Ljubavni vikend horoskop za 31. jul i 1. avgust

by | 31 jula, 2021
ljubavni vikend horoskop za 31. jul i 1. avgust

Ljubavni vikend horoskop za 31. jul i 1. avgust Blizancima savetuje da pravilno sagledaju sve mogućnosti, a Vagama da pažnju usmere na svoj cilj.

Ljubavni vikend horoskop za 31. jul i 1. avgust

 

Ovan

Umete da se prilagodite na različite uslove igre i da upotrebite sve prednosti sa kojima raspolažete u odnosu na ostale saigrače. Nalazite se pod uticajem faktora sreće. U zavisnosti od takmičarskih okolnosti računajte na svoje skrivene adute. 

Bik

Postoje takmičarske okolnosti na koje ne možete da utičete ili da menjate svoju poziciju. Važno je da odredite svoje prioritete i da dobrim potezima nadmudrite ostale saigrače Računajte na pozitivan uticaj bele boje. Ako Vas neko ometa, obavezno izbegavajte zonu visokog rizika.

 

Blizanci

Ne možete da promenite redosled događaja na takmičarskoj sceni i nedostaje Vam koncentracija u završnim fazama igre. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, dobitak je moguć. Ljubavni vikend horoskop za 31. jul i 1. avgust Vam savetuje da sačuvate dodatnu meru opreza u situacijama koje izmiču kontroli.

 

Rak

Nalazite se u promenljivoj psihofizičkoj formi i nedostaju Vam neophodne informacije kako biste osmislili uspešnu taktiku. Važno je da pravilno uskladite svoje takmičarske želje i mogućnosti. Razmislite o dilemi da se povučete u kritičnom trenutku ili da sačuvate sve svoje interese.

 

Lav

Ponekad različiti takmičarski izazovi deluju vrlo primamljivo, ali blic procena ume lako da zavara. Učinite sve sto je potrebno kako biste sačuvali najbolju poziciju. Važno je da pravilno sagledate sve mogućnosti koje imate na raspolaganju, tipujte na svoju dobitnu kombinaciju.

 

Devica

Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi i spremni ste na različite takmičarske aktivnosti. Faktor sreće često ima presudno značenje u završnici igre. Važno je da se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu. Ljubavni vikend horoskop za 31. jul i 1. avgust Vam savetuje da ne dozvolite da Vas neko iznenada navede na pogrešanu kombinaciju.

Pročitajte i… Kako izgledaju horoskopski znaci kada se zaljube?

Vaga

Nalazite se u sjajnoj takmičarskoj formi i pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju koja donosi prestižnu poziciju. Povremeno možete da računate na pozitivne uticaje crvene boje. Važno je da nadmudrite ostale suigrače kada se nalazite u zoni rizika.

 

Škorpion

Stalo Vam je da poboljšate svoju poziciju u odnosu na ostale saigrače i vešto kalkulišete u raznim situacijama. Važno je da nametnete svoj stil igre kako biste ostvarili maksimalne rezultate. Po potrebi računajte i na svoje skrivene adute.

 

Strelac
Stalo Vam je da trijumfujete na različitim takmičarskim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa«.

 

Jarac

Prednost dajete situacijama koje deluju izazovno i ne zahtevaju veću koncentraciju. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu u ponedeljak, petak i subotu. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Nemojte dozvoliti da neko umanjuje Vaše mogućnosti za uspešnu akciju ili da ograničava Vaš izbor.

 

Vodolija

Povremeno možete da računate na pozitivane uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva. Važno je da prepoznate najbolji trenutak kada treba da sprovedete uspešnu akciju. Ako Vas prate razne sumnjive okolnosti, obavezno izbegavajte faktor rizika koji potencira veće rivalske odnose.

 

Ribe

Delujete vrlo ambiciozno i umete da realizujete dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije ili ekstra dobitak. Važno je da sačuvate dodatnu meru opreza i posebno izbegavajte zonu visokog rizika.

 

astrolook.com Matteo Minoglio via Unsplash

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.