Mars u Lavu nam je stigao, a evo šta nam priprema!

by | 12 juna, 2022
Mars u Lavu

Mars u Lavu položaj je crvene planete koji je započeo 11. juna i boraviće u ovom znaku narednih šest nedelja. A šta to znači za nas?

Mars, planeta akcije, agresije i libida, vukao se znakom Raka u proteklih šest sedmica. Ali konačno, promene raspoloženja i nestalnost ostaju iza nas, jer Mars ubrzava ulaskom u znak Lava.U narednom periodu, Mars će cvetati u jednom od svoja tri vatrena znaka.

Mars u Lavu

Lav je tvrdoglav fiksirani znak Zodijaka koji je orijentisan na sebe. A sada, Mars prikuplja svu njegovu energiju. Biće nam lakše da se fokusiramo i da koračamo ka svojim ciljevima. A sve vreme delovaćemo (i izgledati) samouvereno! U prevodu, bićemo glavna zvezda naših života.

Da bismo najbolje iskoristili ovu energiju, birajte velike i odvažne ciljeve. Sada je vreme da uložite sve i da rizikujete. Bićete dramatični, kreativni i poletni, a ukoliko dobro odigrate, bićete i prava zvezda. Narednih šest nedelja uživaćete u pažnji.

Mars vlada četvrtom i šestom kućom Lavova. Ove sezone, mars će biti pobedonosan za sve nas i podstaći će nas da uvedemo nove i sveže promene. Postoji mogućnost da ćemo biti i svadljivije prirode, pa pripazite na svoj temperament u ovom periodu.

Mars u Lavu i zdravlje

U toku ovog perioda, moguće su glavobolje i nesanica. Budući da nas očekuju nagle promene, ovo i te kako stresno može delovati na naš organizam, pa ćemo samim tim biti nervozniji.

Posao i prijateljstvo

Ovaj položaj Marsa će nam doneti puno zabavnih trenutaka sa prijateljima. A naša samouverenost i odlučnost nam može doneti beneficije na poslovnom planu. Lako ćemo rešavati poslovne zadatke i obaveze i s lakoćom ćemo završavati projekte. Sve nezavršeno u ovom periodu ćemo uspeti da okončamo. I samim tim, osećaćemo se bolje.

Ljubav i seks

Mars, kao planeta, vlada libidom, a kada je u vatrenom Lavu, možemo očekivati pravi vatromet u spavaćoj sobi. Prema partneru ćemo se ponašati kao prema članu kraljevske porodice. I doživećemo nezaboravne trenutke u dvoje!

 

 

 

lepotaizdravlje.rsGanna Bozhko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.