Merkur u Lavu nas poziva da iskažemo sebe i da živimo, punim plućima!

by | 24 jula, 2022
merkur u lavu

Merkur u Lavu stigao nam je 19. jula i u ovom znaku biće sve do 3. avgusta. A evo šta ovaj pozicija planeta znači za svaki znak Zodijaka.

Kada je planeta uma i komunikacije, Merkur, u znaku vatrenog Lava, žudimo za tome da što više iskažemo sebe, što živopisnije i smelije moguće. Stoga, ovaj period nam donosi dosta dramatičnih trenutaka. Vodiće nas jaka energija.

Merkur je planeta uma i vlada logikom i komunikacijom. Kao što takođe znamo, Merkur je brza planeta, pa kada je u vatrenom znaku, kakav je Lav, sija najsajnije moguće. Sva naša komunikacija, reči i ideje blistaće baš kao vatra.

Žudićemo da podignemo sebe na viši nivo, a samim tim i naš ego i mišljenje. Bićemo veoma mentalno samouvereni, bićemo teatralni, uporni i strastveni. Tokom ove sezone, bićemo i smeliji i svoje želje sprovešćemo u dela.

Merkur u Lavu i znakovi Zodijaka

OVAN

Pripremite se da budete u potpunosti fokusirani na strast, zadovoljstva, umestnost i lepotu. Zapravo, Merkur će vladati vašim poljem ljubavi i kreativnosti. Vrcaćete od žudnje da iskažete sebe. Ovo je sjajno vreme za zavođenje i za vizionarske, umetničke ideje.

BIK

Pripremite se da se posvetite domu, porodici i kućnim pitanjima. Bićete stabilniji i realističniji po pitanju planova za budućnost. Sada je vreme da potpisujete ugovore a naročito dokumenta vezana za nekretnine.

BLIZANCI

U planu je dugoočekivani odmor, a putovanje će vam doneti mnogo zabave. Izaći ćete iz zone komfora i uživaćete u svim plodovima svog rada. Za one koji ostaju kod kuće, radićete na projektima koji se tiču komunikacije, pisanja i pričanja.

RAK

Vreme je za izbalansirate svoj budžet. Merkur klizi kroz vaš sektor finansija. Fokusirajte se na primanja i troškove. Sada je pravo vreme da razmislite o planu štednje i da ga konačno i sprovedete u delo.

MERKUR U LAVU- LAV

Merkur je u vašem znaku i osećaćete se kao da ste osvojili ceo svet. Ovo vam može dati i kognitivnu moć ubeđivanja. Koristite ovaj nalet visoke intelektualne energije da osmislite strategije za svaki sektor svog života. Sada je pravo vreme za to!

DEVICA

Vaša vladajuća planeta pleše kroz vatreni znak i tera vas da zavirite u podsvesni svet. Vaša intuicija biće na vrhuncu. Slušajte svoje instinkte i obratite pažnju na svoje snove. Sve vam je pred očima i direktno vam šalje poruke. Samo je važno protumačiti ih!

VAGA

Nemojte se fokusirati na budućnost. Iskoristite sadašnji trenutak za zabavu. Merkur će zagrejati vaš sektor druženja. Očekuju vas mnoge uzbudljive avanture i životni događaji. Sada je pravi trenutak i za ljubav, pa se pozabavite i tim sektorom života.

MERKUR U LAVU- ŠKORPIJA

Sada je vreme da se posvetite karijeri. Zatražite tu povišiću. Vredno ste radili i trenutak je da ubirete plodove svoga rada. Merkur vam donosi preko potrebnu ambiciju. Dugoročni planovi se polako ostvaruju. Uživajte u ovom periodu.

STRELAC

Vreme je da otpolovite na nove horiznote, dragi Strelčevi. Merkur vas dovodi u onu proširenja, pa je sada pravo vreme za putovanja i nove avanture. Isto tako, posvetite se projektima koje ste odlagali.

JARAC

Sada je savršen trenutak za investicije, novac i finansije generalno. Isto tako, bićete samouvereniji (i uspešniji) prilikom pregovora. Ukoliko tražite načine za dodatne prihode, ovo je savršen trenutak da se sve to i ostvari.

MERKUR U LAVU- VODOLIJA

Kada je komunikacija „oko u oko“ u pitanju, bićete na pobedničkoj strani. Merkur vam donosi idealno vreme za pregovore. Isto tako, ovaj period donosi vam uspeh kako u poslu, tako i u ljubavi.

RIBE

Vreme je za promene u dnevnoj rutini, drage Ribe. Zapravo, bićete zauzetiji više nego ikada pre. Novi projekti i odgovornosti su na vidiku. I u svemu tome, savet je da pripazite na svoje zdravlje i način ishrane!

 

 

Lepota i zdravljenatala krechetova/Istock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.