, onda im je potreban dug odmor i oporavak.

Nemogućnost donošenja odluka

Predstavnici znaka su uvek u potrazi za harmonijom i retko je mogu postići. Povlače se u jednom ili drugom pravcu. Suočeni sa izborom, neće moći da biraju između nekoliko opcija, jer će u svakoj od njih naći prednosti i nedostatke.

Horoskopski znak Vaga i ljubav prema kontroverzi

Vaga se može nazvati „đavoljim advokatom“, jer mogu pronaći kompetentno objašnjenje za apsolutno svaki čin. Oni daju kompetentne argumente u odnosu na apsolutno suprotne stavove i mogu dokazati svoj slučaj.

Flertovanje sa drugima

Vage flertuju mnogo i uspešno. Oni to ne rade iz sebičnih pobuda, samo vole da udovolje drugima. Zašto se ovo smatra nedostatkom? Činjenica je da to često izaziva ljubomoru u njihovoj drugoj polovini. Za Vagu je od vitalnog značaja da bude univerzalni ljubimac i da održava dobre odnose sa svima.

Mesečni horoskop za oktobar: Posebno važan mesec!

Lepota i zdravljeRudzhan Nagiev/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.